tak stary, tak popularny i tak wiele razy leciał w telewizji,a ja go jeszcze nie oglądałem.
to tak jak ja, wczoraj to nadrobiłem ale nigdy więcej go już nie obejrzę... 3/10
3/10?
Możesz wyjawić powody takiej oceny? Tylko nie mów, że "nuda" bo to nic nie znaczy.
Sam nie wiem, widocznie nie odpowiada mi klimat gangsterskich filmów, najzwyczajniej mnie nudził, być może nie do końca go zrozumiałem... Nigdy nie zrozumiem fenomenu tego filmu, ponieważ z trudem dotrwałem do końca...
Na pewno obejrzę, a Tarantino to geniusz jeżeli chodzi o reżyserkę, aktor w sumie też z niego niezły.
Skoro tak to mnie dziwi fakt, że jeszcze nie oglądał, a z drugiej strony zazdroszczę, że ma to przed sobą ;)
Stary film? ;) No nie wiem. Ostatnio ludzie za bardzo wybiegają z czasem skupiając się na najświeższych nowościach. Słyszałem już nawet określenia że filmy z 2003 czy 2001 roku są stare - ale to już hardcore stulecia (!!!!). Jak dla mnie (rocznika '86) filmy z lat 90-tych są całkiem jeszcze młode. Przykurzenie starością raczej przypisywałbym produkcjom z lat 80-tych i 70-tych.