krwawa jatka jest w tym filmie tak na prawdę tylko tłem niezbędnym do ukazania psychiki i wartości głównego bohatera. jego rozgoryczenia itd. film ponadto ukazuje brutalną prawdę o świecie, o tym ile znaczymy i jak łatwo jest nasz żywot przerwać. poza tym od strony technicznej film dobrze zrealizowany bez przesadyzmu, wciągający. miło się ogląda
W 100% się zgadzam, nie mniej jednak dostaje się mu bo nakręcił go Uwe Boll, większość idiotów ocenia film bez obejrzenia, cóż ich strata.Pozdrawiam!
Jest to film pozbawiony zasad i prawd moralnych, Uwe Bill zamiast promować dobro, wiarę i prawdziwy Kościół uczy młodych zabijania, mordobicia, a potem są te akcje strzelaniny jak w kraju Lucyfera - Ameryce. Polska zawsze katolicka! Precz z imperializmem Zachodu!
Hahaha zabawny jesteś koleś, bez kitu dawno mnie nikt tak nie rozbawił.Myślę że warto nakręcić film jak Rampage tylko głównym bohaterem powinien być ministrant który ma już dość gwałtów na plebani i postanawia rozprawić się z kościołem.Może warto napisać do Uwe e maila kto wie może podejmię się tego.
Heretyku, nigdy w historii Kościoła żaden ksiądz nie zachowywał się niemoralnie w sensie seksualnym do ministranta, to jest kłamstwo ateistycznych mediów które chcą zniszczyć naszą wiarę.
hahaha nieźle, ale tej wiary nie trzeba niszczyć, sama się niszczy, bardzo skutecznie, jak to się mawia kłamstwo ma krótkie nogi, to kłamstwo trwa już ponad 2000 lat.
Owszem ironia, ale i tak chciałem napisać to co napisałem, bo lubię pisać na klawiaturze, sprawia mi to ogromną frajdę.
Pisanie na klawiaturze w słusznym celu jest zawsze dobre. A umniejszanie wartości kościoła jest zawsze słuszne. :)
Trzeba posiadać całkiem sporą wiedzę, żeby używać tak kategorycznych stwierdzeń, typu "zawsze". Kościół jak każdą instucję tworzą tylko ludzie, a ci ludzie popełniają błędy. Ale trzeba byc kompletnym ignorantem, żeby nie przyznać, że Kościół robi wiele Dobrego...