Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)
1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D
Tylko pamiętajcie o zabezpieczeniu :D.
Chlip chlip, Areczku - krótki ogareczku, słowa potrafią ranić ;(...
Dzięki wielkie. Poniewczasie zrozumiałam, że też jestem pod twoim urokiem i uległam słodkim słówkom bo jak by nie było to dla ciebie zmieniłam mój avatar...
Niech ci Pimpulek przeleje ze dwieście Euro Gąbek na naszej klasie, zakochasz się wtedy bez pamięci w swoim ogierze :D.
Strasznie to lubię gdy czuję w dal zapatrzona odległą, że w tych wszystkich najpiękniejszych chwilach najbardzej chciałeś być ze mną.
Jak to się zowie... Marzenia ściętej głowy?
Gardzę takimi jak ty - niedojrzałymi, zielonymi jabłuszkami z pestkami w środku :).
Teach me tiger how to tease you wah wah wah wah wah
Tiger, tiger I wanna squeeze you wah wah wah wah wah
All of my love I will give to you
But teach me TIGER.. or I'll teach you
Teach me tiger how to tease you wah wah wah wah wah
Tiger, tiger I wanna squeeze you wah wah wah wah wah
All of my love I will give to you
But teach me TIGER.. or I'll teach you
Tak, twoją wyrafinowaną gadką :D. Przecież ty jeszcze mutacji nie przeszedłeś, coś tam niemrawo popiskujesz swoim ciapowatym sopranikiem, pewnie koleżanki z twojego gimnazjum mają więcej testosteronu od ciebie :).
J nie mogłabym być jego córką-za duży wstyd :p Tfuuu i by mnie zabierał na wycieczki do kosmetyczki i solarium.
Chociaż....w sumie Krysia zna Casillasa :]
Mam prośbę - dobijcie szybko do tysiąca, bo mi maila zapychacie, a nowy FW nie pozwala mi usunąć tego tematu z obserwowanych.
;]
co jest szplinie? oglądasz mrówki w samolocie? straszny horror co nie? kupkasz w majty?
ha ha ha jest moja zguba, co tam cukiereczku ??? Jakieś nowe wzorki na paznokcie ?
Akurat nie zawsze ;P Czasem zakupy z kobietą w centrum handlowym są "straszne i mroczne" dla faceta, a nie na odwrót ;P
Zakupy w takich centrach są straszne :P Ja tylko uwielbiam zakupy w zoologu a dokładnie dział akwarystyka :D Lepiej nie wpuszczać mnie tam z kasą ;)
Heh, masz potencjał, słusznie jestes lady muppet ;) Hm, żywisz się oprócz czekolady glonojadami i małymi rybkami? :D
Ładne to to, ale gupiki to był mój akwariowy totem od zawsze ;P Pikne rybeczki. Ja mam ochote się lekko upalić ;F W taką pogodę, przy takim upale pięknie się fruwa ;)
No teraz to ja mam krewecie i gupiki,można powiedzieć ,że jestem upadłym akwarystą.Takie gupiki to tylko dla początkujących ale zamierzam je zamienić na jakiś okaz bojka :D Musi być wyjątkowy ale obecnie brak takich :O
Ja w takim upale myślę tylko o wodzie :P Ewentualnie schłodzonym alko w dobrym towarzystwie :D
Twoje pomysły i mój pomysł wzajemnie się nie wykluczają przecież ;) Można połączyć te przyjemności w bardzo fajny sposób :] Upadły akwrysta - dobry tytuł na jakiś film klasy B ;) Akwarysta, który jest nieszczęśliwy w życiu prywatnym posiada rybki. Przypadkiem do jego akwarium wlewają się chemikalia, które mutują jego rybki. Akwarysta Bob wpada do tego zakarzonego akwarium i odkrywa, że przez swoją mutację moze umyslem kontrolować... mordercze gupiki, krewecie a nawet... bojka megaludojada :F
Chyba ,że tak ale ja uciekam przed wszystkim co dymi :P A tfuuuu
Bardzo dobry scenariusz,godny Oscary :D Czemu nie zostałeś reżyserem czy kimś tam z branży filmowej :D
Call me Ed Wood ;P Heh, bo samą wyobraźnią nie da się zarobić kasy, trza jeszcze miec wtyki tu i tam ;F Poza tym mama i tata postanowili urodzic mnie w Polsce, nie w USA ;) Ale moze za te lat kilka moja ksiązka (którą pisze w głowie) wejdzie na rynek i zmiecie Stefanje i inne Joasie Rowling z powierzchni ziemi. Dzieci będą podziwiały upadłych akwarystów, skrzyżowanie Venoma z Hoborgiem, a nie czarodziejków emo albo wampirków lalusiów! Ufff... spociłem się ;P Ok, no to dobrej nocy! Narra!
To ja czekam na te książki i zamawiam z dedykacją od autora :D
Ja tez spadam bo ten upał żyć nie daje :P
Aaaaaa! To dobry film, jak wszelkie tego typu tytuły ;) Polecam "mordercze króliki", albo "robale" - miazga :D
Ooo ciekawe tytuły,trza takie filmy oglądać .Rozrywka przednia :D
Ostatnio oglądałam o żmijach też taki mhhhrrrroczny :P
http://www.filmweb.pl/film/Żmije-2008-466657 przypadkiem ten?
Jest prosta zasada w doborze takich produkcji: w nazwie musi być egzotyzczne zwierzę, a produkcja telewizyjna. Wtedy na 85% wiadomo, że film trzyma poziom :D