PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107563}
5,8 1,6 tys. ocen
5,8 10 1 1551
4,2 4 krytyków
Robot Jox 1: Bezlitośni mordercy
powrót do forum filmu Robot Jox 1: Bezlitośni mordercy

Witam, posiadam obie części filmu: Robot Jox, oraz Robot Wars. nie mogę jedynie znależć tłumaczenia do 2 części :/

ocenił(a) film na 10
GumisioweOczy

hej, byłby zainteresowany tymi filmami. napisz mi co i jak na maila: mistrzu122@op.pl

GumisioweOczy

Witam!!!
Jestem bardzo zainteresowany filmem robot jox.Chciałbym go dać chrzesniakowi na mikołajki,bo dzieciak jest maniakiem robotów.Gdybyś mógł,to napisz co jaki I za ile!!!!.
Pozdrawiam!!!

użytkownik usunięty
GumisioweOczy

apropos tłumaczenia do pierwszej części,aż się dziwię, że mi się chciało to robić, ale teraz cała Polska korzysta :]

użytkownik usunięty

a przy okazji nie ma żadnych innych częsci tego filmu

ocenił(a) film na 7
GumisioweOczy

Skąd wytrzasnąc pierwszą częśc z lektorem czy z napisami ? ;> Lata temu oglądałem na vhs, warto by sobie przypomniec :)

orson_9

Film jest na torrentach, sam seeduję... napisy zrobił kolega Gieferg.

użytkownik usunięty
Mithrill

Niestety filmu w Polsce nikt na DVD nie wydał :( a chętnie bym kupił, podobnie i Robocopa 2 :((((

ocenił(a) film na 10
GumisioweOczy

pierwszą częśc widziałem na kasecie i była bardzo chętnie bym sobie ją jeszcze zaraz zobaczył drugą też widziałem ale jest do bani robotów prawie że niema i fabuła jest do bani pozdro

ocenił(a) film na 7
GumisioweOczy

witam jestem zainteresowany filmem ;)

bardzo bym prosił o jakieś informacje o wymianie bądź kupnie kopi na maila ;)

ocenił(a) film na 7
gregorian1987

gregorian1987@tlen.pl

proszę o konkatk ;)

GumisioweOczy

Witam, jestem zainteresowany pierwszą częścią, zależy mi na zdobyciu jej. Mógłbym prosić o kopie filmu, chętnie zapłacę. Prosze pisać na e-maila Szejgi21@wp.pl