OD POCZATKU DO KONCA AKCJA I DOBRE SCENY,FAJNY KLIMAT I KONCOWKA..10/10 JAK NA TEN GATUNEK
10/10?
Porównujesz ten chłam z takimi dziełami jak Egzorcysta czy Omen?
Chyba pomyliliście gatunki.
Ja bym to dała za thriller co najwyżej, a ocene bym dała jakieś 6/10
A tak jest 3/10
no nie każdy, ale też znaczna większość nie musi gustować w takich śmieciach jak ruiny. Szczerze mówiąc to nie wiem co ma znaczyć Twój post, z tym że obiektywnie patrząc takie 'pierdoły' "Egzorcysta" czy "Omen" są o 100 klas wyżej niż "Ruiny", i nie ma w tym nic dziwnego. Dziwne jest dla mnie tylko oddawanie głosów jak w tym przypadku 10/10 jesli faktycznie wedle tej skali to jest arcydzieło. Rozumiem że ktoś może mieć inny gust albo oglądać same nowe produkcje, ale to mimo wszystko jest przesada.
Dziwne jest dla mnie tylko oddawanie głosów jak w tym przypadku 1/10 jesli faktycznie wedle tej skali to jest nieporozumieniem. Rozumiem że ktoś może mieć inny gust albo oglądać same stare produkcje, ale to mimo wszystko jest przesada.
ROZUMIESZ?
Wiesz, dla mnie to nie jest przsesada, 1/10 to nieporozumienie, i faktycznie ten film oceniam jako nieporozumienie bo w książce jestem zakochany, tak jej ekranizacja jest koszmarna i nie chodzi o to że oglądam same stare produkcje, bo tak nie jest. Faktycznie ostatnio napierdzielam same odlschool'e, ale to mimo wszystko jest koszmarne, mam nadzieje że za pare lat zrobią remake i będzie o wiele lepszy