PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=431006}

Ruiny

The Ruins
2008
5,2 27 tys. ocen
5,2 10 1 26581
5,6 7 krytyków
Ruiny
powrót do forum filmu Ruiny

o my good

ocenił(a) film na 7

film nie powiem fajny wciągnął mnie już z góry wiedziałem że nikt nie przeżyje i to jest fajne :P ale te sceny jak mu ten nogi obcinał potem tej blondynie i ona sama to nie podobały mi sie te sceny nei lubie jak coś takiego dokładnie sceny pokazują no z tymi nogami to na rzygi mi sie zbierało to coś w stylu Piły a tego nie lubie...;/ no porpstu jak ona sama siebie cieła kur** jak o tym pomyśle... i ta końcówka super uciekła i nagle na poliku i do oka roślinka sie poruszyła to było zaskakujące bo już mysłałem że przeżyje i jeszcze jak tej blondynie łykneła tequille i sie na czole poruszyło film ok

Beemka

Na przyszłość napisz na początku że masz zamiar napisać ja się skończy film,bo mi już się odechciało go oglądać właśnie przez ciebie:(

Beemka

Podpisuje sie pod tym co napisał lukas w 100 % Skoro ty go już obejrzałeś nie psuj innym zabawy :/

ksen_7777

Wielki dzięki , teraz na pewno go obejrzę, bardzo mnie zaintrygowałeś początkiem swojej wypowiedzi... A o to moja podzięka - FUCK YOU MEN :P !!!!!!!!!!!!!!!!!

Beemka

SPOILER się pisze na początku takiej wypowiedzi!

jedno pieprzone słowo SPOILER .....

__Madzia__

Zostawcie chlopaka w spokoju a wy sie zajmijcie najpierw ogladaniem filmow a pozniej wchodzcie na forum . Debile

redcorsa

sam żeś debil

ocenił(a) film na 5
Beemka

ogladałem końcówkę filmu kilka razy i nie widziałem tego co ty...

plus dla tych którzy twierdza ze ten gosc im zdradzil koncowke, otoz JEST INNA :P

ocenił(a) film na 3
Beemka

Chyba oglądałeś ten film po pijaku (podobnie jak pisałeś swoją wypowiedź na jego temat), bo z tego co pamiętam to jednak nie wszyscy w nim giną :-).

Beemka

Jo go jeszcze nie ogondoł, co i tak wi że wsykie zginu

ocenił(a) film na 9
Beemka

Jak to nikt nikt przeżył??? A ta szatynka, co na koniec uciekła to co??

agnieszka5120

SPOILER

Ta na końcu zginęła. Czy wy nie umiecie uważnie oglądać filmów? Chyba, że ślepi jesteście (bez urazy). Na końcu roślinka pojawia się dziewczynie na policzku po czym do oka. 100% można się domyśleć, że daleko nie dojechała i roślinki ją zniszczyły czyli wszyscy zginęli. Film z ciekawym pomysłem, wciągająca fabuła, chwilami naprawdę straszny, ale to nie to samo co np: [REC]. Przed chwilą skończyłem oglądać. Moja ocena 7/10.

bandofbrothers

Proponuje wszystkim przeczytać książkę. I akcja i zakończenie jest inne niż w filmie. Moim zdaniem znacznie ciekawsze.