PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431006}

Ruiny

The Ruins
2008
5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 26581
5,6 7 krytyków
Ruiny
powrót do forum filmu Ruiny

Idiotyzm

ocenił(a) film na 2

Film może i byłby dobry gdyby ... No właśnie gdyby nie kwiaty wydające odgłos telefonu komórkowego itp. co debil to wymyślił. Musiał mieć nieźle nasrane we łbie żeby coś takiego wymyślić.

ocenił(a) film na 3
jerzy666

Mnie bardziej zaskoczyło to że był to 2008 i ktoś się zdecydował napisac taki pobejany scenariusz i że ktoś to nakręcił. Masakra.

ocenił(a) film na 2
nokash

No racja dwóch idiotów się dobrało jeden napisał drugi nakręcił i gniot gotowy ciekawe kto na to kasę dał

ocenił(a) film na 3
jerzy666

Pewnie Ty :D

ocenił(a) film na 3
nokash

Powaliły mi się karty. Nie to chciałem ująć . Sory

ocenił(a) film na 2
nokash

Spoko :) Nawet jakbym miał kasę to bym im nie dał

ocenił(a) film na 5
jerzy666

Tu chodziło o to, że te kwiaty były jakby echem i powtarzały różne dźwięki np. jedna z dziewczyn ta blondynka krzyczała i te kwiaty to powtarzały. Film jest ok widziałam lepsze, ale ten nie był najgorszy.

ocenił(a) film na 2
Ewelina10070

No ja widziałem gorsze np. Kosmiczna Gorączka czy Wielka Stopa ale to też jest niezłe gówno . No ale każdy ma swoje zdanie.

ocenił(a) film na 5
jerzy666

Oczywiście. A ja znam naj, naj, najgorszy film świata I am Omega jest jeszcze gorszy niż gniot.

ocenił(a) film na 2
Ewelina10070

A to nie widziałem jeszcze ,ale może kiedyś się za to zabiorę skoro polecasz :)

ocenił(a) film na 5
jerzy666

Lepiej sobie oszczędź tę katorgę i przeczytaj opinie choćby moją masakra przy tym inne wymiatają.

ocenił(a) film na 2
Ewelina10070

No ja żartowałem tylko już sprawdzałem co to za dzieło i faktycznie musi to być niezłe gówno.

jerzy666

Zgadzam sie. Dla mnie 1/10. Szkoda czasu na to badziewie !!!!!!! P;)

ocenił(a) film na 1
jerzy666

Nigdy się tak nie rozczarowałam. Oczekiwałam tajemniczości i czegoś całkowicie nowego...

ocenił(a) film na 5
jerzy666

Jak dla mnie bardzo ciekawy i orginalny film 7/10

ocenił(a) film na 7
jerzy666

Film jest oparty na bardzo dobrej powieści, więc rośliny wydające dźwięki, nie są debilnym pomysłem.

ocenił(a) film na 2
oddechporanka

zgadzam się, powieść był genialna, trzymała w napięciu, ale film, to totalne dno, na które nie warto tracić czasu ;)
myślę, że jest to kolejny przykład na to, jak można totalnie zepsuć adaptację ;)