Mimo iż zbliża się data Twojego ślubu i ciężko Ci z tą myślą, pamiętaj, że żenisz sie z jedną z najseksowniejszych kobiet na świecie wg jakiegoś magazynu (prawdopobnie dla kobiet). Powodzenia na nowej drodze życia.
PS: Jestem Twoją największą fanką, dorwę tę belkę.
Ja uważam, że bardzo pasuje on do Legiona. Zwłaszcza patrząc na jego avek i optymistyczne podejście do świata mając nadzieję, że Holandia wygra :P
Ann, idziemy na III rekrutację do IV? :D
Ach, ach, bo się zarumienię.
Popełniłem drugi błąd - nie wyłączyłem tv gdy zaczynałą się Zapowiedź. A powinienem był to zrobić najpóźniej w połowie filmu, póki film trzymał jeszcze jako taki poziom. Im dalej, tym gorzej było.
Przecież to proste - nabijasz mięcho na mieczyk i od razu jesz! Co za facet niesamodzielny.
Szkoda mieczyka. I mięcha, bo ze stopionym plastikiem raczej nie jest zbyt smaczne.
Zgaduję : Była na ognisku i zabrakło patyków. Zostały same widelczyki a kiełbasa sama się nie upiecze..
Eee, jak spojrzą na moje obstawione wyniki meczów, to automatycznie posądzenie o jasnowidztwo zniknie ;]
Bo Avatar wraca do kin. Z nowymi ośmioma minutami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111
Jestem śmiertelnie poważny. News z FW. Twórcy postanowili ujawnić niepokazane wcześniej 8 (!!!) minut, żeby widzowie mieli okazję zobaczyć nowe postaci, scenerie i poznać nowe wątki (!!!).
Mi to się nasuwa tylko jedno pytanie: ile wątków można zmieścić w 8 minutach?
Oni nie potrafili jednego ciekawego wątku wpasować w 2 godzinnym filmie, być może te 8 minut to będzie właśnie zwieńczenie fabuły której praktycznie nie było?
Jestem pewna, że przylecą smerfy i rozpocznie się rasistowska walka o to, kto jest bardziej niebieski!
Nie chce być złośliwa, ale ich historia zmieściłaby się nawet w krótkim filmiku na youtube. A ile by kasy oszczędzili..
Mi brakuje jednak tego Victora. Wierzę, że gdyby tutaj przyszedł w 5 minut dobilibyśmy do 1000.