PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431006}

Ruiny

The Ruins
2008
5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 26581
5,6 7 krytyków
Ruiny
powrót do forum filmu Ruiny

OD POCZATKU DO KONCA AKCJA I DOBRE SCENY,FAJNY KLIMAT I KONCOWKA..10/10 JAK NA TEN GATUNEK

ocenił(a) film na 9
ajzakus

Popieram 10/10 nie wiem czemu tak dobry film ma tak słabą notę?!

ajzakus

10/10?
Porównujesz ten chłam z takimi dziełami jak Egzorcysta czy Omen?
Chyba pomyliliście gatunki.

Ja bym to dała za thriller co najwyżej, a ocene bym dała jakieś 6/10

A tak jest 3/10

ocenił(a) film na 1
lays19_91

ja daje 1/10!
polecam przexczytanie ksiażki, a film do śmieci

lays19_91

Nie kazdy musi gustowac w takich pierolach jak omen czy egzorcysta

ocenił(a) film na 1
dolce8

no nie każdy, ale też znaczna większość nie musi gustować w takich śmieciach jak ruiny. Szczerze mówiąc to nie wiem co ma znaczyć Twój post, z tym że obiektywnie patrząc takie 'pierdoły' "Egzorcysta" czy "Omen" są o 100 klas wyżej niż "Ruiny", i nie ma w tym nic dziwnego. Dziwne jest dla mnie tylko oddawanie głosów jak w tym przypadku 10/10 jesli faktycznie wedle tej skali to jest arcydzieło. Rozumiem że ktoś może mieć inny gust albo oglądać same nowe produkcje, ale to mimo wszystko jest przesada.

Gelu_247

Dziwne jest dla mnie tylko oddawanie głosów jak w tym przypadku 1/10 jesli faktycznie wedle tej skali to jest nieporozumieniem. Rozumiem że ktoś może mieć inny gust albo oglądać same stare produkcje, ale to mimo wszystko jest przesada.

ROZUMIESZ?

ocenił(a) film na 1
dolce8

Wiesz, dla mnie to nie jest przsesada, 1/10 to nieporozumienie, i faktycznie ten film oceniam jako nieporozumienie bo w książce jestem zakochany, tak jej ekranizacja jest koszmarna i nie chodzi o to że oglądam same stare produkcje, bo tak nie jest. Faktycznie ostatnio napierdzielam same odlschool'e, ale to mimo wszystko jest koszmarne, mam nadzieje że za pare lat zrobią remake i będzie o wiele lepszy

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ajzakus

Zakończenie zepsuło dla mnie cały film. A ogólnie był niezły, nawet trzymał w napięciu, choć straszyć na pewno nie straszył.