Witam:)
Tak się zastanwiałem czy ta cała fascynacja Zmierzchem nie poszła juz za daleko i oto efekt moich przemyśleń:
http://obi-kenobi.blog.onet.pl/03-Zmierzchomania-to-nowa-rel...
O, cześć Obi, dawno już nie gadaliśmy :-).
Te artykuły z Pudelka co zlinkowałeś bezbłędne:-D. Chociaż przyznam, że nie chciało mi się czytać do końca ;-).
Ale swoją drogą to nie wiedziałem, że bloga na Onecie prowadzisz.
Witam:)
Dopiero dziś założyłem:)
To co robią fanki Zmierzchu to jakaś totalna masakra. Współczuję temu Pattinsonowi- on w ogóle nie ma żadnego zycia bo gdziekolwiek nie pójdzie to zaczepiają go albo fanki albo paparazzi.
Co najbardziej mnie bawi na tym forum - psychofanki "Zaćmienia" w żaden sposób nie potrafią bronić tego gniota, poza szczekaniem typu "Nie podoba ci się to nie oglądaj!" "To jest forum tylko dla fanów!" "Ach, ty trollu, noobie i dzieciaku!" i itp. Śmiesznie się to czyta, i jeszcze zabawniej odpowiada :-).
No z ust mi to wyjąłeś:)
Nieraz dysktutowałem z fankami Zmierzchu i za każdą krytyczną opinie spadal na mnie atak wkurzonych dziewczyn piszących że jestem trollem, chamem oraz zazdrośnikiem( czego mam zazdrościc Pattinsonowi? Tego że gosc nie może w spokoju wyjsc na ulicę?). A już największą furię wywoływały ironiczne teksty o Edwardzie.
Pozdrawiam:)
Hehehe, wiesz co, przypomniało mi się coś :-). Pamiętasz "Avatara" jeszcze parę miesięcy wstecz? Janek, Pimpek i Krzyrzak - tych trzech malkontentów prowadziło tam zacięty bój z fanami filmu :-). Teraz sytuacja podobna, z tym, że jest inna ekipa w roli "ich troje" i jesteśmy tym razem po stronie antyfanów - czyli Ja, Ty oraz Vampire19 :-).
Można rzec tak... Arbiter Elegancji, Obi Wan Kenobi i Vampire19 - było nas trzech, w każdym z nas inna krew, ale jeden przyświeca nam cel... I to nasza trójka doprowadza psychofanki "Zaćmienia" do drgawek i białej kurwicy :-).
Jeszcze niejeden raz im się damy we znaki :-).
W głupocie, nadmiernej ilości czasu spędzanego na forum oraz natężeniu spamu faktycznie - nie dorównamy wam nigdy. Natomiast wyprzedzamy was znacznie, jeżeli chodzi o umiejętności lingwistyczne, styl pisania, gust filmowy i liczbę ubitych trolli, psychofanów, spamerów i innego badziewia :-).
Wzruszyłam się :P Twoje ego chyba poleciało w kosmos ,dzielny ubijaczu trolli....
Ehhhh jakie ja mam szczęście ,że nie poznam Ciebie w realu(tej tragedii bym nie przeżyła).
A skąd wiesz, że nie poznasz? Różnie w życiu bywa. Byś się zdziwiła, jak blisko mnie aktualnie przebywasz :-).
Liczę na moje szczęście,a w takich sytuacjach mogę na nim polegać.
Chociaż prawda,różne tragedie chodzą po ludziach :P
Zgadza się, moja ulubiona postać. T - 1000, czyli największy kozak tego uniwersum :-).
Cześć Vampir, dobrze trafiłeś :-). Cytrynka wpadła niczym śliwka w kompot do naszego wrogiego obozowiska :-).
Ja bym ją schrupał, ale za bardzo wali od niej stęchłą rybą i rozgwiazdą :-). Wiesz, nie dba o higienę intymnych obszarów...
Nie kituj, bo Vampir pojechał po tobie, jak po świni... Jesteś tu tylko paszą dla świń :-).
Najlepiej to stań na głównej ulicy w Wawie i krzyknij: "Mamo mamo, mam pierdolca!". Bo masz go, nawiasem mówiąc :-).
Ty ode mnie? Hmmm, możesz się spodziewać jedynie szykan, drwin i pogardy... Bo chyba na nic lepszego nie zasłużyłaś, natrętna mucho?
No proszę Cytrynka, napisz mi teraz, że się powtarzam :-). No błagam, musisz mi to koniecznie powiedzieć, aby jeszcze powiększyć me ego :-).
PS. Co do powtarzania to policz sobie, ile razy napisałaś razem z tą drugą debilką miką (czy jakoś tak) ten beznadziejny tekst o "FAJNYM Petro". Hmmm?
Proszę bardzo,powtarzasz się :P Zadowolony?
Ale co ja poradzę ,że ciebie można tylko opisać słowem FAJNY :P
Tak tłumaczysz swoje marne zasoby słów i niekompetencję? I fakt, że za każdym razem dostajesz tu rózeg?
A bierzesz pod uwagę opcję, że któryś z moderatorów postanowił Was po prostu na bieżąco obserwować, bo zauważył, że w zwyczaju macie wulgarne posty?
O dziwo, innych userów, równie wymownych, jakoś bardziej oszczędzają :-). Dziwny zbieg okoliczności... Pewnie dlatego, że Vapmir ani Ja nie donosimy na nikogo i potrafimy grać fair ;-).
Bywają moderatorzy, którzy lubią uczepić się konkretnych osób. I każdy post takiej osoby niezgodny z regulaminem będą usuwać, a na posty innych userów znajdujące się zaraz obok nie zwrócą nawet uwagi. To, że Wasze posty znikają, nie jest żadnym dowodem dla tezy o donoszeniu. Tym bardziej, że sytem zgłoszeń i tak najprawdopodobniej nie działa i taka osoba musiałaby linki do każdej z Waszych wypowiedzi wysyłać moderatorowi przez priva.
Żeby brać coś pod uwagę to trzeba myśleć, a on jedynie chlapie na prawo i lewo, jakby to grzecznie powiedzieć, zawartością podziemnego zbiornika odpływowego, wykonanego np. z betonu, do którego odprowadzane są ścieki z domowych urządzeń kanalizacyjnych...
Ty natomiast możesz jedynie pomarzyć o poziomie zbiornika odpływowego, bo póki co sytuujesz się znacznie niżej - mniej więcej wkopałaś się na głębokość Rowu Mariańskiego.
Żeby brać coś pod uwagę to trzeba myśleć, a on jedynie chlapie na prawo i lewo (w jakimś odruchu kompulsywnym), jakby to grzecznie powiedzieć... zawartością podziemnego zbiornika odpływowego, wykonanego np. z betonu, do którego odprowadzane są ścieki z domowych urządzeń kanalizacyjnych...
Wiele razy jeszcze będziesz wklejać gdzie popadnie ten swój spam? Masz kilka gotowych tekstów, przyszykowanych przez macochę, i teraz tak chaotycznie je wstawiasz gdzie popadnie, tracąc kontrolę nad tym, gdzie co powinno być?
Ech, ty łosiu - superktosiu, nie dość, że się powtarzasz i wklejasz w różne miejsca ten sam spam, to teraz niemal cytujesz, co ja wpierw napisałem do ciebie :-).
Czepiasz się najmniej istotnych szczegółów i ciągle się powtarzasz to dowodzi, że jesteś cienki jak żyletka polsilver i bystry jak woda w klozecie...
Wow, chyba ci koncept siadł bo teraz chcesz mi pojechać dokładnie tym samym, czym ja tobie. Pierwej napisałem do ciebie, że się powtarzasz ze swoim spamem i powielasz te same posty, a tutaj jaka niespodzianka - teraz czytam to samo na mój temat :-).
Jesteś głupsza, niż but i wąsy Kmicica. Po twoich tekstach widać od razu, że ta liczba w nicku nie może być twoim wiekiem - najpewniej to iloraz inteligencji.