PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109028
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

Karykaturalny

ocenił(a) film na 4

Postacie w filmie nie są już zbyt mocno przerysowane, a karykaturalne wręcz co mocno psuło dla mnie wrażenia odbioru filmu. Szczególnie denerwowała mnie postać tej typiarki co pracowała w korpo. Sam pracuję w takiej firmie i znam wiele osób, które pracowały tam po wiele lat i NIKT dosłownie nikt, ani jedna osoba nie mówi w tak idiotyczny sposób jak ta z filmu. Nie mam feelingu na dziecko, miałam request żebyś nie stawiał toreb na podłodze, zchallengujemy to i wiele innych durnych tekstów, totalna porażka. Poza tym inne postacie też w moim odczuciu mocno nadużywały slangu i brzmiało to śmiesznie, a nie poważnie. Co do fabuły to straszny chaos, niektóre rzeczy nawet nie były uzasadnione czy należycie wyjaśnione. Ot jacyś randomowi ludzie robią jakieś mocno nielegalne rzeczy, niby wiadomo po co, ale tak nie do końca i sami się w tym później gubią. Nieciekawy film.

ocenił(a) film na 8
Heklo

Hmmm też pracowałam w korpo..6 lat ..teraz nie wiem czy to korpo nazwać ale jest kontakt na poziomie europejskim...języka na codzien takiego w żadnym wypadku nie ma..ale ja już przyjdzie do opowiadania co tam nowego w pracy to różnie bywa...nie tylko w moim wykonaniu...po innym slangu się nie wypowiem bo w służbach nie pracowałam..ty chyba też..ale twoje zdanie:D