PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431006}

Ruiny

The Ruins
2008
5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 26580
5,3 7 krytyków
Ruiny
powrót do forum filmu Ruiny

Straszne jak cholera!

użytkownik usunięty

Wow! Podczas filmu ciągle się bałem. Żarcik, raczej miałem nadzieje na jakieś reklamy w TVP2...
"-Muszę sobie jeszcze coś wyjąć" i ciacha się nożem, przecież wykrwawiłaby się momentalnie, ale nie bo musi sobie jeszcze coś wyjąć... Co to ma być?
Ten film to jakiś żart Strasburgera.

ocenił(a) film na 4

Żartem to jest dać 10 Incepcji. Co do samookaleczenia. Dziewczyna była w szoku, roślina mogła też wpłynąć na jej układ nerwowy, stąd niekontrolowane zachowania. W każdym bądź razie nie ma się nad czym rozwodzić. Ruiny to film jakich mnóstwo tyle, że pomysł na kilera dość oryginalny.

ocenił(a) film na 5
rock79

Hahaha Stary ty lepiej juz nie pisz.
INCEPCJA zasluguje na 10 a jak widzialem twoje filmy ktorym dales 10 to smiech na sali np (Powrót do przyszłości,Odlot,W krzywym zwierciadle: Witaj, Święty Mikołaju) i wiele innych kiczow HAHAHA

użytkownik usunięty
xeminem13

Każdy ma swój gust, nie każdy rozumie jakiś film, ma prawo być fanem banalnych komedii typu W krzywym zwierciadle.

ocenił(a) film na 4

Kolejny pryszczaty pokemon, który drze mordę gdy ktoś zarzuci "Incepcji" trywialność. Nie bardzo wiem czego w tym filmie można było nie zrozumieć. Prościutki film dla prościutkiego odbiorcy więc w sumie nie dziwię się, że zaliczasz go do swoich ulubionych. A "W krzywym zwierciadle", misiu kolorowy, to komedia i ma śmieszyć. Nikt przy zdrowych zmysłach nie wymaga od komedii głębi.

rock79

aha

ocenił(a) film na 4
xeminem13

Oczywiście masz rację. Żaden z wysoko ocenionych przeze mnie filmów nie może się równać z Dragon Ball :-)