PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=491960}

Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 178 tys. ocen
5,5 10 1 178417
2,7 35 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Wiadomości z planu

użytkownik usunięty

Co powiecie na temat, w którym będziemy pisać o jakichś ciekawych newsach z planu itp.? No to zacznę.

1. Dla tyc co jeszcze nie widzieli na stronie głównej filmweb pojawiła się dzisiaj ciekawa wiadomość. Oto link:
http://www.filmweb.pl/Autor+%22Z%C5%82otego+kompasu%22+re%C5%BCyserem+%22Ksi%C4% 99%C5%BCyca+w+nowiu%22,News,id=48079

2. Taylor Lautner przygotowuje się już do roli w kontynuacji "Zmierzchu". Aktor ćwiczy na siłowni aby ukształtować odpowiednio sylwetkę.

aneess

teeego już się nie dowiemy .
oni wymyśla tylko to co mogą . !

ocenił(a) film na 7
PaCiik

1. Jedno zdjęcie przecież nie oznacza że ona się trzyma zdala od Pattinsona . ;/
2. Ja szczerze współczuje gwiazdą ... No bo nie można się już zaprzyjaźnić no ba zaraz się zacznie . : " O patrzcie tamci flirtują " , " OO ... a ten jest zazdrosny o tamtego . "
A ja się zastanawiam jeszcze czy ta "miłość" Roba do Kristen nie jest taką niby aluzją żeby się więcej gadało o aktorach ze " Twilight" A przy okazji też o filmie .

asiunia_952

Też mi się wydaje..ale jak widzisz efekty są takie jakie przewidywali. Ostatnio o niczym innym się nie słyszy czy też nie czyta...

Didii86

http://www.publicat.pl/meyer/ tu jest o tym albumie :)

alinau132

oooo . dzięki wielkie . ; *
idę to czytać . ^^

PaCiik

mogli by dac jakies nowe zdjecia z planu :)

alinau132

Niedługo pewnie zwiastun, a raczej jego "zapowiedź", to lepsze niż zdjęcia z planu;)

ocenił(a) film na 4
Loolly

Nom, już się nie mogę doczekać. Jeszcze 4 dni...

Zaczytana_xD

jak to?? 5 maja mają puścić jakiś zwiastun do NW?? Ehh pokarzą rozstanie i rozpacz Belli :/ A ja chce akcje z Volturi:D

ocenił(a) film na 4
aneess

Kto nie chce, ale lepsze taki niż żaden. Zresztą pierwszy zwiastun zawsze bez rewelacji, ale i tak czekam. Ciekawa jak tam będzie wyglądać Volturia i Kajusz xD

Zaczytana_xD

heh każdej postaci jestem ciekawa(wyglądu) ale zastanawiam sie jak będą wyglądać Basiory:D Ahh... dokładnie leprze to niż nic :)

ocenił(a) film na 4
aneess

Wielkość konia mi odpowiada. Co nie zmienia fakt iż wolałabym żeby było więcej Cullenów niż tego przeklętego Jaka i jego watahy!

Zaczytana_xD

Niestety w tej części będziemy musieli znosić tę całą watahę... Też bym wolała Cullenów niż Jacoba i te jego całą sforę.

ocenił(a) film na 7
paulincia21

A ja nie wiem .. Ale mam jakieś dziwne przeczucie że to będą zwykłe wilki . ;/ No może troche większe ...
Zdjęcia z planu . :P :
http://www.vancityallie.com/2009/05/01/new-theatre-set-costumes-and-action-at-ne w-moon-set/

ocenił(a) film na 4
asiunia_952

ja też bym chciał Cullen'ów no ale co poradzić najlepiej by było jak by dodali więcej scen z Carlislem i Esme :D

Magda16_2

hehe xD nawet zrobili plakat dla "The Dead come Back" xD

Luelle

Ha, a mi tam wataha nie przeszkadza ;p NM to moja ulubiona czesc sagi...taka dramatyczna. sa juz moze jakies potwierdzone informacje n temat tego kiedy bedzie ta zapowiedz ????

ocenił(a) film na 7
Didii86

Chyba jeszcze nie ma .
<za krotki><za krotki>

Didii86

Wlasnie przeczytalam kto jest brany pod uwage do roli Riley-a w Zacmieniu....Channing Tatum..... spoko, lubie kolesia ;p

Didii86

ogólnie za nim nie przepadam...ale w roli Rileya by się nadawał ;)

aneess

ja tam nie mam nic przeciwko niemu . ^^
z niego to nawet fajny koleś jest . ; ))

PaCiik

nie lubię go, jest w swojej grze taki.... pusty. Gra jak robot i z zaprogramowanym scenariuszem... Liczę na kogoś, kto pozornie będzie wyglądał na miłego. Pozornie xD Lubię takie dwuznaczności:D
teaser ma wyjść 5 maja.

Luelle

jezu jaki fajnie tylko 3 dni . ^^ hiip .

PaCiik

Yhy...zajebiście:P W wtorek to ja na maturze będę z angielskiego:P:P Heh ale też się nie mogę doczekać nawet tych 1,30 min :P
Mam nadzieje że jakoś dacie znać tu na forum czy coś:P Bo zanim znajde w necie.... xD

aneess

Myślę, że nie trzeba będzie dużo szukać, wystarczy wejść na youtube;) No ale temat to "wiadomości z planu" więc na pewno tu będzie;)

ocenił(a) film na 7
Loolly

hehe ... Niby nie bedzie trzeba ...Ale jest tyle tego zrobionego przez fanów że może być kłopot

ocenił(a) film na 7
asiunia_952

a tak wgl nie wiem czy były ale jeszcze inne zdjęcia z planu na którym kręcono scenę w kinie .
http://laineygossip.com/Kristen_Stewart_Taylor_Lautner_Anna_Kendrick_shooting_Ne w_Moon_theatre_scenes.aspx?CatID=0&CelID=0

asiunia_952

pod koniec maja zaczną kręcić sceny z Volturi czyli ogólnie już samą końcówkę i mam rozumieć że to już będą ostatnie ujęcia? Czy może jakieś sceny zostawili na koniec?

aneess

tak volterra ma byc pomoc na samym koncu .
ale w montepulcano jest teraz kasting na ten caly tlum .
wiec trza czekac . xddd

ale chociaz 1:30 mnie zadowoli .

ocenił(a) film na 7
PaCiik

Mnie też ... Żeby chociaż coś już dali ...Dobrze że to 5 ma wyjśc. :P Może umili czekanie na film . ; ]

ocenił(a) film na 9
asiunia_952

no jeszcze tylko 3 dni ; ] .

a to nowy plakat do filmu
http://photos.nasza-klasa.pl/15302164/1020/main/b63ba95f18.jpeg

ocenił(a) film na 7
anabella

Mi sie podoba .
<za krótki><za krotki>

asiunia_952

Fajny ten palakt. Ale bardziej by mi się podobał, jakby nie było na nim Jacoba..

ocenił(a) film na 7

Jak bez Jacoba . ? Przecież ona jest w tej części bardzo ważny . Można nawet powiedzieć że jest jedną z głównych ról .

asiunia_952

no jest ..
dzięki niemu bella w ogóle przezywa .

PaCiik

No jest ważny, ale ja go nie lubię :p W Zaćmieniu tak mnie wkurzył, że szok. A tak poza tym to bardzo romantyczny ten plakacik ;)

ocenił(a) film na 7
paulaeve

No ... Jak wejdziecie w google i w grafice wpiszecie New Moon to można tam znaleźć więcej plakatów do NM . :P

paulaeve

Ja w gruncie rzeczy lubie Jacoba :D zato zdecydowanie dziala mi na nerwy Bella z tym jej jeczeniem ze ma dosc ranienia innych ;D

ocenił(a) film na 7
Phony

Mnie irytuje jej zachowanie w E. Jest coś pod tytułem . :" O boże kocham go ale jego nie chcę zranić co mam zrobić . ? " Albo ; " O boże pocałował go co ja zrobiłam nie chce żyć . " To mi naprawdę działa na nerwy . ;/

asiunia_952

no racja .
ale dzięki temu coś się dzieje w książce . ^^
ja lecę czytać intuza ; )

ocenił(a) film na 7
PaCiik

Też jestem w trakcie czytania .. :P
Fajna książka . :P

ocenił(a) film na 7
asiunia_952

A propo intruza ... warto czytać tą książkę . ? słyszałam,ze słaba ...

ocenił(a) film na 7
czarna94

Ja jestem dopiero na 4 rozdziale .. ale według mnie zapowiada sie dość ciekawie ... Raczej warto . ;]

asiunia_952

Sadze Zmierzchu nie dorównuje ale może być:P:)

ocenił(a) film na 10
Phony

Lubię Bellę, ale w tym przypadku muszę Ci rację przyznać... tego się nie da czytać, jak Ona tak "truje"... ja bym z takim męskim odpowiednikiem Belli nie wytrzymała, ale...

"Intruz" jest boooski!! mi się totalnie podobał i wg mnie nie jest gorszy od sagi. pierwsze parę rozdziałów jest z deka nudnawych, ale warto przez nie przebrnąć...

ocenił(a) film na 10

Wie ktoś już może, jak to będzie z tą sceną, jak Bella skacze z klifu? Już ją nagrali? Bo obiło mi się o uszy, że Kristen nie chciała w niej brać udziału;/

ocenił(a) film na 7
lullaby_24

No tak juz jest dawno nakręcona bo to była pierwsza scena jaką kręcili ...
A ja nie słyszałam że nie chciała brać udziału tylko że jest zawiedziona że to nie ona będzie skakać tylko kaskader...

asiunia_952

dokładnie,wręcz była zawiedziona heh no nie dziwie sie:) Ale mam nadzieje że w tym jak będzie topić się to zagra tzn że będzie pokazana jej twarz:)

ocenił(a) film na 7
aneess

Heh . No ja też bo ja nie to raczej bedzie wiadomo że to nie ona . :P