PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699881}
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 108758
4,8 36 krytyków
Służby specjalne
powrót do forum filmu Służby specjalne

czy to nie będzie czasem film o rzekomym seryjnym samobójcy co dopada co jakiś czas pewne
niewygodne osobistości z kręgów polityki?

kmicic66

słyszałeś kiedyś o seryjnym samobójcy? Seryjny to może być co najwyżej morderca

michalzawiski

poczytaj troche o w/w jegomościu bo widze że jesteś niedzisiejszy...:)

kmicic66

chyba sam jestes niedzisiejszy

michalzawiski

skad ty sie urwales?

ocenił(a) film na 6
michalzawiski

No chyba ty. :) Tutaj masz przykłady 25 tajemniczych zgonów w jakiś sposób związanych z katastrofą smoleńską: http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201210/1351463557_z2ccby_600.jpg

ocenił(a) film na 10
sebogothic

Co ma FILM Służby specjalne do katastrofy smoleńskiej! Film przedstawia historię ludzi, którzy wykonują profesję taką, a nie inną... Nie chodzi tylko o - zwał, jak zwał- agentów, ale chociażby 1. kreacja Grabowskiego i jego "misja" 2. Kulesza i seryjna praca lekarza 3. recepcjonistka, która ma zamknąć gębę i robić swoje 4. sprzątaczka w hotelu - ginie przy wykonywaniu swojej pracy... itd. itp. Czasami trzeba sięgnąć trochę głębiej w wielowątkowość filmu, niż jego płytka, powierzchowna analiza.

ocenił(a) film na 6
d_zdanek

A czy ja coś takiego napisałem?

ocenił(a) film na 10
kmicic66

Nie, to jest film, który szokuje tym, że nie wiesz o czym i jak masz myśleć. Nie da się o tym filmie mówić linearnie, chyba, że jest się ograniczonym i nie chcę nikogo obrazić. Po prostu film jest świetny i zabił mnie, jak dawno żaden!

d_zdanek

no i o to zapytywałem. dziękuje za konkretną odp.
:)