Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)
1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D
Bardzo dziękuję za wyczerpującą wypowiedź :P Tego mogłam się spodziewać,jak coś nie idzie po Twojej myśli to zmiana tematu...
a przeszkadza ci pisanie na forum? "to jest kawałek pierdolonego ziemniaka a ty zachwoujesz się jakbym krzywdził twoją matkę". wrzuć na luz
Nie przeszkadza, tylko się troszkę dziwie, że tak całymi dniami tracicie czas na głupoty. Ja rozumiem, wejść parę razy w tygodniu trochę poodwalać, ale żeby przymulać tu 24/7?
ja od kilku dni praktycznie wchodzilam za 5 minut i tyle. dzisiaj znalazlam troche wiecej czasu, ale jutro znow do pracy... nie siedze calymi dniami
Widocznie Petro myśli ,że jak on wpadnie i ktoś inny też będzie to ta osoba siedzi tu non stop. Ciekawe podejście :P
Cytrynko, napisałem to na podstawie tego, iż godziny waszych wpisów, oraz ich mnogość, jawnie wskazują na przyrośnięcie do kompa -_- ...
to jak znajdziesz chwile to posprawdzaj kilka stron wstecz i zobacz czestotliwosc wpisow.
Taaa spędzę cały dzień na dworze i posiedzę przy kompie te 2 godzinki w nocy.A ty wmawiasz mi ,że przyrosłam do kompa...
Ahhh bo dla ciebie liczą się tylko takie formy spędzania czasu?Podziękuję,wolę inne CIEKAWSZE sporty...
A w którym miejscu ja powiedziałem, że tylko takie?
Jak wolisz inne, to możesz rabować banki - bomba.
Racja - zawsze możesz zostać zapaloną bywalczynią kółek różańcowych, lepsze to niż nic.
Ave Cytrynko, idź już spać, rano pomyślisz, co mi odpisać i tutaj mała rada - poproś kogoś dorosłego, aby Ci w tym pomógł. Dobranoc :-*.
Ojoj to ty naprawdę jesteś ograniczony jeśli chodzi o spędzanie czasu ,tylko ta siłka i siłka....smutne życie
Widzisz ja np.uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi ,pojechać nad jeziorko ,zając się moim hobby...
Nie znudziło ci się to przebywanie na siłowni?
Wskaż mi moment, w którym napisałem, że moje życie to siłka. Hmmm? To tylko jedno z kilkunastu moich stałych zajęć.
Ja na co dzień zajmuję się takimi rzeczami, o których prawdopodobnie niewiele słyszałaś - a jeśli już to może z gazet...
No niestety wynika to z Twoich wypowiedzi,ciągle wspominasz ,że tam spędzasz czas,ludzie którzy nie pakują się beznadziejni,a Twoje gabaryty pomogą wpierdolić każdemu...
Podejrzewam ,że nie słyszałam o nich.Jednocześnie jednak stwierdzam ,że ty na temat moich dodatkowych zajęć też nie masz zielonego pojęcia.
Nie napisałem nigdy, że gabaryty mi pozwolą pokonać każdego - prędzej umiejętności i siła woli. Nie walczy się mięśniami, tylko umysłem - wtedy zaczynają dziać się cuda, trzeba im tylko pozwolić zaistnieć.
Dobranoc :-*.
Ufff ja już po poprawinach.
Ale na weselu było godnie,znalazłam sobie towarzystwo do picia bardzo wesołe :D
Nawet nie wiem ile w końcu wypiłam :D
Odbierasz im już ostatnią przyjemność z "życia"? Nie wierz we wszystko, co mówią :F
Masz rację!!! A to skubańce zaopatrzyli się w najlepsze trunki.Na narkotyki nie tracili kasy bo się nawzajem wąchali :P
Ta Belka to wyrachowana jest jeszcze bardziej niż przypuszczałam :P