Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163989
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)

1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D

Kurde i ja tego nie widziałam :P Przecież ryjówki to takie paskudne i krwiożercze stworzenia
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ae/Sorex_minutus.jpg/240px -Sorex_minutus.jpg
Paskudne stworzenie :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Chyba, ze wyglądają tak
http://img.stopklatka.pl/wydarzenia/47000/47900/47993.jpg :D

Są trailery na tuie, ale teraz nie mm sił tego szukać ;P Polecam gorąco... no, moze to "gorąco" w tym przypadku jest nieadekwatne ;P W każdym razie film jest obowiązkowy dla prawdziwych smakoszy kina :)

ocenił(a) film na 4

http://www.youtube.com/watch?v=LOwmzkxQSEg

Part 1 a reszta z boku :P

Tak,tak nie ma to jak żmija wielkości sporego pytona królewskiego :P

użytkownik usunięty
Limonkaa

Heh, to nie nowości ;) W historii kina były kilkuset metrowe małpy i nikomu to nie przeszkadzało :D Z takiej klasy B odradzam absolutnie "Atak szablozęnego". Nie dosc, że potwornie nuudny, to i nieśmieszny. Nawet klasa B ma swoje dno ;)

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

czytałem kiedyś, że w roku 1970 którymś(czy jakoś tak :P) amerykańscy żołnierze, na misji zabili 34 metrową anakondę, ile w tym prawdy nie wiem :P Węże rosną całe życie, to by musiał być niezły staruszek :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Coś sie taki uprzejmy zrobił? ;P Jak arbitra nie ma, to postanowiłeś pokazac swoje "prawdziwe kulturalne oblicze", a nie nas "niszczyć"? :F

ocenił(a) film na 4

jakoś zmęczony jestem :P

użytkownik usunięty
Vampire19

No to odpuścisz? Dzięki ;P

ocenił(a) film na 4

znaj moją dobrą wolę :P

Vampire19

Dziękujemy o wielki łaskawco :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

Nie ma sprawy, bądź mą niewolnicą :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Normalnie z Ciebie mistrz tępej riposty, jakby Pietrek to powiedział :F

Vampire19

Taaa jeszcze czego :P Nie mam co robić może :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

zapewniam zakwaterowanie i wyżywienie :P

Vampire19

To to ja mam w domu :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

i łoże królewskie na dwie osoby :P

Vampire19

Pfff gardzę tym :P Moje jest wygodne

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

Silent !!

użytkownik usunięty
Vampire19

Tia ;P Dla popisówy przed Petro zachowywałeś się jak kawał prostaka i chujka (zwłaszcza w stosunku do Limonki), a teraz grzeczny i sympatyczny ;P Może jeszcze pomiziac CIę po włoskach? ;P

ocenił(a) film na 4

mam takie, wahania nastrojów :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Fajnie ;P Wahasz się, czy popieścic CIę za uszkami czy po główce? Świntuch :F

Vampire19

Menopauza? :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

Mezopauza :P

Vampire19

Jesteś mezopauzą :O

ocenił(a) film na 1
Limonkaa

Ha zdobyłem prywatne sex zdjęcia tej ślicznej sympatycznej inteligentnej gwiazdy! Dzięki tym fotografią upewniłem się że jest boska, teraz tylko potrzebuje jej nr. tel, aby się na jakiegoś drinka umówić !!!

Limonkaa

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Szok-Probuja-upodobnic-sie-do-wampirow ,wid,12475285,wiadomosc.html
:D

Limonkaa

Buuuuu będę płakać ,wredne Mappety.To ja im ciekawego linka podsyłam a ci nawet nie spojrzą :( :(
Chlip,chlip jaki ten świat okrutny....

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

GET OUUUUUUUUUUT

Vampire19

Ty się nie rzucaj tak :P To mój temat :D

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

Ty go tylko założyłaś z mojego polecenia, więc SILENT !!! :P

Vampire19

Coś ci się pomyliło :P To mój temat i ja tu rządzę :D

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

ty to możesz rządzić przy garach :P

Vampire19

Znowu to samo :P Bleeeeee nudy!!!

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

co ja poradzę, że wy się tylko do jednego nadajecie ?? :P

Vampire19

Do gotowania? A ty co takiego potrafisz ,że faceci to cud świata :D Ze niby taki wszechstronny,hmmmm?

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

jedyna kobieta, która się światu przysłużyła to Curie skłodowska, reszta jest bezużyteczna :P

Vampire19

Ahhh taaak to ty z historią niezbyt jesteś zaznajomiony :P A co dopiero jeśli chodzi o współczesne kobiety.
Ciekawe podejście :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

facetów, mógłbym wymieniać do jutra, kobiety ?? policzyłbym na palcach jednej ręki :P

Vampire19

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kobiety_w_nauce
To licz :P A to przecież tylko mały spis.Jeszcze jakby dołożyć do tego współczesne kobiety nauki hoho
Hmmm jesteś chyba mutantem jak masz tyle palców :D

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

łał, matematyk, fizyk, astronom, nono, jedynie co one mogły robić, uczyć w podstawówce.

Vampire19

Ok jeśli tak postrzegasz sprawę to nie ma o czym rozmawiać :P
Witamy w średniowieczu z takimi poglądami :D

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

gdyby nie faceci, to wy do dzisiaj byście w spodniach chodziły ahhahaha

Vampire19

??
Chyba jakaś kobieta musiała ciebie skrzywdzić :P Oj biedny Wampirek z takimi przeżyciami :D

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

wymyśliliśmy prąd, telewizję, radio, telefon, nawet kosmetyki, a wy siedzicie i robicie pod siebie :P

Vampire19

Nikt wam nie kazał :P

Vampire19

Wiesz gdybym miała myśleć tak jak ty(o zgrozo)to mogę powiedzieć ,że gdyby nie faceci to byłoby mniej zła :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

nie podoba się ?? To kup sznurek, albo odkręć kurek :P

Vampire19

Nie no ja tylko próbuje przejąć twój tok myślenia.Bo zobacz najwięksi zbrodniarze to faceci,taki Hitler,Stalin,Castro,Husajn....i tak dalej.
Ciekawe co? :P

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

bardzo, spoko ziomki, niezłe wąsiki niektórzy mieli :P