Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163989
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)

1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D

Vampire19

Bardzo dziękuję za wyczerpującą wypowiedź :P Tego mogłam się spodziewać,jak coś nie idzie po Twojej myśli to zmiana tematu...

użytkownik usunięty
Limonkaa

A wy tu cały czas tak pierdolicie, jeszcze wam się nie znudziło o_O?

użytkownik usunięty

a przeszkadza ci pisanie na forum? "to jest kawałek pierdolonego ziemniaka a ty zachwoujesz się jakbym krzywdził twoją matkę". wrzuć na luz

użytkownik usunięty

Nie przeszkadza, tylko się troszkę dziwie, że tak całymi dniami tracicie czas na głupoty. Ja rozumiem, wejść parę razy w tygodniu trochę poodwalać, ale żeby przymulać tu 24/7?

A kto tu przymula tyle czasu?

użytkownik usunięty

ja od kilku dni praktycznie wchodzilam za 5 minut i tyle. dzisiaj znalazlam troche wiecej czasu, ale jutro znow do pracy... nie siedze calymi dniami

Widocznie Petro myśli ,że jak on wpadnie i ktoś inny też będzie to ta osoba siedzi tu non stop. Ciekawe podejście :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

a niech mysli co chce... jestem wykonczona:/ ide ogladac serial

ocenił(a) film na 4

to won, ale już !!

użytkownik usunięty
Vampire19

to idź szplinie

użytkownik usunięty
Limonkaa

Cytrynko, napisałem to na podstawie tego, iż godziny waszych wpisów, oraz ich mnogość, jawnie wskazują na przyrośnięcie do kompa -_- ...

użytkownik usunięty

to jak znajdziesz chwile to posprawdzaj kilka stron wstecz i zobacz czestotliwosc wpisow.

Taaa spędzę cały dzień na dworze i posiedzę przy kompie te 2 godzinki w nocy.A ty wmawiasz mi ,że przyrosłam do kompa...

użytkownik usunięty
Limonkaa

A poszłaś wreszcie na siłkę albo do fitness klubu? Przydałoby się... Zaufaj mi.

Ahhh bo dla ciebie liczą się tylko takie formy spędzania czasu?Podziękuję,wolę inne CIEKAWSZE sporty...

użytkownik usunięty
Limonkaa

A w którym miejscu ja powiedziałem, że tylko takie?

Jak wolisz inne, to możesz rabować banki - bomba.

A kto powiedział ,że inne to rabowanie banków.Mam jakoś większy wybór zajęć...

użytkownik usunięty
Limonkaa

Racja - zawsze możesz zostać zapaloną bywalczynią kółek różańcowych, lepsze to niż nic.

Ave Cytrynko, idź już spać, rano pomyślisz, co mi odpisać i tutaj mała rada - poproś kogoś dorosłego, aby Ci w tym pomógł. Dobranoc :-*.

Ojoj to ty naprawdę jesteś ograniczony jeśli chodzi o spędzanie czasu ,tylko ta siłka i siłka....smutne życie
Widzisz ja np.uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi ,pojechać nad jeziorko ,zając się moim hobby...
Nie znudziło ci się to przebywanie na siłowni?

użytkownik usunięty
Limonkaa

Wskaż mi moment, w którym napisałem, że moje życie to siłka. Hmmm? To tylko jedno z kilkunastu moich stałych zajęć.

Ja na co dzień zajmuję się takimi rzeczami, o których prawdopodobnie niewiele słyszałaś - a jeśli już to może z gazet...

No niestety wynika to z Twoich wypowiedzi,ciągle wspominasz ,że tam spędzasz czas,ludzie którzy nie pakują się beznadziejni,a Twoje gabaryty pomogą wpierdolić każdemu...

Podejrzewam ,że nie słyszałam o nich.Jednocześnie jednak stwierdzam ,że ty na temat moich dodatkowych zajęć też nie masz zielonego pojęcia.

użytkownik usunięty
Limonkaa

Nie napisałem nigdy, że gabaryty mi pozwolą pokonać każdego - prędzej umiejętności i siła woli. Nie walczy się mięśniami, tylko umysłem - wtedy zaczynają dziać się cuda, trzeba im tylko pozwolić zaistnieć.

Dobranoc :-*.

Limonkaa

Jak jesteśmy tu 24/h na dobę, to trzeba coś naskrobać :)

Looney_Kermit

Skrob ,skrob :P Jutro idę na wesele :D

użytkownik usunięty
Limonkaa

Ja obudziłem się z kawalerskiego kumpla... O matko bosko kochano ;P

Ufff ja już po poprawinach.
Ale na weselu było godnie,znalazłam sobie towarzystwo do picia bardzo wesołe :D
Nawet nie wiem ile w końcu wypiłam :D

ocenił(a) film na 2
Limonkaa

chyba nie dałaś się zaobrączkować? ;)

Elmo_Is_Dead

Ja?A gdzie tam :P
Zresztą Panna Młoda zazwyczaj nie pije :D

użytkownik usunięty
Limonkaa

No to już wiadomo, czemu belka nie chciała ślubu.

Sprytna dziewucha :D
Chociaż wiesz ona chyba stroniła od alkoholu :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Nie przyznałaby się. Sama wiesz, jaka jest wyrachowana ;]

Ale nie o to chodzi.Bo ona tak pragnęła przemienienia w wampira.A przecież wampirzyska nie piją %

użytkownik usunięty
Limonkaa

Odbierasz im już ostatnią przyjemność z "życia"? Nie wierz we wszystko, co mówią :F

Tak myślisz?Zamykają się w trumnach i tam popiją? A mi ich już było żal :P Paskudy jedne

użytkownik usunięty
Limonkaa

Oni tam mają cały barek :F A ty myślałaś, że cała kasa szła na samochody? :F

Masz rację!!! A to skubańce zaopatrzyli się w najlepsze trunki.Na narkotyki nie tracili kasy bo się nawzajem wąchali :P
Ta Belka to wyrachowana jest jeszcze bardziej niż przypuszczałam :P

Limonkaa

Regis by się pociął, jakby to przeczytał. Albo przytrzasnął wiekiem od trumny...

użytkownik usunięty
mikka_v

Też od razu o tym pijaku pomyślałam :F

ocenił(a) film na 7
Limonkaa

Widze ze tu same imprezy... ;P
A ja? Przykladna abstynentka! ^^

Alibi

A tfuuu jak tak można! A już kupić jakieś % ;)

Ale dzisiaj przyjemnie na dworze :)

Limonkaa

zależy u kogo, u mnie pochmurno i zimno :P

ocenił(a) film na 2
Looney_Kermit

u mnie właśnie zrobiło się ładnie. idę połamać się na rowerze ;)

Elmo_Is_Dead

ciemno się robi, zapewne się połamiesz :P

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

No właśnie :F Czyli przyjemnie :F

Żaba jest zmiennocieplna to jej zimno :P

"zimnoluby" :P

Looney_Kermit

Oooo! I oto chodzi :D
Kilka dni odpoczynku od gorączki się przyda :P

Limonkaa

ale ja bez słońca żyć nie mogę :P