Film może i byłby dobry gdyby ... No właśnie gdyby nie kwiaty wydające odgłos telefonu komórkowego itp. co debil to wymyślił. Musiał mieć nieźle nasrane we łbie żeby coś takiego wymyślić.
Mnie bardziej zaskoczyło to że był to 2008 i ktoś się zdecydował napisac taki pobejany scenariusz i że ktoś to nakręcił. Masakra.
No racja dwóch idiotów się dobrało jeden napisał drugi nakręcił i gniot gotowy ciekawe kto na to kasę dał
Tu chodziło o to, że te kwiaty były jakby echem i powtarzały różne dźwięki np. jedna z dziewczyn ta blondynka krzyczała i te kwiaty to powtarzały. Film jest ok widziałam lepsze, ale ten nie był najgorszy.
No ja widziałem gorsze np. Kosmiczna Gorączka czy Wielka Stopa ale to też jest niezłe gówno . No ale każdy ma swoje zdanie.
Oczywiście. A ja znam naj, naj, najgorszy film świata I am Omega jest jeszcze gorszy niż gniot.
Lepiej sobie oszczędź tę katorgę i przeczytaj opinie choćby moją masakra przy tym inne wymiatają.
No ja żartowałem tylko już sprawdzałem co to za dzieło i faktycznie musi to być niezłe gówno.
Nigdy się tak nie rozczarowałam. Oczekiwałam tajemniczości i czegoś całkowicie nowego...
Film jest oparty na bardzo dobrej powieści, więc rośliny wydające dźwięki, nie są debilnym pomysłem.