PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431006}

Ruiny

The Ruins
2008
5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 26584
5,6 7 krytyków
Ruiny
powrót do forum filmu Ruiny

7/10

ocenił(a) film na 6

Film daje rade ,trzyma w napieciu ,na tle innych nowych horrorow prezentuje sie niezle,
Polecam

ocenił(a) film na 10
PaYnE

Zgadzam się z tą opinią. Bardzo dobry horror, ciekawe miejsce przygó
bohaterów filmu, no i gra aktorska daje radę.

ocenił(a) film na 8
PaYnE

Również przychylam się do opinii poprzedników: film trzyma w napięciu i jest na pewno ciekawą opcją i odpowiedzią na wszystkie Hostele (choć i ukłon w stronę fanów rzezi być musiał - amputacja ;()
Pierwsza połowa filmu bardzo udana - scena w jaskini z komórką robi wrażenie. Niestety im bliżej końca tym gorzej...
Ale polecić mogę ten film bez wahania. Pozycja godna uwagi, ale tylko dla tych co wolą się wczuć w film, a nie podziwiać hektolitry krwi i latające flaki.
8/10

ocenił(a) film na 5
PaYnE

ode mnie też 7/10. Nareszcie jest to coś nowego, a nie znów jakaś małą dziewczynka z długimi włosami, czy psychopaci w stylu Hostel(obrzedliwe). Fakt pare scen było głupich i niepotrzebnych ale ogólnie film dobry, może nie straszny jak na horror, ale dobry.

ocenił(a) film na 7
PaYnE

Ja rownież 7/10.Film podobał mi się, ciekawy pomysł, ale mogłby być trochę lepiej wykorzystany.

ocenił(a) film na 5
PaYnE

Zgadzam się, ale nie daję tak wysokiej noty, daję 5/10, bo na tyle zasłużył, jest po prostu OK! Zleciał szybko i przyjemnie się go oglądało. Jednak mało rozwinięty, mogli pociągnąć trochę temat z wnętrzem tej świątyni!

ocenił(a) film na 5
PaYnE

Max 5/10 mimo, że ogląda się całkiem miło. Pomysł na film dobry, na pewno lepszy niż wykonanie, ale do horrorów bym go nie zaliczał. Dobre sceny zabawy w lekarza przez młodego studenta medycyny. Naprawdę zastępują cięcie mechanicznymi, czy jakimiś tam, piłami przez psycholi:)
POLECAM na wieczory gdzie pod ręką nie będzie nic ciekawszego.

Slavenothree_2

Racja, horror to nie jest. Nazwalbym to raczej teen survival:). Ogolnie film niezly, tak na 6-7.Akcja nietypowo w promieniach slonca, kilka mocnych scen gore i tyle, no i krwiozerczy bluszcz.