PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Mam do was, filmomaniaków wielki szacunek bo pokazaliście mi naprawdę wiele ciekawych pozycji, których nie obejrzenie to zbrodnia. Dlatego pytam się was, skąd ocena powyżej 7?? Czyżby tą stronę odwiedzały same nastolatki, którym wszystko się podoba z tym jak mu tam "parkinsonem"??

Film zapowiadał się ciekawie, nie zaprzeczam... mroczny klimat jakiegoś miasteczka i wijąca się w bulach osoba było to bardzo ciekawe i zapowiadało niezłą produkcję... niestety, z każdą minutą było coraz gorzej... Wszędobylski kicz i mierna reżyserka osiągnęła chyba apogeum w scenie w namiocie, choć pocałunek na klifie nie był o wiele lepszy... Totalna porażka spowodowała we wemnie wybuch śmiechu i narażenie się na lincz kilkunastu nastolatek będących ze mną w jednej sali... Czy to poprawne aby tworzyć z horroru podrzędne romansidło?? Totalny brak fabuły przemilczę...

Podsumowująć:
SZKODA PIENIĘDZY, ponieważ oglądając na PC nic nie stracimy z tzw "efektów"
4/10

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Gruby_gnuj

Kolejny gej i zarazem mój wielbiciel na FilmWebie? Kurczę, jednego takiego już mam, co na forum "Fight Clubu", ku rozbawieniu i uciesze innych użytkowników, w wyniku swojej bezradności w potyczce słownej ze mną, zaczął snuć fantazje erotyczne na temat mojego odbytu... Coś obrzydliwego. Jakiś Dzidek czy Dzida, coś w tym rodzaju...

ocenił(a) film na 3
Gruby_gnuj

Nie przypisuj innym swoich zachowań. Arbitrowy piesku.

ocenił(a) film na 3
Gruby_gnuj

Ty lepiej skończ snuć fantazje dziwnej treści.

ocenił(a) film na 3
Gruby_gnuj

Mnie? Pierwsze słyszę.

użytkownik usunięty
Legion_

Tak, a co napisałeś wcześniej, kilka postów wyżej?

ocenił(a) film na 3

Cytuj waść. Tylko dobrze się zastanów, czy będzie to miało sens i stanowiło jakikolwiek dowód.

użytkownik usunięty
Legion_

Umiesz już czytać? Ci wysłać ci elementarz z podstawówki, co zachowałem na pamiątkę?

ocenił(a) film na 3

Nie, jeszcze nie umiem. I w planie nie mam, bo obiło mi się o uszy, że dużo idiotów na forach internetowych spotkać można. I nie chciałbym kiedyś wypocin któregoś z nich przez przypadek przeczytać.

użytkownik usunięty
Legion_

To prawda, że nie stanowisz dla mnie nawet najmniejszego wyzwania. Ale nie zniechęcaj się. Nie poddawaj się! Miej nadzieję… hahahahahah. Przepraszam ale jesteś tak zabawny. Po prostu nie mogę się powstrzymać. Te twoje kosmiczne filozofie, które wyciągasz nie wiadomo skąd są po prostu ŚWIETNE! I jeszcze ta twoja tępawa przyziemność... bezcenne. Ja chce więcej!

ocenił(a) film na 3

O jakich filozofiach mówimy?

użytkownik usunięty
Legion_

O tych odnośnie idiotów spotykanych w Necie. O czym ty gadasz? Przecież sam jesteś najznakomitszym z nich...

ocenił(a) film na 3

To co pisałem nijak się ma do "filozofii".
Cieszę się, że w końcu przyznałeś moją wyższość. Zawsze to lepiej być znakomitym idiotą niż takim zwykłym.

użytkownik usunięty
Legion_

Do dupy mi nie urastasz, marny planktonie, pierwotniaku i żuczku - gnojaczku. Otwórz swe oczęta i odłóż ten plastikowy mieczyk z zestawu klocków, które dostałeś na trzynaste urodziny.

ocenił(a) film na 3

Trzynaste urodziny dopiero przede mną.

użytkownik usunięty
Legion_

Tak myślałem :-). Wybacz, przeceniłem cię...

ocenił(a) film na 3

To tak myślałeś czy przeceniłeś? Pięć słów w jednym poście i zdążyłeś sam sobie zaprzeczyć. Podejmujesz próbę pobicia jakiegoś rekordu na najbardziej bezsensowny post?

użytkownik usunięty
Legion_

A co ci się w tym nie zgadza, pomylony buraku? Napisałem chyba jasno, że najpierw cię przeceniłem, a potem doszedłem do wniosku, że jednak za wysoko cię stawiałem. Myślałem, że zrozumienie tego posta będzie leżało w zasięgu nawet takiego imbecyla jak ty.

ocenił(a) film na 3

No widzisz, ta Twoja złożoność myśli, to nie dla mnie...

W momencie, gdy otwarcie przyznałem się do swojego wieku równocześnie stwierdziłeś, że tak myślałeś (czyli że takiego wieku się spodziewałeś), jak i że mnie przeceniłeś (czyli że obstawiałeś wyższy wiek). Kapiszi?

użytkownik usunięty
Legion_

Ty już wszystko zamotałeś, półgłówku :-).

ocenił(a) film na 3

I nawet do błędu się przyznać nie potrafisz?

użytkownik usunięty
Legion_

To chyba ja powinienem to powiedzieć?

użytkownik usunięty
Gruby_gnuj

Ja to chyba złożę w ofierze stuwoła, pięć dorodnych bażantów i dwa kilogramy atłasu w świątyni Ateny, za to, że bogowie doradzili mi usunięcie własnego zdjęcia z awatarka... Jak pomyślę sobie, co Legion czy Dzida mogli czynić, posiłkując się moją fotką... A fuj, aż mi się obiad cofa na samą myśl, coś ohydnego...

Gruby_gnuj

BLEEE, ZARAZ RZYGNE !!

użytkownik usunięty
Gruby_gnuj

Ty oblechu... Wyjazd z tego forum, to nie miejsce dla wypaczonych dewiantów, skargi i zażalenia składaj w WC, przy użyciu magicznego klawisza przy spłuczce...

ocenił(a) film na 3

Ja oblech? Ja temat zacząłem?

użytkownik usunięty
Legion_

Nie, a ja?

ocenił(a) film na 3

Twój piesek.

użytkownik usunięty
Legion_

Nie szukaj wymówek, spartolony wykolejeńcu... I nie mam niestety pieska, biedaczysko już znajduje się teraz w lepszym świecie... A był to wilczur.

ocenił(a) film na 3
Gruby_gnuj

Ech, znowu te Twoje fantazje. Aż moderator się zdegustował.

ocenił(a) film na 3

Wymówki nie są mi potrzebne. Ja mam sumienie i myśli czyste. W przeciwieństwie do Was dwóch.

użytkownik usunięty
Legion_

Rozczarowujesz mnie na każdym kroku. Myślałem, żeś chociaż silniejszy od tej zdewociałej cizi Vivian23, a mizeria od ciebie bije jaśniejszym światłem, niż od wschodzącego słońca. Ktoś tutaj napisał, że potrafisz ranić ludzi i stanowisz jakieś zagrożenie - a ja stwierdzam autorytatywnie, żeś przereklamowany.

ocenił(a) film na 3

Zagrożenie? A jakie zagrożenie miałbym stwarzać przez Internet?

użytkownik usunięty
Legion_

W słownej potyczce. No ale właśnie, ty nie stanowisz żadnego, najmniejszego.

ocenił(a) film na 3

Ty za to stanowisz - rozsiewasz głupotę, że aż przykro na to patrzeć.

użytkownik usunięty
Legion_

A kim jesteś ty, panie mądralusiński, jeżeli cały czas mi odpowiadasz? Potrafisz sam siebie obiektywnie ocenić?

ocenił(a) film na 3

Jestem osobą, która próbuje się dowiedzieć, jakie pobudki kierują ludźmi Twojego pokroju. Bo można by z tego niezłą rozprawkę psychologiczną wyskrobać.

użytkownik usunięty
Legion_

Dawaj! Chcę się jeszcze szerzej uśmiechnąć :-).

Z twoją manią na moim punkcie... musisz w końcu coś z tym zrobić. Bo pewnego dnia będziesz próbował mnie np. zabić, a wtedy będę zmuszony wziąć cię na kolana i złoić skórę.

ocenił(a) film na 3

Manią? Czy już kiedyś nie pisałem Ci przypadkiem czegoś na temat tego określenia?

użytkownik usunięty
Legion_

No, doskonale zdaję sobie sprawę, że masz manię na moim punkcie. Nie musisz mi o tym mówić. Ja to wszystko wiem. Więc się nie tłumacz tylko na nowo pogrąż się w swym mistycznym szaleństwie – ku mojej uciesze.

ocenił(a) film na 3

Ciesz się ciesz. Jak znów Ci kaftan zarzucą, to już Ci nie będzie tak do śmiechu.

użytkownik usunięty
Legion_

Tylko na tyle stać mistrza stawiania fortyfikacji z klocków Lego? Łeee, słabiusio...

Ps
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź. Ale postaraj się żeby była przynajmniej równie śmieszna jak ta ostatnia. Jeśli ci się nie uda to ją maksymalnie skróć, bo nie chce mi się czytać kolejnych nudnych głupot.

ocenił(a) film na 3

Ok.

użytkownik usunięty
Legion_

Tak lepiej.

ocenił(a) film na 3

Ciekawe masz myśli zatem.

użytkownik usunięty
Legion_

Za to ty jesteś pod względem skomplikowania po prostu nikim :-).

ocenił(a) film na 3

Dobrze, że Ty jesteś taki zajebisty. Może się w końcu czegoś od Ciebie nauczę.