Mam do was, filmomaniaków wielki szacunek bo pokazaliście mi naprawdę wiele ciekawych pozycji, których nie obejrzenie to zbrodnia. Dlatego pytam się was, skąd ocena powyżej 7?? Czyżby tą stronę odwiedzały same nastolatki, którym wszystko się podoba z tym jak mu tam "parkinsonem"??
Film zapowiadał się ciekawie, nie zaprzeczam... mroczny klimat jakiegoś miasteczka i wijąca się w bulach osoba było to bardzo ciekawe i zapowiadało niezłą produkcję... niestety, z każdą minutą było coraz gorzej... Wszędobylski kicz i mierna reżyserka osiągnęła chyba apogeum w scenie w namiocie, choć pocałunek na klifie nie był o wiele lepszy... Totalna porażka spowodowała we wemnie wybuch śmiechu i narażenie się na lincz kilkunastu nastolatek będących ze mną w jednej sali... Czy to poprawne aby tworzyć z horroru podrzędne romansidło?? Totalny brak fabuły przemilczę...
Podsumowująć:
SZKODA PIENIĘDZY, ponieważ oglądając na PC nic nie stracimy z tzw "efektów"
4/10
Masz rację niemal w stu procentach - zatrważającą większość bywalców tego forum stanowi pokolenie nastoletnie, wciąż tkwiące w fazie Puszka Okruszka... To tłumaczy wysoką notę dla tego gniota...
Ogólnie powiem tak, widząc średnie oceny na tym portalu, a zwłaszcza listę TOP100, mózg mi się lasuje... Ale cóż można uczynić... Takie czasy mamy.
Kurczę, a co się stało z Twoim wczorajszym tematem? Taki był tam pogrom "zaćmionych" trolli i kupa przedniej zabawy, a widzę, że cały topik pogrążył się w otchłani nicości i niebytu...
Wlasnie nie wiem. Jakis troll zglosil go do moderacji i usuneli. Ciekawe dlaczego? ja tylko wyrazilam swoje zdanie.
Myślę, że to przez pana Ciepłego Pieroga czy jak mu tam. Pisał wulgarne posty, przyuważyła administracja i bum.
Raczej Ciepła Klucha, a nie Ciepły Pieróg. Znam tego usera, lubi się przednio zabawić na forum :-D.
A to Twoje zdjęcie jest? Śliczna dziewuszka z Ciebie. Co za usteczka, ładne oczka i fryzurka bardzo twarzowa...
Już Ci miło? Troszkę za szybko, bo nawet nie zacząłem się rozkręcać :-). To dopiero gra wstępna, a właściwie samo jej otwarcie :-). Jak chcesz, mogę się trochę porozczulać nad Twą nieprzebraną słodyczą, głębią spojrzenia, szczerością uśmiechu i powalającą bielą zębów :-).
Po przeczytaniu 4 części obawiam się, a nawet jestem pewien, że kolejne dwie ekranizacje (bo czwórka ma być w 2 częściach podobno) pobiją w kiczowatości zaćmienie... Ta ciąża belli pobija wszystko :)
Chyba muszę się już psychicznie przygotować na 7,8 a nawet 9/10
Nie możemy pozwolić na takowy obrót spraw! Panie i panowie, bagnety w dłoń, misiurki na łby, AK - 47 pod pachę, koktajl Mołotova w zęby i do boju! Szturmować te crapy dla ciemnych mas i ludzi o niskiej inteligencji!
A nie lepiej bagnet na Ak-47 a AK-47 w ręce zamiast pod pachą? Nie zwiększy to siły rażenia?
Tobie to najlepiej potłuczony zegarek między pośladki :-). To zapewni ci niepospolitą siłę rażenia, aż będziesz w podskokach zwiedzał całą okolicę w zasięgu wzroku...
JAKIE KLUCHY ?? NIE ZNAM ŻADNYCH KLUCH, JAM JEST GRUBY GNUJ, I ZAPANUJĄ TU PORZĄDKI POD MOJĄ WŁADZĄ TYRANA !!!!!!!!!!!!!
I to w taka brzydka pogode :F
Ale no trudno, ja tam nie mogę się doczekać premiery Incepcji =D Uwielbiam Leo :)
Ja też :D tzn na dzień dzisiejszy, bo u mnie wszystko szybko sie zmienia :F
Ale czuje, ze to jest premiera roku ahh ;DD
1. W jaki sposób niszczysz?
2. Co czyni mnie trollem? (Czyli: co sprowadza mnie do Twojego poziomu?)
1. W jaki sposób niszczysz?
However I can
2. Co czyni mnie trollem? (Czyli: co sprowadza mnie do Twojego poziomu?)
Bo ze mną korespondujesz :]
ad.1. Podaj przykłady. Tylko takie, żeby to nie były tylko Twoje urojenia.
ad.2. Czy jeśli rozmawiasz z idiotą, automatycznie czyni to z Ciebie idiotę? Czy mając poglądy skrajnie prawicowe, automatycznie staniesz się komunistą po rozmowach z jednym z nich?
Eee. coś marny z Ciebie troll. Nawet nie za wiele masz do powiedzenia. Tłumy lepszych już tu były.
Legion, ty psi pomiocie :-). Tyś nawet nie jest godzien, aby móc się szczycić rozmową ze mną, więc zamiast cię dzisiaj punktować, naślę na ciebie moją osobistą gwardię pretoriańską :-). Ja sam rzadko się kwapię, żeby gnoić ludzi znacznie słabszych ode mnie, to jakoś nie przystoi - preferuję równych przeciwników. Ty takowym nie jesteś, a więc poszczuję cię moimi legionistami...
Och, król szczurów wypuszcza swoich podopiecznych? A cóż Ty bez nich poczniesz? Któż Ci ego będzie łechtał? Bo sam sobie wmawiając własną, rzekomą wielkość raczej długo nie pociągniesz.
I nie zasłaniaj się tym, co przystoi a co nie, bo doskonale wiesz, że to po prostu za wysokie progi dla Ciebie.
Hej hej, różowy trollu o pedalskich zapędach, odczep się od mojego odbytu i genitaliów. Jako piesek Arbitra wracaj do niego i z nim się pobaw. Jaj mu brakuje tak jak i odwagi, ale odbyt pewnie znajdziesz.
No dobrze Legionku, taki ambitny z ciebie chłopak, że twój pan ulituje się nad tobą i osobiście dorzuci ci do koryta :-). Będzie to wyrazem mojego podziwu, w reakcji na twój nieustępliwy opór przeciwko mnie.
Tak z miejsca powiem - żebyś nie czekał na moją odpowiedź w tamtym starym temacie. Nie chce mi się czytać twoich głupot. Już kiedyś porozmawialiśmy. Ja się pośmiałem, a ty zrobiłeś z siebie pośmiewisko. Ale wystarczy już tego.
A! Zapomniałbym. Cały czas masz manię na moim punkcie? Widzę, że tak. Hymm... no cóż, ponownie polecam udanie się do specjalisty.