Swoją trzecią już odsłoną, Saga "Zmierzch" wyszła w miarę obronną ręką. Przede wszystkim dzięki temu, że mimo dalszej dominacji wątku romantycznego, (który nawiasem mówiąc od czasu "Księżyca w nowiu" zamienia się w meksykańską telenowelę) film został nastawiony bardziej na akcję i pokazanie widzowi niewiarygodnych umiejętności wampirzego gatunku, oraz historii powstania części bohaterów żywiących się krwią.....
Pełna moja recenzja i możliwość jej komentowania na moim blogu pod tym linkiem:
http://www.filmweb.pl/user/Juby_/blog/524922
Jakich ideałów, buhahaha, ty to masz nawalone w tej główce bardziej od Pulowera... Znajdź mi chociaż jeden post, w którym pisałem, że "Avatar" to arcydzieło i że należy do moich ulubionych. Co buraczku?
I jak zwykle ten niewyczyszczony sedes zaczyna się powtarzać, jak nic mi nie umie sensownego odpisać. A potem zawsze stwierdza, że to Ja jestem monotematyczny i schematyczny.
Heh, zostałeś kompanem Petra? A niedawne animozje? Odeszły w imię wyższego celu? ;P
Kurde bela! A ja tego Bonda obejzec nie mogę :F A to jeden z najlepszych... Pieprzone anteny starego typu :F
Z programu "Przygarnij Kropka".
A tak na serio to troszkę luzu, bez węszenia spisków ;). Po prostu koleś widzi że jest zabawa, to się dołączył i tyle. Nigdy wcześniej z nim nie korespondowałem.
hhaha, ale tutaj się o mnie dyskusja toczy, moje konto jest tylko moje :P Nie jestem psem obronnym :P Walczę w imię zasad i wyższych idei :P A po za tym to z arbiterem nigdy nie mieliśmy na pieńku :P Ty mój mały zielony bobasku :P
psem obronnym, to Ty na pewno nie jesteś, sądząc po Twoich postach, co najwyżej kundelkiem na łańcuchu :P
łańcuch jest na tyle długi aby wgryźć się komuś w dupę z takim impetem, aby z bólu tej osobie plomby z zębów wypadły :P
Ciau Green Bejbi :P
łańcuch masz tak długi, na ile Ci pozwala Twój mentor, a widzę, że trzyma cię krótko. Lubi czuć Twoje ciepło .
Zamknij pysk ty zielona ropucho, bo cię rozdepczę niczym Sawyer w "Zagubionych" chyba w czwartej serii :D. I wara od mojego kompana, bo poszczuję cię wąglikiem :)!
looney kiedy zamykałem cię w zakładzie(ubolewa nad tym mój zielony) to mówili że dadzą radę, jak widać nie dali :P Przykro mi green
Tak Żabciu, ależ błysnąłeś intelektem... Tak wiesz, nie mam co robić, nudzi mi się to piszę z trzech komputerów naraz i w wolnych chwilach przesiadam się z jednego na drugi, aby móc się przelogować. Masz lekko nawalone w tej zielonej główce...
ya rly! To na pewno ta ciota, co matury zdawała, tylko wstydzi sie tamtej działalności :F
Może nie zdałeś, nic mi do Twojej przyszłosci ;P Jesli to nie Ty, to bedąc bardzo podoną personą do dawnego użytkownika tego forum... jesteś zwyczajna smutną pipą :F
W moim przypadku zdawac bedziesz test na podstawówke? Najs :F Powiedz mi jaki będę miał winik po Twoim zdawaniu. ;P
Fajnie, to ja zaraz napiszę, że Elmo oraz Lucyfer to są twoje multikonta. W końcu, styl pisania macie nawet całkiem podobny... Poziom również zbliżony, wręcz wygląda to, jakbyście umyślnie nawzajem się kopiowali...
A tak na serio - to chyba obaj wiemy, że wystarczy mi jedno konto, prawda :)? Nigdy nie miałem zapasowych i nie zmyślaj :).
już kolejny raz przejawiasz brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Wytłumaczę Ci jak najprościej. Nie napisałem, że to pewnik, iż masz dwa konta, ale z początku tak myślałem. Chyba jasno wynika z tego, że myśl ta z biegiem czasu stała się nieaktualna.
Ale przecież już nie pierwszy raz mnie podejrzewasz o multikonta. Pamiętam, jak wasza nawiedzona banda na "Avatarze" chciała mi wmówić, że konto LUBIE KABACZKI oraz GUMIJAGODY, to także były moje alternatywne konta. Nawet do tej pory pisze to na blogu któregoś z was, że "Petro zmienił konto na gumisiowe" czy coś takiego. Ech, tępe tłuki...
Heh dobry jesteś ;P Prowadzisz jakąś kronikę, skoro to wszystko pięknie wymieniasz? A moze... jedyne sukcesy w zyciu? Wielka ksiega zwycięstw i epickich zwycięstw nad trolami czcigodnego Petroniusza ręką spisana :F
ja? Człowieku ani z jednym, ani z drugim kontem i jego właścicielami nie miałem do czynienia, więc doprecyzuj swoją wypowiedź, że chodzi o innych. Nic mi te nazwy nie mówią.
Bredzisz, byleby tylko postawić na swoim.
Słowa potrafią ranić, co Żabciu :)?
Ale wiecie co, mnie najbardziej bawi to wasze "pospolite ruszenie". Jak tylko wejdę na forum, od razu się pojawiacie, łączycie szyki i tworzycie falangę, byle tylko jakoś odeprzeć atak złego czarta Petroniusza :).A jacy zaangażowani w to jesteście - rzucacie wszystkie swoje rozmowy z innymi i łącząc wszystkie siły uderzacie na mnie :D. Obruszyliście się już całkiem nieźle...
ranią? nie wiem gdzie. Kolejny raz myślisz, że coś osiągnąłeś, a raczej masz taką złudną nadzieję.
A rozróżniasz prostą odpowiedź od pospolitego ruszenia?
Poza tym jakbyś nie zauważył, to prawie nikt nie został i z tego co widzę zawsze pojawiasz się po nas, najwyraźniej brakuje Ci rozmowy, kontaktów z innymi ludźmi.
Bestyjka :P Petro wykurzyłeś swoimi propozycjami nastolatki ,zostałeś niestety tylko ty nam.Kogoś musimy pomęczyć :P
Dawaj Limoncia, chcę poczuć twoje pazurki :). Chwytaj za pejczyk, bacik i posmyraj wujka Petroniusza po plerach :). Pokażcie co potraficie, muppetowe ofermy, największe cioty na FilmWebie :)!