Witam:)
Tak się zastanwiałem czy ta cała fascynacja Zmierzchem nie poszła juz za daleko i oto efekt moich przemyśleń:
http://obi-kenobi.blog.onet.pl/03-Zmierzchomania-to-nowa-rel...
A czy nie zdajesz sobie w pełni sprawy, że ja mam głęboko między pośladkami to, czy ciebie zaskakują (bądź nie) moje posty? Jeżeli do cię skrajnie podnieca, to wydrukuj je sobie, opraw w ramkę i powieś nad łóżkiem - bomba.
I po wała grzebiesz w innych moich tematach i chwalisz się, co też tam nie wyczytałaś? Cierpisz na jakieś zaburzenia elektrolitów albo masz zachwianie równowagi hormonalnej?
Chlip chlip... Aguniu, słowa potrafią ranić :-(...
Póki co jednak nawet mnie nie połaskotałaś, a co tutaj mówić o wyrywaniu mnie? Jedynie jeszcze tego chwasta "podlewasz", sprawiając, iż rośnie w siłę :-).
Ktoś coś mówi o spamie? a co to według was jest? tysiące podobnych wypowiedzi to juz spam.... powtarzacie sie ^^ w tym kraju tolerancja jest niestety na marnym poziomie. Niech każdy zajmie się własnym życiem i tyle. Nie musimy od razu negować tego co ktoś uważa za interesujące. Nie uogólniajcie! Bo nie wszyscy fani zmierzchu są debilami bez mózgu. Czasem po prostu to chęć oderwania się od szarej rzeczywistości przyciąga dziewczyny do przeczytania tego "gniota". A to jak Wy, antyfani podniecacie się krytyką jest na prawdę zabawne. I trochę dziecinne, przesiadywanie na forum dla fanów aby rozładować swoje frustracje czy poczuć się lepiej lub bardziej elokwentnie. Macie swoje fora dla antyfanów i tam sie wyżywajcie do woli zamiast psuć komuś humor i pluć jadem. Nie mówię że wszyscy są chamscy ale wielu pewnie sypnie wyzwiskami z rękawa....
Haha kraj bez stosów ;D szkoda że teraz nie można tak powiedzieć... Pozdrawiam!
Ale czemu odpowiadasz mi?Jestem bardziej antyfanką Zmierzchu i fanką fanów Zmierzchu :P Nikogo przecież z Was nie obrażam :P
Sory to nie było skierowane do Ciebie... po prostu dałam na odpowiedz bo chciałam zabrać głos ale nie bierz tego do siebie ^^
"Natomiast wyprzedzamy was znacznie, jeżeli chodzi o umiejętności lingwistyczne, styl pisania, gust filmowy..."
UWAGA! Na potwierdzenie powyższego wszystkie wypowiedzi Arbitra w różnych tematach a i w tym nie co wyżej. Jeden mały przykład, żeby nie być gołosłownym:
"... Twoje odpowiedzi na moje błoto, którym Cię obrzucam, są jak szczanie po wiatr z męczącą stulejką, dewotko... Nie pierdol mi o jakichś Pimpkach... Dzisiaj niestety trolle śpią w swoich jaskiniach :-(. Nikomu nie dojebiemy... Jakich argumentów? Na temat czego? Że jesteś pustakiem, że nic sobą nie reprezentujesz, czy może o twoim braku wartości?..."
Jak widać wypowiedzi na tak niskim poziomie, że żeby na nie odpowiadać trzeba by się czołgać... polecam do niezbyt głębokich przemyśleń.
Ktoś nawet skasował Ci cały temat z wczoraj. Tyle pisaniny na nic... I mój temat, o obrzydzeniu fankami "Zaćmienia", również poszedł się kochać.
Dlatego, gdy oni są zalogowani, to najlepiej dla adminów forum byłoby, aby z całej siły zaciskali pośladki - aby za bardzo im kapusie w tyłki nie wchodziły :-).
Dobra, ja idę "Mrocznego Rycerza" obejrzeć. Jak wrócę to temat tam założę :-). Zapraszam z góry serdecznie.
Też się właśnie dziwię, że tak staro wyszła. Jak z pół roku temu miała zdjęcie, to zupełnie inaczej wyglądała - jak taka słodka nastolatka. A teraz? Jakby ze czterdzieści lat miała ;-).
Szczerze to wg mnie jest w sumie niebrzydka, tak w szkolnej skali bym jej trójkę postawił, ale jakoś tak staro wyszła. A na poprzednim zdjęciu faktycznie jak nastolatka wyglądała.
Ej, no. To znowurz jeszcze inna kultura? Anty zmierzchomania? Ja jestem fanka zmierzchu(a raczej książek, bo film to tylko marna namiastka) i jakos cie nie pojeżdrzam... A co do pattinsona, to jego gra aktorska jest marna, a wygląd jeszcze gorszy.Ja lubię JEDYNIE książkę, a z aktorów w filmie to ok są tylko taylor i aschley.
A słownik to panienka widziała? To stanowczo pożyteczniejsza książka niż te zmierzchy.
O na wszystkich bogów podziemnych... "znowuRZ", "pojeżdRZam" - Ja pierdolę, po prostu masarka, to przekracza zakres moich kompetencji... Skąd ta dziewczyna się wyczołgała? Przy okazji wystawiła też odpowiedni kwitek fankom tego gniota... Taki film, tacy fani.
Wiesz co... Kolejną porcję postów Ci poblokowali ;-). A moje o dziwo dobrze się trzymają i nikt ich nie usuwa :-). Chlip chlip, czuję się pominięty, bo już nikt widać na mnie nie donosi ;-(. Jestem niedowartościowany :-(.
Tak tak... Mieli nam zryć beret a ryją co najwyżej ogródek sołtysa :-).
Nie damy się tak łatwo, palanty :)!
wypowiadamy wojnę tyranom, precz z komuną, wykorzystamy Trolle, jako pierwszą fale ognia :P
WTF?
Właśnie o tym bełkotałem - nawet i moje kulturalne posty bez żadnych wulgaryzmów poszły się kochać ;-/. Chyba ktoś mnie nie lubi...
Wprost przeciwnie, kochają cie wszyscy tylko ty jesteś nie czuły, zimny. To na pewno kara za nieodwzajemnioną cichą miłość...
Jeśli już to "NIECZUŁY" - ten wyraz pisze się razem. Do książek mała, bo nie zaliczysz trzecioteściku na koniec gimnazjum.