PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705381
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Szkoda tylko że Michael Madsen nie mógł przyjąć roli Vincenta Vegi. Travolta jakoś dziwnie wyglądał w takiej roli. Nie pasowała do niego. Film był by milion razy lepszy gdyby grał tam Michael Madsen.

ocenił(a) film na 10
Heee_Annn

chyba nie wiesz co mówisz synku
w reli Vincenta własnie powinien grac taki przystojniaczek jak Travolta, a nie wyrafinwoany zabójca jak Madsen
imo nie ma sie do czego przyczepic w tym filmie ;p, no moze jednak, dla mnie za krótki :D

bonaparte

po pierwsze nie SYNKU - bo jestem dziewczyną. a po drugie - uważam że Madsen nadał by temu filmowi "to coś" - chyba mam prawo wyrażać swoją opinię... hm?

ocenił(a) film na 10
Heee_Annn

Już wiem dla czego napisałaś BARDZO FAJNY ,a nie GENIALNY jak uważa większość bystrzejszych osób.Travolta buduje cału klimat tego kultowego dzieła,a więc nie załapałaś klimatu i aby ci nie było głupio napisałaś że ci się podobał.Kobiety nie wyłapują klimatu Quentina widocznie.

Iluvatar

Hahahaha - cytuje - "aby ci nie było głupio napisałaś że..." - TEGO - przyznam bez bicia - nie kapuje. O co ci człowieczku chodziło?? Przyczepiasz się do mnie o byle co. Ja łapie klimat Quentina - chyba właśnie w przyciwieństwie do ciebie...no ale mniejsza z tym. Mam prawo do wyrażania własnego zdania o tym filmie - więc z niego korzystam. A to że nie zachwyciła mnie rola Travolty to moja sprawa. Nie wszystko mi się musi podobać. Tak samo jak tobie - powiedz czy w każdym filmie ci się wszystko podoba? Nie było takiego filmu o którym byś powiedział - kurcze tamten aktor był by fajniejszy w tej roli?? Jeżeli takiego nie było to znaczy że nie masz własnego zdania i przytakujesz na wszystko co ci inni narzucą.