PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 705 tys. ocen
8,3 10 1 705186
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Ten film jest

ocenił(a) film na 9

tak stary, tak popularny i tak wiele razy leciał w telewizji,a ja go jeszcze nie oglądałem.

ocenił(a) film na 3
Labret

to tak jak ja, wczoraj to nadrobiłem ale nigdy więcej go już nie obejrzę... 3/10

ocenił(a) film na 10
kawiari

3/10?
Możesz wyjawić powody takiej oceny? Tylko nie mów, że "nuda" bo to nic nie znaczy.

ocenił(a) film na 3
kaioken26

Sam nie wiem, widocznie nie odpowiada mi klimat gangsterskich filmów, najzwyczajniej mnie nudził, być może nie do końca go zrozumiałem... Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego filmu, ponieważ z trudem dotrwałem do końca...

Labret

więc musisz nadrobić zaległości :) świetny film , jesli lubisz klimat filmów Tarantino.

ocenił(a) film na 9
JbonesLDZ

Na pewno obejrzę, a Tarantino to geniusz jeżeli chodzi o reżyserkę, aktor w sumie też z niego niezły.

Labret

Skoro tak , na pewno się nie zawiedziesz .

użytkownik usunięty
JbonesLDZ

Skoro tak to mnie dziwi fakt, że jeszcze nie oglądał, a z drugiej strony zazdroszczę, że ma to przed sobą ;)

Faktycznie dziwne że ktoś kto uważa Tarantino za geniusza , nie oglądał Pulp Fiction :]

ocenił(a) film na 8
Labret

Miałem tak samo ;) Zawsze na takie "perełki" szykuje się długo.

ocenił(a) film na 10
Labret

Stary film? ;) No nie wiem. Ostatnio ludzie za bardzo wybiegają z czasem skupiając się na najświeższych nowościach. Słyszałem już nawet określenia że filmy z 2003 czy 2001 roku są stare - ale to już hardcore stulecia (!!!!). Jak dla mnie (rocznika '86) filmy z lat 90-tych są całkiem jeszcze młode. Przykurzenie starością raczej przypisywałbym produkcjom z lat 80-tych i 70-tych.

użytkownik usunięty
Labret

on nie leci w tv. W tv jak chcesz coś zobaczyć to tylko na TCM - bo na reszcie tylko transformers, spidermany i x-many + głupie komedyjki typu american pie