PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

DNO

ocenił(a) film na 4

D N O
Inaczej nie da sie tego okreslic. Jest to JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE. Ksiazke jakos jeszcze dalo sie przeczytac, ale filmu obejrzec juz sie nie dalo. Normalnie zygac sie chcialo. W gatunku filmu ktos sie powmylil. Wpisal horror zamiast do d*py. To nawet na romans nie wyglada , tylko na dziecinne: Kocham Cie ! - Oh, Ja Cie mocniej! - Ohh, NIe prawda, bo ja ! Lepiej sie Myszke Miki oglada czy Smerfy niz to. Nie wiem jak ten film, ohh, ta cala saga mogla zrobic taka furrore, moze jeszcze ostatnia czesc nakreca w 3D ? Oh, fani tego czegos beda mieli radoche.
D N O

użytkownik usunięty
Annabell.

Czyli... czy to znaczy, że film Ci się nie podobał? Bo nie rozumiem...:-(

ocenił(a) film na 4

Tak, nie podobał mi się film.

Annabell.

a mi wrecz przeciwnie- film byl dobry,co prawda pierwsza czesc sagi lepsza...a tak poza tym to obrazasz fanow,jesli nie podoba Ci sie film-masz do tego sluszne prawo jednak nie obrazaj innych...ostatnia czesc sagi nie musi byc nakrecona w 3 D, chociaz mysle ze bedzie najlepsza ze wszystkich.

ocenił(a) film na 6
gosiafab

Najlepsza 1cześć przynajmniej tam bella nie była taka. Ta druga część strasznie nudna. Ta 3 cześć lepsza od 2 w ogóle ta Bella strasznie mądra się zrobiła aż mnie miejscami denerwowała. Nie rozumiem czemu Edward nie dał jej w twarz za ten pocałunek z Jacobem. I ten teks na końcu filmu, że chce go zatrzymać...... coś tam to już chyba było. Najbardziej podoba mi się parodia zmierzchu Vampires Suck z 2010 roku jeśli ktoś nie widział to zapraszam na chomik http://chomikuj.pl/Lila87 . To pa pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 4
Mela0203

Gosia, przepraszam, jak to pisałam nie zdawałam sobie sprawy, że mogę kogoś obrazić :)

Mela, właśnie też z kolęą chemy obejrzeć tą parodie. Mówią, że jest całkiem dobra :D

użytkownik usunięty
Annabell.

Parodia jest cieniutka.

użytkownik usunięty
Annabell.

O matko!!!!!

Co matkę wołasz? Chciałam zrobić skręta :>

użytkownik usunięty
nienawidzefilmwebu

Bo jej się film nie podobał <beczy>.

ocenił(a) film na 7

ale nie płacz mi sie podobał <pocieszczacz> xd

miksi994

ja już nie mogę patrzeć jak Bella wzdycha do Edwarda i Edward do Belli. i jeszczę chcą to wzdychanie kręcić aż do 5 części. jeden wielki melodramat. ciągnie się jak moda na sukces!

użytkownik usunięty
im-zombie

Niech zgadnę. Masz opis na gadu "Kocham swojego Misiaczka"?

jak moda na sukces? bez przesady moda to jesze zapewne mnie przeżyje, a sagi bedie tylko 5 części

ocenił(a) film na 7
sonnenEW

nie bądź tego taki pewny/a ród Cullenów jest nieśmiertelny podobnie jak Forresterów (jak kolwiek sie to pisze) xd

ocenił(a) film na 4
Annabell.

Zgadzam się! Ten film to nudny ,pseudo dramatyczny banał. Bohaterowie są pompatyczni , "dojrzali" , "głębocy" i baaaaaardzo poważni...
Jeśli chodzi o książkę to mimo ,że sama historia jest trochę banalna i wszystkie wydarzenia są odpowiedzią na oczekiwania czytelnika to jednak jest wciągająca i dobrze napisana ,a Bella wykazuje trochę charakteru...Niestety film był po prostu śmieszny (nie chodzi mi bynajmniej o celowo zabawne sceny) w trakcie oglądania filmu zaśmiewałam się z siostrą z ich ciąąąąągłych wyznań wymrukiwanych gardłowym głosem - to było rozbrajające!
I naprawdę nie rozumiem co można widzieć w Edwardzie.

Annabell.

Jak najbardziej popieram.

Na film poszedłem z dziewczyną, ponieważ ona chciała go obejrzec, wytrwałem jakoś do końca, choc łatwo nie było i oboje stwierdziliśmy że to jest jakieś nieporozumienie...Piękna miłośc ona dziewica, on wampir, do tego napalony wilkołak...NUDA! można zasnąc na tym filmie, nie rozumiem komu może podobac sie takie kino, no ale jednak ma sporo fanów, wiec nie komentuje.
Tym co 1 i 2 oglądali z nudów bądź zostali zmuszeni ;> odradzam oglądac 3, takie samo DNO jak nie większe.
Te miny Pattinsona mnie rozwalały...xD Po prostu beznadzieja.