ja obejrzę ze względu na dwóch panów :)
miło będzie zobaczyć jak Lafferty i Westwick grają role inne niż w serialach, z których zasłynęli. jestem ciekawa, czy się sprawdzą ;)
Macie zamiar się onanizować czy co? bo oglądacie film ze względu na aktorów\aktorki... gdzie tu miejsce na treść filmu?
spokojnie, bez uniesień :|
to chyba oczywiste, że skoro pierwsza część moim zdaniem jest conajmniej świetnym filmem, to drugą część też pod tym względem chciałabym móc ocenić [nie napisałam tego, ale co z tego! nie oceniaj ludzi po jednym poście człowieku]. i akurat ja stawiam przede wszystkim na treść, a to, że chciałabym zobaczyć, jak sprawdzą się serialowi chłopcy, to chyba coś innego i to jest tylko moja sprawa, nie twoja.
więc proszę, nie wyciągaj podobnych wniosków [zresztą bardzo absurdalnych]. nie musisz chwalić się, że znasz to słowo - ja również je znam i wstydziłabym się użyć go w stosunku do kogokolwiek.
Hmm... To było tylko obrazowe porównanie, a raczej pytanie... Nikogo nie oceniam ("Piekło to Inni"), ale tyle tutaj rozpływających się komentarzy na temat aktorów, więc zapytałem się grzecznie czy poza cieszeniem oczu coś jeszcze ma dla Was wartość w tym filmie ;) zresztą sama napisałaś "ja obejrzę [ten film] ze względu na dwóch panów". Tylko cytuje, to nie jest żadna zaczepka. Pozdrawiam!:)
może i tak, ale nie napisałam, że TYLKO I WYŁĄCZNIE dla nich :) wybacz, może po prostu źle sformułowałam mój post, ale serio - nie spodziewałam się, że ktoś zacznie się tego czepiać ;) poza tym dodałam potem, że 'miło będzie zobaczyć jak Lafferty i Westwick grają role inne niż w serialach, z których zasłynęli. jestem ciekawa, czy się sprawdzą ;)'
- z tego można było wysnuć już tylko jeden wniosek, wydaje mi się, że akurat tą część zdania napisałam dość przejrzyście :D
a więc wyjaśniam - film obejrzę ze względu na genialną treść pierwszej części I zobaczę, czy ci panowie sprawdzą się w czymś tak odmiennym od młodzieżowego 'love story' serialu.
mam nadzieję, że teraz wszyscy są zadowoleni :) pozdrawiam POświątecznie :]