PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 162950
3,2 32 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE TAK NIE ŁADNIE POTRAKTOWANO NASZ TEMAT ZAKŁADAMY NOWY.

P.S. drogi panie Moderatorze, proszę zostawić nasz temat w spokoju, bo my tu bardzo grzecznie rozmawiamy, a jak ktoś rozrabia to poprostu zabierzcie głos tej właśnie konkretnej osobie i ją USUŃCIE z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
czekolada257

nie no ale to jest tylko krótki moment piosenki... w saundtracku w filmie będzie cała. ;D

ocenił(a) film na 10
urszulankaa

Po prostu tymi paroma nutkami chcieli nam narobić smaka :D :D

ocenił(a) film na 10
ollcia020

Zakładki do książek :)

http://www.eclipsemovie.org/new-eclipse-promotional-bookmarks/

ocenił(a) film na 10
ollcia020

to jest ostatni akord, kończący utwór (tonika;p). Za dużo to oni nie pokazali... ale 17 maja będzie już cały pierwszy singiel:D..w moje imieniny^^

ocenił(a) film na 7
weramg

tak czy inaczej, jeżeli muzyka będzie dobra a film spaprany to sie zbuntuję i na 4 częśc mnie nawet końmi nie zaciagną.

ocenił(a) film na 10
eternity90

Ja tam nawet jak spie... Zaćmienie to na 4 części w kinie się pojawię... Nie mogła bym sobie odpuścić :) Oczywiście modle się i wierzę w to że Nas nie zawiodą !!

ollcia020

Nie krakajmy, ale jeżeli nawet im nie wyjdzie to tak czy siak pójdę na 4 cz. żeby tylko zobaczyć czy spier*** kolejną część ;)

ocenił(a) film na 7
Patyczax

ja jedak gorąco wierze, że 3 cz. będzie ok(nie będę przesadzac z epitetami). Czytając wypowiedzi osob, które widziały film przed mątażem, mozna wywnioskowac, że film bedzie niezly... i powiem szczerze bardzo bym tego chciała

ocenił(a) film na 9
eternity90

witam po przerwie...:) co do zdjec, to Emmet - tragedia... Esme...srednio, Alice...lepiej w NM, Carlisle...nie jest zle, Edzio...wiecznie cierpiacy... Jasper mnie sie podoba:) Rose...ladnie, Bella chyba najlepiej poki co, Jacob...sama nie wiem.

Co do premiery...ciesze sie ze juz tylko 51 dni:)) Wierze w to ze David Slade da czadu:) lubie jego filmy i mam nadzieje ze da rade:))

pozdrawiam serdecznie dziewczynki:)

ocenił(a) film na 10
Agila34

52....juz coraz blizej premiery:)

Juz nie moge sie doczekac

paulusiagda_

Ja teżnie moge, ja już chce ten bilet mieć i zobaczyć no ! hahah 52 xD

ocenił(a) film na 10
Piper16

powiedziałabym nawet, że 51^^

ja chcę już!!!xD

ocenił(a) film na 10
weramg

Witam dziewczynki :) Haha widzę, że z dnia na dzień wszystkie robimy się bardziej niecierpliwe :)

ocenił(a) film na 10
ollcia020

Alex Merez jako Paul w Eclipse...

Emment oberwie...
Alex Merez ujawnia rąbek tajemnicy o The Twilight Saga Eclipse! Drobne nowiny wypłynęły podczas jednego z wywiadów jaki udzielił Alex dla Los Angeles Times. Nowiny dotyczą starcia jakie dojdzie między wilkołakiem a jednym z członków rodziny Cullenów! Otóż między Paulem a Emmettem dojdzie do rękoczynów! “Nie dostałem swojej szansy w New Moon. Tym razem idę na Emmta. Ja mu dam… Policzek, no może łapę, bo w końcu jestem wilkiem.“- wyjaśnił. Podczas, gdy w książce była tylko wzmianka o starciu między bohaterami, w filmie jak widać, reżyser rozwinął ten wątek.

ocenił(a) film na 10
ollcia020

uuu. ;) fajnie. ;D to znaczy, że to wtedy jak Edward i Bella byli na Florydzie. ;)

ocenił(a) film na 10
urszulankaa

Taa Ula chodzi właśnie o tą scenę co Edzio i Bells są u jej matki, a wilki i i reszta rodziny Edwarda przeszukują teren :) I niechcący na siebie wpadają... Już nie mogę się doczekać 51 dni!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
ollcia020

Będzie komiks o Pattinsonie
Tak informacja pojawiła się już kilka miesięcy temu. Teraz jest to już pewne.
Wydawnictwo, które stworzyło komiksy o Stephenie Meyer, Kristen Stewart czy Lady Gadze, szykuje biografię Roberta Pattinsona.Komiks będzie miał 32 strony i w skrócie opowie o drodze na szczyt przystojniaka ze "Zmeirzchu".
Do sklepów książka trafi 26 maja.

http://republika.pl/blog_lv_4788702/7343677/tr/komiks_pattinosn.jpg

ollcia020

i okrągłe 50 do premiery!!!

pozdrawiam

Edie_Sedgwick_

Echh niech ten czas szybciej leci leci ;D

51 czy 50 ?:P
Nieważne xD

ocenił(a) film na 8
Piper16

Ja też już się nie mogę doczekać;/
niech ten czas leci szybciej!!!

ocenił(a) film na 10
lilitiki

Piper chyba 51 bynajmniej ja się tyle doliczyłam :) Pozdrowionka dziewczyny:)

ocenił(a) film na 10
ollcia020

51 dni;)

przepraszam Was; wczoraj się pomyliłam i wpisałam, że to wczoraj było 51:)
błąd w obliczeniach;]

nie mogę się doczekać Eclipse!!!! zauważyłyście, że Edward wreszcie wygląda jak Edward??(przynajmniej na tym zdjęciu:
http://pics.livejournal.com/brandnewluv/pic/007xdsw5
tzn;jest w bluzie a nie w tym okropnym garniturze;p wygląda...mmm....ślicznie;***

fajnie, że rozwinęli wątek: Emmet/Paul ;]

ocenił(a) film na 10
weramg

nowe info. ;) na saundtracku będzie utwór latynoamerykańskiej grupy Jesse & Joy
http://www.eclipsemovie.org/the-twilight-saga-eclipse-soundtrack-cover-the-score -release-date-plus-latin-american-band-jesse-joy-will-be-on-the-soundtrack/

ocenił(a) film na 6
weramg

No właśnie przecież w książce on sie ubierał jak normalny 17-letni chłopak . z tego co pamiętam . W filmie tego nie widać . No porównajcie sobie np Erica czy Mika z Edwardem .

ocenił(a) film na 10
asiunia_952

W normalnych ciuchach dużo zyska ( w końcu będzie taki jak opisali go czyli " młody bóg" :) :) Jeszcze trochę i 50 dni :D :D

ollcia020

No i 50 , ja chce żeby czas szybcuej leciał haa ;D

Piper16

Edward baaaaaaaaaaardzo podoba mi się na nowych fotkach. jest taki jaki powinien być.
Wiecie co - to mi nigdy nie minie, to szaleństwo. Ale się trzymam i nie oglądam nic poza nowymi fotkami. Żadnych filmików, zapowiedzi, piosenek,(artykuły z gazet i na forach czytam pobieżnie albo wcale) itd. Nie nakręcam się i nie wiem jak ja to robię???. Ale jak film będzie taki jak przeczuwam i Edward będzie taki jak mówią to znowu oszaleję i wszyscy naokoło będą się stukać w czoło na mój widok :)))))))

ocenił(a) film na 7
Agila34

nie martw się nie będziesz sama:) moi znajomi już się pukają w glowę:P kiedyś wysyłałam im linki do zwiastunów itp, ale dostałam jasną odpowiedz zeby nie przysyłac im niczego co związane z tą sagą:P

użytkownik usunięty
Agila34

ja mam identycznie. ile wywiadów obejrzałam z obsadą ile filmików z planu, ile zdjęc itp. to nie mam pojęcia. i niektórzy tez czasami maja mnie dosc i rozmow o całej sadze. ale jestem dumna z siebie. zawsze powstrzymuje sie od obajrzenia zwiastunów i zdjec z nadchodzacego filmu. nie chce wiedziec nic do póki nie zobacze w całości. w ten sposób unikam rozczarowania. bo przewaznie o zwiastunie ma sie juz jakis obraz w głowie ułozony. ;}

ocenił(a) film na 10
Agila34

kolejne nowe zdjęcie z eclipse. ;)) http://www.eclipsemovie.org/images/o301-560x311.png ahh. chyba będzie dużo tych pocałunków. ;D

ocenił(a) film na 7
urszulankaa

ta fotka jest z new moon przed urodzinami w domu u Edka ;D

ocenił(a) film na 9
domis3

tez mi sie wydaje ze znam to zdjecie:) zdecydowanie z NM:)

zazuleczka

Może poprostu tak samo się całują ;p

ocenił(a) film na 8
Piper16

13 maja Pattinson, Stewart, Lautner i Fanning wystapią u Oprah Winfrey ;) a raczej już wystapili, bo odcinek nagrany, ale nie wyemitowany. :)
Sądzę, że jak się dobrze poszuka w necie to będzie można sobie obejrzeć w czwartek.

ocenił(a) film na 10
gabi92_filmweb

ta fotka nie jest z New moon. W zwiastunie programu Oprah Winfrey pokazują m.in. króciusieńki fragment pocałunku z Zaćmienia i to jest właśnie ten pocałunek. Kri i Rob mają powiedzieć, czy się spotykają czy nie. Mam nadzieję, że tak:)Nie mogę się doczekać tego programu!!! xD

weramg

Jak bedzie mozna go zobaczyć ?

ocenił(a) film na 10
Piper16

pewnie gdzieś w internecie w piątek...może w czwartek wieczorem;].
Byłam na stronie Oprah i niestety tego programu nie transmitują w Polsce;( chociaż w wielu innych krajach tak;((

weramg

Na stronie heliosa jest już zapowiedz Eclipse

ocenił(a) film na 10
Piper16

Nie, nie to na pewno fota z NM :) Błagam niech ten czas leci szybciej!!!

urszulankaa

no tak fotka zbliżona do NM, ale wydaje mi się, że jednak nie.

Agila34

chodzi o tą fotkę "urszulanki" ;)

Agila34

http://www.youtube.com/watch?v=k42h7M_5tqc widzieliscie:-) juz nie moge sie doczekac 13

sonnenEW

i już nie 50 tylko : 49 ! Do premiery zostało 49 dni ! :)

ocenił(a) film na 10
Piper16

jutro chyba dowiemy się, czyje utwory zagoszczą na ścieżce dźwiękowej Eclipse;]
http://www.eclipsemovie.org/eclipse-soundtrack-artists-to-be-unveiled-tomorrow-o n-myspace/

:D

ocenił(a) film na 10
weramg

Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49 dni !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! ;];];]

ale ten czas szybko leci;] niedawno było 150 dni, a tu już 49 xD

weramg

Może jestem sirotą, ale nie mogę znaleźć tego soundtrack'u ;/ Stwierdzam, że ten Alex co gra Paula to się strasznie... chyba nie ma takiego słowa, ale "gwiazdorzy" ;) Uuu już nie dużo dni ! ;) 49 i do kina :D

ocenił(a) film na 10
Patyczax

Ashley Greene i Kellan Lutz domagaja sie wiekszej wyplaty z Przed Switem...
Znowu poszly ploty ze przez to moga byc problemy z nakreceniem ostatniej czesci. ;/
Ale ja w to nie wierze. ;p

ocenił(a) film na 10
Sequine

Z Sountrackiem jest tak ze co 30 minut updateuja i dodaja kolejna piosenke. Jak narazie to sa 3

1. Metric - Eclipse (All Yours)

2. Beck and Bat For Lashes – Lets Get Lost

3. Vampire Weekend -Jonathan Low

ocenił(a) film na 10
Sequine

1. Metric - Eclipse (All Yours)

2.

3. The Bravery – Life on Earth

4.

5.

6.

7.

8.

9. Beck and Bat For Lashes – Lets Get Lost

10. Vampire Weekend -Jonathan Low

11.

12.

13.

14.

15.

xD

ocenił(a) film na 10
weramg

fajnie, że będzie zespół Metric;) ich piosenka, Help I'm alive, jest w ścieżce dżwiękowej Pamiętników Wampirów. Jest naprawdę super. Ja ją strasznie lubię;)