Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)
1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D
Kurde i ja tego nie widziałam :P Przecież ryjówki to takie paskudne i krwiożercze stworzenia
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Sorex_minutus.jpg/240px -Sorex_minutus.jpg
Paskudne stworzenie :P
Chyba, ze wyglądają tak
http://img.stopklatka.pl/wydarzenia/47000/47900/47993.jpg :D
Są trailery na tuie, ale teraz nie mm sił tego szukać ;P Polecam gorąco... no, moze to "gorąco" w tym przypadku jest nieadekwatne ;P W każdym razie film jest obowiązkowy dla prawdziwych smakoszy kina :)
Heh, to nie nowości ;) W historii kina były kilkuset metrowe małpy i nikomu to nie przeszkadzało :D Z takiej klasy B odradzam absolutnie "Atak szablozęnego". Nie dosc, że potwornie nuudny, to i nieśmieszny. Nawet klasa B ma swoje dno ;)
czytałem kiedyś, że w roku 1970 którymś(czy jakoś tak :P) amerykańscy żołnierze, na misji zabili 34 metrową anakondę, ile w tym prawdy nie wiem :P Węże rosną całe życie, to by musiał być niezły staruszek :P
Coś sie taki uprzejmy zrobił? ;P Jak arbitra nie ma, to postanowiłeś pokazac swoje "prawdziwe kulturalne oblicze", a nie nas "niszczyć"? :F
Tia ;P Dla popisówy przed Petro zachowywałeś się jak kawał prostaka i chujka (zwłaszcza w stosunku do Limonki), a teraz grzeczny i sympatyczny ;P Może jeszcze pomiziac CIę po włoskach? ;P
Ha zdobyłem prywatne sex zdjęcia tej ślicznej sympatycznej inteligentnej gwiazdy! Dzięki tym fotografią upewniłem się że jest boska, teraz tylko potrzebuje jej nr. tel, aby się na jakiegoś drinka umówić !!!
http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Szok-Probuja-upodobnic-sie-do-wampirow ,wid,12475285,wiadomosc.html
:D
Buuuuu będę płakać ,wredne Mappety.To ja im ciekawego linka podsyłam a ci nawet nie spojrzą :( :(
Chlip,chlip jaki ten świat okrutny....
Do gotowania? A ty co takiego potrafisz ,że faceci to cud świata :D Ze niby taki wszechstronny,hmmmm?
jedyna kobieta, która się światu przysłużyła to Curie skłodowska, reszta jest bezużyteczna :P
Ahhh taaak to ty z historią niezbyt jesteś zaznajomiony :P A co dopiero jeśli chodzi o współczesne kobiety.
Ciekawe podejście :P
facetów, mógłbym wymieniać do jutra, kobiety ?? policzyłbym na palcach jednej ręki :P
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kobiety_w_nauce
To licz :P A to przecież tylko mały spis.Jeszcze jakby dołożyć do tego współczesne kobiety nauki hoho
Hmmm jesteś chyba mutantem jak masz tyle palców :D
łał, matematyk, fizyk, astronom, nono, jedynie co one mogły robić, uczyć w podstawówce.
Ok jeśli tak postrzegasz sprawę to nie ma o czym rozmawiać :P
Witamy w średniowieczu z takimi poglądami :D
wymyśliliśmy prąd, telewizję, radio, telefon, nawet kosmetyki, a wy siedzicie i robicie pod siebie :P
Wiesz gdybym miała myśleć tak jak ty(o zgrozo)to mogę powiedzieć ,że gdyby nie faceci to byłoby mniej zła :P
Nie no ja tylko próbuje przejąć twój tok myślenia.Bo zobacz najwięksi zbrodniarze to faceci,taki Hitler,Stalin,Castro,Husajn....i tak dalej.
Ciekawe co? :P