Swoją trzecią już odsłoną, Saga "Zmierzch" wyszła w miarę obronną ręką. Przede wszystkim dzięki temu, że mimo dalszej dominacji wątku romantycznego, (który nawiasem mówiąc od czasu "Księżyca w nowiu" zamienia się w meksykańską telenowelę) film został nastawiony bardziej na akcję i pokazanie widzowi niewiarygodnych umiejętności wampirzego gatunku, oraz historii powstania części bohaterów żywiących się krwią.....
Pełna moja recenzja i możliwość jej komentowania na moim blogu pod tym linkiem:
http://www.filmweb.pl/user/Juby_/blog/524922
To samo! Admini się dorwali i zaczęli czyścic z tego wynika ;P Ale tego, ześ mnie podpuszczał pod Asieka brutusie.... no nieładnie się zachowałeś ;P
Juz sie o to nie martw, my sobie z zołątkowa gorzką poradzimy :F Proponuję nakręcic Panie forumowe na siebie, a my poogladamy widowisko przy piwku i orzeszkach :]
Myślałem, że .. zarzywałaś kapieli ;P O! Bond mi sie zaczął ;P Ja zwijam się po ondzie moze wrócę ;P Papa słoneczka :*
-------------------
Tyle soie obejżałem ;P Mój stary odiornik zbuntował sie akurat na kanł TVP1 ;P
zażywałaś kąpieli :P
kolega robi takie lapsusy, bo sprawdza czy jesteśmy czujni :D To jest taka gra, za każdy znaleziony jest pkt :P
Moja klawiatura lubi bawić się ze mną w denerwowanie mnie i popełnianie błędów:F Nie rozdaję punktów, ale kilka moge przyjąć :p
Nie działa! ;P Pardon, oczywiście zażywałaś, ale moja klwiatura lubi płatać figle j. Polskiemu ;P
no błąd niestety :P rozje*aliście system, oj zobaczycie, admini dadzą wam popalić :P
a nazywa się to jakoś? jak nie, to musisz coś wymyślić. Każda szanująca się religia ma jakąś nazwę :P
moja religia nazywa się... RELIGIA! wyznaję religię. (nie chce mi sie wymyślać małomiasteczkowych nazw)
Limonkaa, ta Pani obdziera koty ze skóry dla pzyjemności! Nie daruj jej tego! ;P
właśnie, a Ty Asiek pamiętaj , że Limonaa nazwała Mastersona (czy jak się tam pisze) największym beztalenciem :P
beztalenciem moze i jest, nie przywiazuje wagi do jego gry aktorskiej. lubie go za jego wyluzowanie;p
w życiu nie obdzierałam żadnego kota! jestem kocią mamą, mam julka, kuleczke, gumisia i mam psa klakiera! jestem obronczynia praw zwierzat i innych ludzi!
Kurwa co to za pieprzony komputer!Przepraszam no,ale chyba wywalę go przez okno :P
Asiek a co z myszami?Hmmm? :P
A co to za sugestie były co do śmietnika za domem? Że mogłayś zdzierac skóry i ich używać w brzydki sposób? Pamietam wszystko, mała zbereźnico! ;P
Rozluźnij się, zamknij oczy... czujesz że twoje ręce stają się coraz cięższe i cięższe... wyobraź sobie, żeidziesz przez las... mijasz wysokie sosny, czujesz ich zapach, podążasz krętą ścieżka i docierasz do opuszczonego domu. W nim znajdziesz swoje szczęście... Wchodzisz do tego domu i na jego ścianach jest napisane: "Asiek890 nigdy nic nie pisał na forum o obdzieraniu kotów ze skóry".
Lucifer nie masz jak poprzeć swoich słów, bo tematu nie ma.
Obawiam się, że mogłem mieć w tym udział :D
Ja byłem tylko bezstronnym swiadkiem ;) Każdy z nas, samców, miał w tym udział ;F
Rwiecie forumowe dziewczyny?
Na pandorze z tym było kiepsko, tam same nawiedzone nejtiri i tylko limona trzymała poziom ;)