Czy tak będzie wyglądał obcy bez kodu genetycznego SJ i człowieka?
http://www.avpgalaxy.net/gallery/albums/movies/prometheus/fanart/normal_pre_alie n_by_daobiwan-d3btw05.jpg
obcy nie ma określonej budowy-jest uniwerslnym pasożytem i to od żywiciela zalezy jego wygląd jest idealnym drapieżnikiem polującym na wszystko co oddycha i kieruję sie tylko jednym-instnktem pomnażania swojego gatunku alien to moc alien to wszystko
jest jak choroba rozwija się w niebezpiecznym tempie i zrobi wszystko by dojść do celu nie obarczony skruchą uczuciami czy złudzeniami moralności jest organizmem doskonałym niestety w wielu filmach został przesdstawiony jako zwykły hhmm.. powiedzmy dupek(patrz. AVP) w ogóle jakby był głupi jakby zachowywał się jak zwierzyna łowna dla predatorów
a przecież w niektórych książkach np.mrowisko wykazano że iloraz inteligencjii przeciętnej królowej to ponad 170
podobnie w przebudzeniu został przedstawiony sposób myślenia obcych np. gdy znaleziono call włamującą się do ripley a potem zawlekli całą załogę betty do messy naukowcy mający obserwować obcych patrzyli sie w ekran-obcy to wykorzystali , wiedzieli że mogą ten problem ludzi przewrócić na swoją korzyść więc poniewaz wiedzieli o sobie najwięcej wiedzieli też że mają kwas w żyłach więc musieli zabić swojego brata królowa przyjęła to ze smutkiem ale wiedziała że to była konieczność. Albo w Aliens obcy powyłączali zasilanie i wiedzieli że korytarzami chodzą ludzie więc poruszali sie szybami wentylacyjnymi mimo żo nawet było im ciasno w korytarzach dla ludzi ale musieli miec element zaskoczenia
oprócz tego że byli piekelnie sprytni to także niezmiernie silni tak że potrafili rozerwać blachę grubej na 3 centmetry:-)
pozdrawiam : Cezarywi:-)
Musisz otworzyć link który podałem następnie go skopiować wkleić i otworzyć jeszcze raz.
Tak się akurat składa że to ja narysowałem to bydlę i nie ma ono nic w spólnego z tym co zobaczymy w filmie. Noso jezyk miał nawiązywać do trąbek space jockeyów które ostatecznie okazały się częścią ich maski