5,4 12 tys. ocen
5,4 10 1 12493
4,2 10 krytyków
RoboCop 3
powrót do forum filmu RoboCop 3

7/10

ocenił(a) film na 7

Trójka mimo kilku braków jest lepsza według mnie niż dwójka, a przynajmniej ja się lepiej bawiłem na trójce niż na dwójce. Jest kilka odniesień do części 1-szej, jest lepsza muzyka niż w dwójce, wreszcie było Robocop theme, którego w dwójce zabrakło, więcej akcji, więcej strzelanin, Robo bardziej brutalny i odważny, do tego scena z jetpackiem. Znów pojawił się nawet koleś od "I'd Buy That For a Dollar". Z minusów to na pewno brak Petera Wellera. Nowy aktor, który dał twarz Robocopa, nawet podobny, ale głos miał już jednak inny. Inny minus to śmierć oficer Lewis albo brak jakiegoś innego robota, bo te niby-roboty ninja były słabe i nawet nie wyglądały jak roboty.
Zdecydowanie daję 7/10, tak jak cz.1, bo dwójkę oceniłem na 6/10.

Axel

Jakąś ciekawą wersje VHS/TV posiadasz?

ocenił(a) film na 7
_Maverick__

Mam wydanie z Imperial - czyta Knapik i nagraną wersję z Polsatu - czyta Jacek Brzostyński.

Axel

Kojarzę. Dzięki

ocenił(a) film na 6
Axel

Lepsza muzyka bo i w 1 i w 3 to ten sam kompozytor. RoboCop natomiast nie mógł być bardziej brutalny bo kategoria filmu to jednak PG-13 a nie R. Co do głosu aktora to ja się zgadzam w 100%, podobny do Petera Wellera ale głos inny. Śmieć Ann Lewis też uważam za minus filmu pomimo iż był to wymóg samej aktorki która się w nią wcielała. Co do robotów Ninja, to pomysł z Otomo nie był zły biorąc pod uwagę jednak wątek Kanemitsu która prywatyzuje OCP.

ocenił(a) film na 7
Axel

Również uważam że 3 jest lepsza od 2 cześci .

ocenił(a) film na 4
Axel

Najgorsza część wliczając w to remake z 2014r