PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Mam do was, filmomaniaków wielki szacunek bo pokazaliście mi naprawdę wiele ciekawych pozycji, których nie obejrzenie to zbrodnia. Dlatego pytam się was, skąd ocena powyżej 7?? Czyżby tą stronę odwiedzały same nastolatki, którym wszystko się podoba z tym jak mu tam "parkinsonem"??

Film zapowiadał się ciekawie, nie zaprzeczam... mroczny klimat jakiegoś miasteczka i wijąca się w bulach osoba było to bardzo ciekawe i zapowiadało niezłą produkcję... niestety, z każdą minutą było coraz gorzej... Wszędobylski kicz i mierna reżyserka osiągnęła chyba apogeum w scenie w namiocie, choć pocałunek na klifie nie był o wiele lepszy... Totalna porażka spowodowała we wemnie wybuch śmiechu i narażenie się na lincz kilkunastu nastolatek będących ze mną w jednej sali... Czy to poprawne aby tworzyć z horroru podrzędne romansidło?? Totalny brak fabuły przemilczę...

Podsumowująć:
SZKODA PIENIĘDZY, ponieważ oglądając na PC nic nie stracimy z tzw "efektów"
4/10

użytkownik usunięty

Zapewne będzie bardziej rozbudowana opcja zniszczeń i siania pożogi...

Vampire19

Najlepsze walki na więziennej arenie:D

Też w to napier...alałem. Nawet w CDA wyszło.

Vampire19

Roddick zajebisty, ale w tą nową część niestety nie grałem. Kupię dopiero bo nabyciu nowego kompa :P

ocenił(a) film na 4
0wner2

Mi nowa nie ruszy na lapku :( a kompa mi się kupować nie opłaca :P

ocenił(a) film na 1
0wner2

Fan SS2? Shodan i wszystko jasne.

bundykult

Nie wiem, czy można mnie nazwać fanem, bo w tej grze to jestem praktycznie na początku. Ja po prostu wysiadam, w to się nie da grać! :D Ale w sensie pozytywnym oczywiście!! Ta gra mnie tak przeraża jak żadna inna. Żaden film i żadna inna gra nie może równać się z potęgą SS2. To nie jest gra tylko arcydzieło po prostu! :D Tak mrocznego klimatu, takiego napięcia, takiego uczucia osaczenia z każdej strony po prostu nic innego nie miało! A w dodatku genialna fabułą, muzyka, system rozwoju itp. Cudo!

0wner2

A grałeś w Kane and Lynch? To dopiero rozjebka!!! Albo w najnowsze AvP?

MilesQuaritch

Ale żeście tu z tym legionem stajnie zrobili- faktycznie ktoś tu musi się przy korycie nawpierd...alać i spokój będzie.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

No cześć Miles, jaki wydasz werdykt dla moich osiągnięć :-)?

Bardzo dobry , o boski Arbiter Elegantiarum, nie wyszłeś z formy.Wspaniałe pognębiłeś legiony rzym...eee błaznów kocających Blade'a w białych adidasach;P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Hahahaha, w to mi graj :-).

Tralalaj w to mi graj
coś zaoram bom buchaj

ocenił(a) film na 2
MilesQuaritch

buHaj, dyslektyku.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

O witaj pułkowniku .Poznajesz?To ja dawny szrodi teraz dante

Poznajem mesje Szrodinger:D

MilesQuaritch

Grałem w Kane and Lynch raz, bo za drugim już mi się nie uruchomił (wina mojego zjebanego kompa). Ale fakt, gra świetna. W nowe AvP jeszcze nie grałem (obecnie pykam w stare), ale niedługo będę musiał zagrać, bo po Predatorsach jestem napalony na wszystko związane z Predkami! XD

ocenił(a) film na 2
Nartenlener

masz absolutną rację - podpisuje się pod tym co napisałeś....

wiolka8513

Jak można zrobił taki słaby film? Lubię kino rozrywkowe ale to coś nawet nie zasługuje na miano filmu ;)

ocenił(a) film na 2
kenexgro

Bo to jest swego rodzaju HORROR dla WIDZA.