Nie wiem jak Wy ale ja widzę nieudolną próbę skopiowania fabuły z filmu Raport Mniejszości, boję się że skopią ten film i wyjdzie gniot na miarę 2014 roku
typowa odpowiedź człowieka z IQ równym gimbazy, gratulacje dla rodziców wychowania
Kogo obchodzą Twoje pierdoły , to widzisz, tamto przewidujesz..... wyjdzie film się zobaczy i wtedy można porównać a nie pieprzy* od rzeczy.
Mnie obchodzą. Nie obchodzą mnie za to takie chamskie wypowiedzi na poziomie gimnazjalisty jak zaprezentowałeś. Jak rodzice cię nie wychowali to sam pracuj nad sobą a nie chwal się chamstwem w internecie.
Też o tym filmie myślałem jak oglądałem Przeznaczenie. Na końcu zabrakło mi jeszcze żeby popełnił samobójstwo, albo cofnął się w czasie i zabił to dziecko żeby nie dopuścić do zbrodni, tak jak było w Looperze :D
Same prostactwo i chamstwo jest wpuszczane na forum. Nie mam czasu na dzieciarnię
Jaka marna podrobka?
Tu jest inna sytuacja w raporcie byli ci ludzie co przewidywali przyszlosc a tutaj mamy zabawe w podroz w czasie.
Czytalbys uwaznie a nie bawil sie w jakies glupie tematy.
Raport Mniejszości powstał na podstawie opowiadania Philipa Dicka.
Ten film natomiast jest na podstawie opowiadania Roberta Henleina "Wszyscy moi zmarli".
Opowiadanie znakomite, jedno z ciekawszych jakie czytałem.
No, a ile z niego w filmie zostało i jak sobie z tym reżyser poradził, to zobaczymy.
Opowiadania nie czytałem, daj znać w jakim stopniu film się go trzyma. Pozdrawiam.
Ja także właśnie skończyłam oglądać film. Miałam obawy, a okazał się całkiem niezły. Nie ma nic wspólnego z Raportem mniejszości
Biorąc pod uwagę ilość powstałych filmów, jest mała szansa, że jakaś produkcja będzie jedyna w swoim rodzaju i bez podobieństwa do innych w swoim gatunku, więc wyluzuj nieco. Oglądałam Raport Mniejszości jak i Predestination i choć były małe podobieństwa, to żadne z nich nie rzucało się za bardzo w oczy dzięki zagmatwanej fabule. Ogólnie polecam obejrzenie filmu.
Ale wiesz że porównujesz podróże w czasie do prekognicji i że to są różne tematy?
Ale wiesz że porównujesz podróże w czasie do prekognicji i że to są różne tematy?
A kim Ty jesteś że się boisz o jakoś filmu? Ty wyłożyłęś kasę na niego? Co nie którym poprzewracało się w główce i piszą komentarze bezmyślnie. Jak nie super krytyk filmowy, to nie jeden by lepiej zrobił film.
Dobrze napisałem idotyzymy się powinno tępić, jak ja dzisiaj bym napisał że hobbit który za miesiąc ma premierę to lipa i marna podróbka władcy pierścieni to byś śmiało mógł stwierdzić, że mam nie pokolei pod sufitem , rozumiem opiniowanie filmu w każdym zakresie po jego obejrzeniu, ale wypowiadać się o filmie gdy się go nie widziało to idiotyzm ....
Ale widzisz, nawet są tacy którzy obejrzą film i potrafią napisać jakiś komentarz do filmu, ale taki gościu pisze względem siebie. TO tak jakby film był specjalnie kręcony dla niego i nie spodobał mu się - wtedy ja piszę takim ludkom żeby sami sobie napisali scenariusz, sami wynajęli ekipę filmową, sami wybrali obsadę. Tyle że wtedy też potrafiliby napisać że film to badziewie. Bardzo rzadko spotyka się tutaj komentarze na poziomie. A najbardziej rozwalają mnie tytuły wraz z komentarzami - "straciłem od 20 do 2 godzin swojego życia, niech reżyser czy kto tam odda mi ten mój stracony czas" - przecież to jest jak czarno na białym totalny debilizm. I można by tak pisać w nieskończoność.
Raport Mniejszości?? Zabawane . Akurat film jest oparty na opowiadaniu Roberta Heinlena "Wszyscy wy zmartwychwstali" ,które zostało wydane w 1959 roku.
Raport mniejszości zaś w 1956. Co do filmów- dwa różne filmy o różnej tematyce. Tyle w temacie.
zell5 wyraźnie pisze o fabule filmu Raport Mniejszości, nie opowiadania, czyli o roku 2002.