Wow! Podczas filmu ciągle się bałem. Żarcik, raczej miałem nadzieje na jakieś reklamy w TVP2...
"-Muszę sobie jeszcze coś wyjąć" i ciacha się nożem, przecież wykrwawiłaby się momentalnie, ale nie bo musi sobie jeszcze coś wyjąć... Co to ma być?
Ten film to jakiś żart Strasburgera.
Żartem to jest dać 10 Incepcji. Co do samookaleczenia. Dziewczyna była w szoku, roślina mogła też wpłynąć na jej układ nerwowy, stąd niekontrolowane zachowania. W każdym bądź razie nie ma się nad czym rozwodzić. Ruiny to film jakich mnóstwo tyle, że pomysł na kilera dość oryginalny.
Hahaha Stary ty lepiej juz nie pisz.
INCEPCJA zasluguje na 10 a jak widzialem twoje filmy ktorym dales 10 to smiech na sali np (Powrót do przyszłości,Odlot,W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju) i wiele innych kiczow HAHAHA
Każdy ma swój gust, nie każdy rozumie jakiś film, ma prawo być fanem banalnych komedii typu W krzywym zwierciadle.
Kolejny pryszczaty pokemon, który drze mordę gdy ktoś zarzuci "Incepcji" trywialność. Nie bardzo wiem czego w tym filmie można było nie zrozumieć. Prościutki film dla prościutkiego odbiorcy więc w sumie nie dziwię się, że zaliczasz go do swoich ulubionych. A "W krzywym zwierciadle", misiu kolorowy, to komedia i ma śmieszyć. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wymaga od komedii głębi.