Przekładaniec

Layer Cake
2004
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 26379
6,6 12 krytyków
Przekładaniec
powrót do forum filmu Przekładaniec

JAK DLA MNIE ...

ocenił(a) film na 1

1. Nieco nudne ale nie to jest najgorsze w tym filmie
2. nie jest zbyt ambitny, pokazuje upadek narkotykowca - tandetnie dość zrealizowany ani mądry ani ambitny
3. Przekąbinowany tzn ten sposób zrealizowania przypomina mi niektóre nieudolne polskie kino np: dużo klną dużo o koce duzo o sexie a w zasadzie film jest o niczym
Jak Ktoś lubi takie filmy to niemam nic przeciwko ale ja daję najniższą ocene film skończyłem ogladać koło 30 min następnie przeglądałem tak po krótce I nuda Do kina nie warto iść!! Nie komentujcie ze sie sprzeciwiacie z mją decyzja czy coś w tym stylu to jest moja opinia i tyle różne rzeczy sie ludzią podobają ale to nieznaczy ze każdemu, ja np lubie ringa ( amer.) a wiele ludzi go krytykuje więc to jest kwestia upodobań i gustu. Dla prawdziwych kinomanów polecam np Lawendowe wzgórze lub Mechanika:)

użytkownik usunięty
michzio

wg. mnie film swietny w swojej klasie, nie dorownuje Goodfellas,czy Blow ale i tak warto go ogladnac :)

ps. mechanik faktycznie byl swietny, a lawendowego wzgorza albo nie ogladalem, albo juz nie pamietam

michzio

Faktycznie możesz naprawde dużo powiedzieć na temat filmu, skoro widziałeś jego pierwsze 30 min. a resztę "przeglądałeś tak po krótce". Najprawdpodobniej straciłeś wątek i nic dziwnego,że kolejne sceny powyrywane z kontekstu nudziły Cię i uznałeś,że film jest PRZEKOMBINOWANY.Następnym razem proponuję Ci obejrzeć film do końca, albo po prostu nie wypowiadać się na jego temat.

Ode mnie: Bardzo dobre angielskie kino, ciekawe zwroty akcji, dobra gra aktorska.Polecam szczegolnie osobom, ktore gustują w filmach takich jak Snatch, Porachunki i.t.p.

PitBull_2

Zgadzam sie nudne głupie kino, nie spodobał mi się