Co powiecie na temat, w którym będziemy pisać o jakichś ciekawych newsach z planu itp.? No to zacznę.
1. Dla tyc co jeszcze nie widzieli na stronie głównej filmweb pojawiła się dzisiaj ciekawa wiadomość. Oto link:
http://www.filmweb.pl/Autor+%22Z%C5%82otego+kompasu%22+re%C5%BCyserem+%22Ksi%C4% 99%C5%BCyca+w+nowiu%22,News,id=48079
2. Taylor Lautner przygotowuje się już do roli w kontynuacji "Zmierzchu". Aktor ćwiczy na siłowni aby ukształtować odpowiednio sylwetkę.
hej ja wwidziałm już kilka scen z planu na youtube. JAk kręcą scene z jessicą bella i jacobem w kinie
zdjęcia z planu
http://www.laineygossip.com/Kristen_Stewart_and_Robert_Pattinson_shoot_motorcycl e_scenes_for_New_Moon_.aspx?CatID=0&CelID=0
Fanmade są ciekawe, ale brakuje im tego czegoś^^ trudno nazwać dokładnie, ale czegoś im brakuje:) chociaż muszę przyznać szczerze, że się dałam ostatnio nabrać na trailer, był tak przekonywujący, że szok xD A tak wogóle to na wikipedii już jest podana cała obsada, a tutaj na filmweb nawet połowy nie ma. Oreintujecie się, czy tamta obsada jest prawdziwa, czy tylko kogoś poniosła wyobraźnia??^^
nie wiem ... Ale jest coś co mnie dziwi ... No bo wszystkie filmiki są takie smutne bo Bella skacze z klifu .. A przecież ona skoczyła bo jej się nudziło ...
Masz rację, przecież ona nie chciała się zabić. Dziwne to trochę :/
Didii86 - ten zwiastun ktorego link podałaś wyżej- cudowny... Ja to się popłakałam normalnie. Końcówka była najlepsze : "Goodbye Edward. I love you..." xD;D
Może bez przesady:P A zwiastun, fakt, będzie pewnie w lipcu, ale mówimy tu o trailerZE. W maju powinien pojawić się tzw. teaser trailer, czyli okrojona wersja dla niecierpliwych;)
Hehe ja to tylko czekam z ciekawości czy na film warto iść ;] ;d Bo jak soundtrack bd taki jak na stronie to pęknę ze śmiechu :P Według mnie to on w ogóle do ten części nie pasuje ... Ale to możne moje prywatne odczucie ;]
Ty a nie tutaj są jakieś inne http://www.youtube.com/watch?v=wYwuGAPbMGU :P:P:P Chyba,że to znów robota jakiegoś psychofana xdd
Jak na moje to kolejny fanmade ;p Ten kwalek Almost lover jest maksymalny, caly czas go slucham. Przypadkiem mi sie kiedys sciagnal podpisany jako Twilight soundtrack ;p W sumie jesli chodzi o sciezke dzwiekowa to im ufam(stosunkowo;p), bo przy pierwszej czesci sie nie zawiodlam ;p
http://www.youtube.com/watch?v=kpt5zCNwB7k
A i tak ta piosenka bylaby najlepsza do NM soundtrack....i nikt mi nie powie , ze nie....;p tylko posluchajcie tych slow ;D
hana pestle chciałaby, żeby jej piosenka znalazła się na soundtracku, ludzie jej w tym pomagają. To się nazywa "Need for New Moon":) można jej pomóc:D
Hana Pestle? A kto to? :P A jest już oficjalny soundtrack do filmu??? Muszę poszperać:P Ale trzeba przyznać, że Twilight Soundtrack był trafiony w 10^^ Super dobrany! Mam nadzieję, że tym razem też się nie rozczaruje xD
Didii86: Faktycznie piosenka niezła xD Słowa też pasują. Mam też kilka swoich własnych propozycji co do Soundtrack New Moon xD Pozdrawiam:)
Chyba jeszce nie..przynajmniej ja nic o tym jeszce nie slyszalam.....a swoje propozycje to chyba kazda z nas jakies tam ma. Z mojej listy jeden kawalek znalazl sie na liscie S. Meyer wiec moze go wykorzystaja..... A jesli chodzi o soundtrack do T, jedyne co mnie rozczarowalo, to to, ze na krazku nie pojawila sie piosenka Radiohead - 15 step.....wykorzystano ja w filmie, wiec co by im szkodzilo wrzucic ja na plytke ??
Didii86: A jeśli można wiedzieć, co to za piosenka, która "typowałaś" i wykorzystano ją?? :P
Jeszce jej nie wykorzystano...ale przynajmniej jest nadzieja ;p
Ten kawalek to "The Reason" - Hoobastank , jest w tej drugiej czesci lsty S.M.
I nie musisz za kazdym razem pisac Didii86, starczy Didi ;D
Też żałuję, że nie było 15 steps na płytce. Co do soundtracku New moon to wg. mnie pasowałyby :
1.Whitnin temptation - Memories
2.Muse - Bliss
3.Linkin Park - Shadow of the day (nie wiem jak innym, ale mi się strasznie podoba... Choć nie wiem, do jakiej sceny by ewentualnie pasowała )
Ja jeszcze uwielbiam Kings of Leon - Closer, poprostu ciary przechodza..ma taki mroczny klimat pasujacy do NM
http://www.youtube.com/watch?v=g3BOPoIBqNw
No, no, no, całkiem niezła ta nutka... A z tymi ciarami to racja, przechodzą po całym ciele jak się jej słucha.
"...She took my heart, I think she took my soul
With the moon I run
Far from the carnage of the fiery sun
Driven by the strangle of vein
Showing no mercy I'd do it again
Open up your eyes
You keep on crying
Baby I'll bleed you dry
Skies are blinking at me
I see a storm bubbling up from the sea...."
Ta czesc jest najlepsza ;D
Uwielbiam Kings Of Leon :)
Ich piosenki są cudowne :)
Ubóstwiam ten kawałek - "She took my heart, I think she took my soul" :)))
Gdyby w filmie mozna byloby ukazac uczucia Edzia, to te slowa poprostu oddaja je w 100-tu %...... do chwili, w ktorej ja zostawia
od pół roku katuję się "Closer" xD Sam Caleb powiedział, że ta piosenka jest o samotnym wampirze:D Tak bym chciała by znalazła się na soundtracku....:) jest idealna dla Edwarda, kiedy odchodzi od Belli i cierpi cały czas...:)
uwielbiam też "Bliss" Muse. Ma wielką siłę i jest piękna:)
oraz, powtarzam, nie ma jeszcze soundtracku:) będzie pewnie znany ze 2 miesiące przed premierą.
Hej wszystkim. Ja jak czytałam książke to puszczalam sobie Evanescence - My Immortal.:D mysle ze w pewnym sensie pasuje do calej sagi.:D
Ogólnie to wg. mnie wszystkie piosenki Evanescence pasują do całej sagi. A do New moon to rzeczywiście ,,My immortal'' pasuje najbardziej :)
Zgadzam się z Kings of Leon^^ Piosenki mają super, a wokalista ma tak seksowny głos, że faktycznie ciarki chodzą po ciele:) Bardzo chciałabym, żeby wykorzystali kawałek "Closer"- pasuje jak ulał^^
Widać nie chcą się nad nami litować, wolą trzymać nas cały czas w niepewności... :(
A tak wogóle to mógłby ktoś mi rzucić jakąś stronkę z propozycjami do soundrtacku?? Bo ja nie mogę znaleźć. A jak znajdę to nie wierzę, że takie bzdety można dać do tego filmu:) Byłabym wdzięczna:) ;)
ja nie znam żadnej .
ale mam newsy .
http://www.celebuzz.com/robert-pattinson-kristen-stewart-totally-s105061/
na tej stronie SA zdjęcie roba i kristen .
byli na jakiejś imprezie ponoć "bardzo się ze sobą zbliżyli"
nawet ponoć się pocałowali . tutaj wszystko pisze po angielsku .
lol xDD Romans na lanie fiu fiu xDD Że się lizali to moga gadać , niech zdjecia dadzą to kazdy uwierzy ;PP
Bez przesady,ja w to nie wierze. Słyszałam że mają ze sobą dobry kontakt. Ostatnio Kellan wypowiadał sie o rzekomych romansach na planie i jak doszło do Roba i Kristen sie zaśmiał,powiedział że widać iż kocha swojego chłopaka i raczej nie szuka nikogo na jego miejsce. Ludzie lubią koloryzować takie historie...
ale wiecie ...
nigdy nic nie wiadomo .
nie jesteśmy tam na miejscu .
a jeśli to prawda...
ja nie mam nic przeciwko temu . xdd
a wy . ?
Hey. Mnie też pasują piosenki Evanescence do NM , ale bardzo bym chciała aby się tam znalazła także piosenka Paramore - My Heart , moim zdaniem oddaje ich wielką miłość
Slipknotka - nie mam zadnej stronki z propozycami, oprocz www.stepheniemeyer.com , nie sa to oficjalne propozycje, ale autorki sagi (mozliwe, ze ktoras z tych piosenek wykorzystaja).
oprócz tego jest mnóstwo filmików na you tube z propozycjami fanów. ale tylko i wyłącznie takie.... niestety..... xD
to filmik z planu + krótki wywiad z Kristen Robetem i Taylorem http://www.youtube.com/watch?v=SgVZUWrZvk4&feature=channel_page widzieliście??