PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Mam do was, filmomaniaków wielki szacunek bo pokazaliście mi naprawdę wiele ciekawych pozycji, których nie obejrzenie to zbrodnia. Dlatego pytam się was, skąd ocena powyżej 7?? Czyżby tą stronę odwiedzały same nastolatki, którym wszystko się podoba z tym jak mu tam "parkinsonem"??

Film zapowiadał się ciekawie, nie zaprzeczam... mroczny klimat jakiegoś miasteczka i wijąca się w bulach osoba było to bardzo ciekawe i zapowiadało niezłą produkcję... niestety, z każdą minutą było coraz gorzej... Wszędobylski kicz i mierna reżyserka osiągnęła chyba apogeum w scenie w namiocie, choć pocałunek na klifie nie był o wiele lepszy... Totalna porażka spowodowała we wemnie wybuch śmiechu i narażenie się na lincz kilkunastu nastolatek będących ze mną w jednej sali... Czy to poprawne aby tworzyć z horroru podrzędne romansidło?? Totalny brak fabuły przemilczę...

Podsumowująć:
SZKODA PIENIĘDZY, ponieważ oglądając na PC nic nie stracimy z tzw "efektów"
4/10

ocenił(a) film na 3
nienawidzefilmwebu

Mam dziś dobry humor :) Zniszczymy/zmiażdżymy kogoś?:P

Legion_

A do tego wystarczy kogoś wyzwać i potem się tym pochwalić w 10 linijkach? :F
Dobrze!

nienawidzefilmwebu

Umawiacie się na niszczenie/miażdżenie/deptanie za moimi plecami!?

mikka_v

Sorry, chciałam Ci powiedzieć, jak juz będę Cię miażdżyć :F (chciałam sobie potrenować jeśli pozwolisz :F)

ocenił(a) film na 3
mikka_v

Ależ Mikka, wszyscy są mile widziani. Przecież powszechnie wiadomo, że żadne z nas w pojedynkę nikomu nie da rady. W kupie siła!

Legion_

Zależy jeszcze w czyjej kupie...

http://merlin.pl/O-malym-krecie-ktory-chcial-wiedziec-kto-mu-narobil-na-glowe_We rner-Holzwarth-Wolf,images_big,15,978-83-604021-3-9.jpg

ocenił(a) film na 3
mikka_v

Kret chciał podziękowaćkich kosztach zdobył dobry system obronny przed drapieżnikami.
Także wciąż: w kupie siła.

mikka_v

Prowadzisz śledztwo po ataku gołębia? :F

ocenił(a) film na 3
nienawidzefilmwebu

"Kiedyś cię znajdę..." ;]

Legion_

"Zabij to!" :F

Ann link specjalnie dla iebie:

http://www.emuzyka.pl/piosenki/Lady-Pank,Zabij-to,17227.html

mikka_v

Teraz to ja słucham pomiotów szatana :F Miłość wyznasz mi potem :F

nienawidzefilmwebu

To ja i taką perłę znajduję a ty "nie"? Bez łaski i foch!

mikka_v

Czyżby dzień dobroci? :F

nienawidzefilmwebu

Korzystaj pókim niewyspana :F

ocenił(a) film na 3
mikka_v

Na dół dziouchy?

Legion_

Regis? Ty też masz alterkonto?

mikka_v

Nie czaję. Mikka, ty z rodziny czajnikowatych, tłumacz.

nienawidzefilmwebu

Regis nas zawsze zganiał na dół jeszcze jak się posty parówkowały :F

mikka_v

Ale od dziouch by nas nie wyzywał. Bardziej od plugawych śmiertelników :F

nienawidzefilmwebu

A tak i od nędznych ludzików.

Dobra Legion, nie jesteś alterkontem Regisa, możemy zejść na dół.

ocenił(a) film na 3
mikka_v

Dzięki, dobrze wiedzieć, że nie jestem. Uspokoiłaś mnie ;]

Legion_

WYPIERDALAJ

ocenił(a) film na 3
0wner2

Stać Cię na więcej? Takie rzeczy to ja słyszę za każdym razem, jak tylko chociaż na chwilę z mieszkania wyjdę.

ocenił(a) film na 7
Nartenlener

5 punktów za elementy komediowe, scena w namiocie przyprawiła mnie o atak śmiechu, niewiele mniej rozbawiła mnie scena gdy Bella ofiarowuje swe ciało pełne namiętności a Edłardo postanawia zachować jej dziewictwo aż do ślubu! Ze 100 lat dziewczyna mu się nie trafiła zapewne a tu proszę jaki wytrzymały!

Karesia

Biedna nasza beleczka, nawet na stuletnim prawiczku wrażenia nie robi.

nienawidzefilmwebu

Petro, i gdzie te pomylone zastępy fanów zidiociałych wampirów w adidasach z mp3 na uszach?

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Miles, to akurat w innych tematach, trochę mi się porąbało, ale znajdziesz ich na pewno w tematach, które opadły niżej ;-). Dobrej zabawy!

użytkownik usunięty

Hej witam oj coś tu mi się nie podoba bo przez tego łba-kupę usunęli mi temat zresztą nie tylko mi.

użytkownik usunięty

Mój temat, oraz Lucyfera też, także usunęli, więc się nie przejmuj...

ocenił(a) film na 4

Wszystko usunęli ??

użytkownik usunięty
Vampire19

Tak:(

użytkownik usunięty

Wczoraj razem Asią toczyliśmy boj z tym osobnikiem on nawet godności nie ma, jechał po tej dziewczynie tak że,zacząłem go tak jeździć i prowokować że,ten chyba padł przed kompem z braku argumentów wymyślił sobie wujka który, rzekom jest adminem i że usunie mi konto itd.Jak na to spojrzeć moje dawne wybryki były żałosne ale teraz wrzuciłem na luz.

użytkownik usunięty

Ja tu poluję głównie na tą ciotę Legiona, zamierzam go kolejny raz znokautować w słownej potyczce, ale cienias spękał i rozpłynął się gdzieś w niebycie :-). Chyba za ostro mu dokopałem za pierwszym razem...

Aha i nie przejmuj się tak. To tylko głupia strona na Necie, nikt Cię nie będzie rozliczał za tutejsze "dokonania". Jak chcesz sobie poodwalać to droga wolna i nie martw się. Widzisz, że ja się lubię rozerwać :-).

ocenił(a) film na 3

Czekam aż mi czerwień z twarzy zejdzie i serce przestanie walić. Jak te objawy porażenia Twoją głupotą miną, wtedy się pojawię.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Legion_

Ja czekam, co dzisiaj inteligentnego wymyślisz. Znowu jakieś brednie o moich "multikontach"? Pewnie jak zabraknie ci rzeczowych argumentów, to wypalisz, że Gruby gnuj, Vampire oraz Dante to moje zapasowe konta. Jasne, co tam, że nasze posty pojawiają się nieomalże w tych samych sekundach - ja jestem Szybki Bill i się nadążam między trzema komputerami przesiadać :-).

ocenił(a) film na 3

Nie wiedziałem, że to ja postawiłem teorię o Twoich multikontach. To ci nowość.

użytkownik usunięty
Gruby_gnuj

Lepiej zjedź Legiona i inne cioty - Dante akurat jest w porządku. Tylko jakby trochę za bardzo bierze sobie do serca te dialogi, a to zabawa przecież...

użytkownik usunięty
Gruby_gnuj

Zbijaj stąd zero.

użytkownik usunięty

On tylko umie jeździć laski ,jest zwykłą pizdą.

użytkownik usunięty

Jakie laski?Ja tam nic nie widziałem, bo udzielałem się w innym temacie...

Poza tym, ktoś wczoraj skasował z pięć naszych tematów. Coś Oshin o tym wspominała.

użytkownik usunięty

Asie jeździł.

użytkownik usunięty

Ona to w ogóle ostatnio z wieloma kolesiami się kłóci :-). Nawet z Miles'em Quaritch'em... Trochę mi jej szkoda, bo ja widzę, że ona się tym przejmuje na serio.

użytkownik usunięty

A miles czasem nie potrzebnie prowokuje.Poza tym kto sie tym naprawdę martwi

użytkownik usunięty
Gruby_gnuj

Ziom lepiej stąd zbijaj bo ja cię zaraz zmiażdżę idź sobie lepiej posłuchaj disco-polo.

użytkownik usunięty
Gruby_gnuj

Nie nie dzieciaczku do ciebie nie dociera raz to trzeba powtórzyć dziesięć razy do tego zakutego łba