PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431006}

Ruiny

The Ruins
2008
5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 26581
5,6 7 krytyków
Ruiny
powrót do forum filmu Ruiny

Kompletnie nie moge zrozumiec po co za recenzowanie takiego filmu bierze sie osoba,ktora z samego zalozenia nie akceptuje takiej tematyki.Rzeczywiscie,horrory o amerykanskich nastolatkach krojonych i miazdzonych przez tejemnicze sily lub zamaskowanych psycholi moga wydawac sie sztampowe,ale to juz kanon gatunku,poczawszy od wczesnych lat 8o-tych,powstaja filmy ktore bazuja na podobnej sytuacji wyjsciowej,grupa beztroskich smarkaczy jedzie do lasu,albo gdzies tam i zostaje wyrznieta w pien.Ale wystarczy przeczytac streszczenie,by sie dowiedzec o czym dzielo traktuje i odstawic na polke.Jestem dziennikarzem z wyksztalcenia i zrecenzowalem w zyciu kilkadziesiat filmow i nawet mi do glowy nigdy nie przyszlo by brac sie za recenzowanie filmow z gatunku,ktorego z gory nie akceptuje.Taka recenzja kompletnie mija sie z celem,moze wiec niech autor recenzji Ruin sie nad tym zastanowi.Czasem warto po prostu pomyslec i byc moze zostawic taka robote komus,kto zrobi to rzetelniej.

ocenił(a) film na 7
kowalsolo

FUCKIN' AYE !!!!

kowalsolo

zgadzam się z Tobą. kompletnie nie rozumiem jak to mogło zostać wyświetlone jako recenzja...przecież to jedynie subiektywna ocena!!

ocenił(a) film na 9
kowalsolo

Zgadzam się z Toba w 100%
Takie recenzowanie powinno zostać wymoderowane przez administratora portalu. Jestem ciekaw czy każdy może pisać recenzje i czy ktoś to wogóle kontroluje.

italodrone

cóż, to jest filmłeb, tu niezbadane są wyroki moderatorów, przechodzą denne recenzje, dawno zrezygnowałem z dodawania ciekawostek i danych o filmach, gdyż miałem więcej odrzucanych, niżli przyjmowanych, raziło mnie to z dwóch przyczyn: jedna to, że byłem pewny rzetelności tematu (a siedzę w tym od dawna), dwa, to widziałem jak niesprawdzone sytuacje przechodziły, powstawały w bazie filmy, które nie istnieją, lub dublują się różniąc się rokiem produkcji lub częścią obsady.

P.S. Ten komentarz prędzej czy później też pewnie zniknie, z uwagi na krytykę wypowiedzi przeciw "jedynej słusznej prawdzie".