PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109022
4,9 29 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

Napisy

ocenił(a) film na 8

Fajny film, ale umknęła mi spora część dialogów, ma ktoś napisy?

ocenił(a) film na 6
Chris_Sharma

Podbijam temat !!!

ocenił(a) film na 5
kredzion

heuheue ja tez, zastanawiajace ze w naszych filmach to jakis nowy trend, zeby slowa byly coraz mniej rozroznialne. ja rozumiem stare filmy - technika owczesna, niedbalstwo. ale to zaczyna byc coraz powszechniejsza regula...moze jakas nowa moda czy co? srodek wyrazu? nie s

ocenił(a) film na 3
Chris_Sharma

Dzisiejsi "aktorzy" nie wiedzą co to jest dykcja, od pierwszych scen mnie też to drażniło.

mmajk86

Niestety... zaczęłam oglądać i większość dialogów jest dla mnie niezrozumiała. Aktorzy już nie uczą się dykcji?

ocenił(a) film na 7
libra66

moim zdaniem film staje sie bardziej realny i bardziej skupia uwage.

ocenił(a) film na 3
rafiirsko

Jak się chce bardziej realny film to należy kręcić filmy dokumentalne

ocenił(a) film na 6
Chris_Sharma

Coś z Tymi dialogami jest .................poleciałem kupić płytę za 29,99 w media i pół filmu przełączałem z 5,1 na 2.0, dawałem głośniej a o jedzeniu czegokolwiek lub piciu zapomnij bo trzeba wtedy cofać

-Napisów na org płycie niestety brak a piractwo ponoć jest fee więc jak się buli za film to choć wersje dla niesłyszących powinni zapodać

Pomimo że dykcja różnych aktorów i jej dobranie do postaci było ciekawe to Do k... n.... powinno się w Polsce rozumieć Polską mowę Bo mam filling że się coś w tym kraju Chrzani i za 10 lat jak będzie poprawie nagrany w Ultra HD to nic nie zrozumiemy bo nas zczelendżują PL wyrzutki z Irlandii kręcące komórką filmy a nie do końca potrafiące sklecić zdanie bez Ingliszowych wstawek

ocenił(a) film na 7
Chris_Sharma

O tym samym dziś pomyślałem. Do filmu jak i serialu potrzebne są napisy.

ocenił(a) film na 7
Zachodniak24

Witam:) kiepski dźwięk w filmach to nasza "narodowa wada", w kinie jeszcze jeszcze ale teraz idzie serial [moim zdaniem dużo gorszy od filmu kinowego] i naprawdę dźwięk jest fatalny, a przecież w tv mają specjalistów i można to łatwo skorygować...

ocenił(a) film na 7
elektrokofewarka

SPOILER SPOILER. No raczej film lepszy. Choć podoba mi się za równo film jak i serial (nawet ze słabym dźwiękiem). Lubię te specyficzne poczucie humoru. Sceny w serialu z uciekającymi posłami, zagubionym kotem albo z "misiem pandą" nie wspominając o powitaniu M.Jackson'a ;)