PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=448713}

Projekt: Monster

Cloverfield
2008
6,4 69 tys. ocen
6,4 10 1 69029
6,0 32 krytyków
Projekt: Monster
powrót do forum filmu Projekt: Monster

Film jest totalne dno szkoda czasu na niego.
Czułem się jakbym oglądał mój film z sylwestra :D.

Daeli

Mateusz jest debilem i tyle.
"Ehhh szkoda klawiatury na was.Chcesz źródło tak ? Wypier*** szm** za to co piszesz nie dostaniesz :D"

takimi i innymi swoimi dziecinnymi tekstami potwierdzasz tylko fakt o swojej głupocie.

A co do filmu to jest bardzo dobry i ciesze sie ze to nie kolejna w stylu Godzilla

Madderdin

Ubaw po pachy :D:D nie karmie trolii i dzieci Neo ( Nie wszyscy tu tacy są )no piszcie dalej

użytkownik usunięty
Daeli

Jesteś żenujący... Nie oceniam twojej wypowiedzi na temat filmu, tylko twoich dalszych ...nie wiem jak nazwać to co piszesz, bo na pewno wypowiedziami na poziomie powyżej zera nie są.
Każdy może oceniać film jak chce, nie interesuje mnie czy jest w necie ten film w jakości HD czy nie, jeśli uważasz, że takowy znalazłeś i obejrzałeś to gratuluję.
Ale wolność słowa nie oznacza, że możesz innych ludzi traktować jak śmieci, a swoimi głupimi tekstami poświadczasz tylko twój całkowity brak inteligencji. A to, że napisałeś,że masz za sobą gimnazjum, oznacza, że jednak jesteś gówniarzem, a widać, że albo masz rodziców, którzy zapomnieli cię wychować, albo nie sam po prostu nie dorosłeś do tego, żeby to gimnazjum skończyć.
Podsumowując, myślę, że może i gimnazjum skończyłeś, ale rozum masz jeszcze na poziomie podstawówki.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że życie nauczy cię kiedyś szacunku dla innych, szacunku do ich zdania i umiejętności rozmowy.

ocenił(a) film na 9
Daeli

Uwaga! Można się polać ze śmiechu! mateusz ocenia!
http://www.filmweb.pl/topic/780112/Ocena+9+10.html
no to juz wiemy z czym mamy doczynienia.. on lubi stwory! Jeśli wszystkie filmy ocenia przez pryzmat fajnie lub nie wyglądających "stworów" to powoli zaczynam rozumieć dlaczego dał mu 1/10.. Bo stwór mu sie nie spodobał :/ to brzmi troche jak znajomy chyba wszystkim tekst: "bo zupa była za słona.."

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Daeli

Oglądał wersje cam to nic nie widział.A w projekt monster był fajny stwórXD

Daeli

Zamknij ryja skurwysyńska pederasto - nie ma Cię tu.

ocenił(a) film na 9
Daeli

Laughing out loud! A ten film wg niego ma ciekawą fabułę: http://www.filmweb.pl/topic/712151/Lepsza+jest+ni%C5%BC+1.html :D
gość nieźle pokrzywdzony przez matkę naturę. Dobrze że juz zaprzestał pisania w tym wątku ;] Pozdrawiam dziecko specjalnej troski :>

eZo

haha, Droga bez Powrotu 2 xDD 10/10 xDDDDDD Tylko jakie tam stworki były xD Chyba białe myszki xD

Mahone93

Jebany kolego - ty każdego obrażasz, każdego, z którego zdaniem się nie zgadzasz, więc tak samo ja mam prawo Ciebie kurwa obrazić, nie bęzie gówniarz pluł nam w twarz! Jednak nie potrzebnie ruszyłem do gówno, teraz śmierdzi.

Mahone93

http://www.filmweb.pl/topic/777650/Ocena+6+10.html :| <za krótki>

ocenił(a) film na 8
Mahone93

xD
Proponuje już nie pisać w tym temacie bo ciągle jest on na górze i zniechęca ludzi do obejrzenia filmu.A z tej dyskusji chyba nie wyniknie nic mądrego;p

Mahone93

Rodzina specjalnej troski kurwa.Skończmy to, bo jeszcze nas wyjebią.

Mahone93

kurde, wiedziałem, wszystko przez Mateusza :/ Zgłosiłem posty do usunięcia, eh, teraz żałuję, że wdawałem się w jakąkolwiek dyskusję :/

Mahone93

Mogłem się opanować, ale on każdego obrażał, więc należało mu się.

ocenił(a) film na 9
Mahone93

diffus i mateusz powinni dostac jakies ostrzezenie albo cos w tym stylu ludzie opanujcie sie :P po prostu przestancie

gugu21

Ja już przestałem, no ale...Kurde, jaki ja głupi byłem :/ Teraz stracę pewnie konto :/

Mahone93

Diffus ojej tylko sie nie popłacz jak małe dziecko że zabiorą Ci klocki :D:D

Daeli

Mateusz, proszę Cię, idź sobie odrób zadanie, pewnie pani z polskiego albo z matmy Wam coś zadała, zrób jakiś pożytek, nie prowokuj ludzi, zostaw forum w spokoju. Wiem, że Cię to rajcuje, że rozpętałeś taką buże na tym forum, ale proszę Cię idź sobie pobluzgać ludzi gdzieś na jakimś czacie z interii albo na jakimś kanele IRCa ale nie tu.

Mahone93

Miło się gadało, jak dostanę bana to koniec, nie będę miał łba pełnego filmów...

Mahone93

Tobie Mateusz mama już dawno klocki w kiblu spłukała.

Mahone93

No ale ok, już spokój :D Chociaż szczerze to nie w jednym temacie widziałem wyzwiska, jednak ja przesadziłem :D

Daeli

Jestes zalosny,a probujesz byc smieszny...

pilasiu

Diffus napisał :
"Miło się gadało, jak dostanę bana to koniec, nie będę miał łba pełnego filmów..."

Teraz będziesz miał łeb pełen gówna ::D:D:D

Daeli

:D :D No jestem pod wrażeniem intelektu, chyba nie skończysz tego :D

Mahone93

Ciesz sie wywalą nas przez Ciebie półgłówku

Daeli

Kto się cieszy ten się cieszy :D Na pewno nie wywalą Nas przeze mnie :D Ja nie oceniałem Cloverfielda na 1 :D

ocenił(a) film na 10
Mahone93

Diffus szkoda ze sie dales wciagnac w ta dyskusje(stary jak to mowią wyluzuj :) ), osobiscie bylo wszystko to bez sensu a i dalo sie Imo niereagowac na hamskie zachowanie kolegi Mateusza. pozdrawiam

daro9111

Ale jego odzywki były tak bardzo chamskie, że nie dało się nie reagować, zauważ, że on po równi jechał i w domu pewnie też tak się zachowuje, a jak tworzymy społeczność internetową, to każdy każdego najlepiej niech traktuje w porządku i kulturalnie.Na nikogo tu nie powiedziałem złego słowa, no ale Mateusz owszem,a nie mogłem patrzeć spokojnie na to co on pisze.

Mahone93

Najlepiej jakby temat poszedł w zapomnienie, nie chcę wylecieć stąd.To najlepszy serwis, no ale wiem, że zachowałem się jak cham.

Mahone93

Boże ale z Ciebie jest społeczniak "To jest najlepszy serwis jaki znam"
zaraz sie spuscisz i będziesz płakał bo Cie zablokują :D:D:D:D dziecko Neo

Daeli

Mhm, dla mnie to najlepszy serwis filmowy jaki znam, dla Ciebie raczej nie, więc nie wiem co tu jeszcze robisz :D

ocenił(a) film na 10
Daeli

Mateusz zluzuj man :D dajcie se panowie siana a Mateusz nie prowokuj bo jak widzisz do niczego to nie prowadzi, owszem mogl ci sie film nie spodobac i tyle koniec AMEN.

ocenił(a) film na 5
daro9111

Tia, o tym wlasnie pisalem... Zaczelo sie od tego, ze komus nie spodobala sie ocena filmu wystawiona przez inna osobe i ta pierwsza zadala wyjasnien... Jejku, ludzie, czasami tak jest, ze sie nie chce tlumaczyc...

Co do zachowania paru userow w tym temacie piszacych, nie bede zabierac glosu, bo nie ma sie co denerwowac. Proponuje ochlonac.

daro9111

Wlasnie przez tematy typu "ten film to dno" itd. mialem dylemat czy isc do kina na to i dobrze zrobilem ze poszedlem bo mi sie film podobal ;].

PS. tak samo mialem z "jestem legenda" bo kumpel mowil ze do dupy ale pojechalem do kina i nie zaluje :) (kumpel ogladal na kompie jak sie pozniej dowiedzialem wiec n/c, w kinie ogladanie to co innego niz na kompie)

ocenił(a) film na 9
siberiann

Dlatego uważam, że wszelkiego rodzaju próby recenzowania lub oceniania filmów powinny zawieraż również wiek oraz orientacje gatunkową oceniającego.. Przecież tekst tego idioty mógłby zniechęcić przez przypadek szukających na forum informacji na temat danego filmu.. A nie oszukujmy się.. Kto, przy zdrowych zmysłach, wziąłby pod uwagę ocenę 12 - letniego imbecyla?

ocenił(a) film na 5
siberiann

Dlatego najlepiej nie sluchac opinii innej osoby i samemu sprawdzic film.

Wiadomo, ze w kinie dany film wyglada inaczej niz na kompie, ale to nie zmienia faktu, ze kino jedynie 'wywyzsza' dany film, bo w rzeczywistosci film moze byc slabiutki.

Jones

Jones Ciebie szanuję bo wiesz o co biega.Przyjąłeś moją opinię jak innych... jednemu sie podoba drugiemu nie.Tamte cwele nie wiedza co to znaczy "Film dno" więc sie plują do mnie.

ocenił(a) film na 10
Daeli

Kurwa wasza mać! Nudzi wam się? Wyzywacie się jak dzieci na podwórku, przecież on się cieszy że go karmicie, jego to jara! Diffus i inni, przyjmijcie te przekleństwa od ni nie wartego gnoja i nic nie odpisujcie, albo po prostu nie wchodzie w ten temat. A ty, nigdy, więcej nie wyjeżdżaj na rodziców bo tylko pokazujesz jakim jesteś skończonym skurwysynem z podłamaną psychiką. Zrozumiano? ten jeden raz, dajcie przykład...

ocenił(a) film na 10
recyklerek

dokladnie. zrozumiano? BASTA i juz!!!!!!

daro9111

Ja już od godziny cicho siedzę :D A Mateusz pewnie przemyślał swoje chore zachowanie :D

Mahone93

Diffus chory to jesteś Ty mało tego i Twoje zachowanie :D:D

Daeli

blagam was;/ zastanowcie sie wogule ;| na cholere sie klocicie ? wyrazil swoje zdanie i tyle skoro mu sie nie podobal to nie, moze ogladajac taka wersje gdzieejst wszystko od reki spodziewal sie czegos wiecej no nie? a wy odrazu jakies obrazy....ale ten Mateusz i tak nie jest lepszy tez przesadza:| proste ze niema wersji HD ale klocic sie nie macie o co wolny kraj ;/ moze zabardzo bluzni no ale....wolalbym sie czepac do konca zycia niz ogladnac ten film :| ello :] pojebalo was zachowujecie sie jak on....heheh wciagnal mnie ten temat

Daeli

Przyznam się, że nie mam obycia w szukaniu filmów w necie więc Mateuszu czy powiesz gdzie można znaleść ten film w HD??

ocenił(a) film na 9
dziekon

mozecie isc na jakis inne forum sie wyzywac???? a nie tutaj

ocenił(a) film na 10
Daeli

bardzo sie cieszymy że masz HD super- od razu urosłeś w oczach wszytkich użytkowników filmwebu O_O??!!! w kazdym razie mógłbyś oszczędzić innym swoich beznadziejnych komentarzy nie na temat... ok wypowiedziłeś sie i daj już sobie święty spokój. To tylko twoja opinia na temat tego filmu a założe sie że widziłeś tylko i wyłacznie trailery na youtubie.Dlatego oszczędź bo sie niektórym udziela jak zauważyłam!
Określe to tak: ŻENADA!!!! I ktoś tutaj miał racje pisząc PO cholere komentujecie?!

ocenił(a) film na 10
Daeli

Najbardziej bawi mnie to ze jak byscie sie nie obrzycali miesem i jedna i druga strona przyczynia sie do zwiekszenia popularnosci filmu :) Dzieki wam wiecej osob obejrzy film i wyrobi sobie swoja ocene, a i tak wiekszosc tych osob bedzie czytala ta cala debate tylko zeby sie posmiac z co wymyslniejszych tekstow. Tego co piszecie o samym filmie i tak pewnie nikt powaznie nie potraktuje :)

ocenił(a) film na 10
Mordis

wiesz ja mam na celu przekonywanie ludzi żeby obejrzeli ten film mimo wszytko :) Dlatego będę uciekała do wszystkich możliwych i niekonwencjonalnych metod :) hehehehe Przyznam racje takie debaty przyciągają uwage LOL heheheheh