W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE TAK NIE ŁADNIE POTRAKTOWANO NASZ TEMAT ZAKŁADAMY NOWY.
P.S. drogi panie Moderatorze, proszę zostawić nasz temat w spokoju, bo my tu bardzo grzecznie rozmawiamy, a jak ktoś rozrabia to poprostu zabierzcie głos tej właśnie konkretnej osobie i ją USUŃCIE z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bardzo denerwujący bałagan, którego żaden moderator nie chce (lub boi się) posprzątać...
Piper ja właśnie też... jak dziś poczytałam znów o tym i o poprzednich przypadkach to się na prawdę wkurzyłam..
już chciałam zacząć spamować byle co pisać żeby ich podenerwować albo pisać w różnych tematach że powinni
wymienić moderatorów albo coś... ale się bałam że wezmą mi jeszcze konto usunął, albo inni ludzie będą mówić że
jest walnięta, więc się wstrzymałam, ale na prawdę chętnie bym się im (lub raczej mu) odpłaciła pięknym za
nadobne. ahh i znów się zdenerwowałam. ;)) ale chciałabym to jakoś wykrzyczeć. ;)
No bo to normalnie skandal, już nie można spokojnie porozmawiać na forum. I w dodatku ten offtopic a tym bardziej Wiadomości z planu dotyczyły przecież sagi.
Jaki czytaliście list ?
http://www.filmweb.pl/topic/1284563/Uporczywe+usuwanie+temat%C3%B3w.html
tutaj tak bardziej pod koniec strony Legion wstawił. ;)
zamiast narzekać bo znowu się zrobi nie na temat i usuną!!! to obejrzyjcie sobie zdjęcia z planu Eclipse
http://jackson-rathbone.com/gallery/displayimage.php?album=531&pos=11
miłego oglądanka
popieram: sprawy naszych żali załatwiajmy na temacie urszulanki "Do moderatorów" i tam się wyżywajmy!!!
a fotki powyżej są fajne, tylko mi powiedz czy to jest Rosaline?
jeśli pytasz o blondynkę ze splecionymi włosami to tak to Rosali
lepiej ją widać w w tym filmiku:
http://www.eclipsemovie.org/exclusive-sneak-peak-at-eclipse/
no super, ależ ona wypiękniała. Niestety w NM była najgorzej ucharakteryzowaną aktorką=oczywiście wg mnie.
A pozostałe zdjątka suuupppeeerrrrr. Jak On się do Niej ciepło uśmiecha, a Ona tuli do Niego tak czule. Dzięki to jest cudne.
Dziewczyny, słyszałyście jakich reżyserów Summit bierze pod uwagę w kwestii Breaking Dawn? To jeszcze nic pewnego, ale możliwe, że czwartą część sagi nakręci Sofia Coppola (Lost in Translation), Gus Van Sant (Milk) lub Bill Condon (Dreamgirls) :-) Ja osobiście nie miałabym nic przeciwko Sofi, mogłaby nakręcić coś naprawdę dobrego. Dlaczego tylko nie rozważają zmiany Rosenberg :/
z Rosenberg są pewnie związani jakimś kontraktem, bo po co by ja trzymali. a co do reżysera to powiedz coś więcej o tej Sofii- dlaczego myslisz że ona
A widziałyście te filmiki z robienia New Moona? Moim zdaniem są super!!!! :)
http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,7668085,Zajrzyj_za_kulisy_New_Moon_.html
Moim zdaniem powinni właśnie Rosenberg zmienić, ale na to już nie wpłyniemy ;) I zaczynam stwierdzać, że Slade będzie chyba najlepszym reżyserem, który kręcił którąś część Sagi ;)
http://twilightguide.com/tg/ na tej stronce jest usunięta scena z New Moon...
A tak wogóle to witam wszystkich ... ,:)
Agila zmieniłaś avatarka??? Bardzo ładny ten nowy:)Taki neutralny;]
Witamy kurczaczku (ładny nick:]), dzięki za linka
Aqila, zawsze cię poznamy ;) I zgadzam się, niezły avek ;)
Zabijcie mnie, ale z ciekawości kupiłam sobie nowe Bravo ;p Już tłumaczę dlaczego! Na okładce pisze "Chłopaki ze "Zmierzchu" szokują! Robert w ostrych scenach z dziewczynami! Jackson może wylecieć z obsady filmu..."
I otóż chodzi o to, że ten scenariusz co wyciekł to przez Jackosona. No i się wszyscy wk*rwili, że tak powiem, i się zastanawiają (podobno) żeby zmienić aktora! Ja jestem oczywiście przeciw ;)
Troszku się rozpisałam, wybaczcie ;P
Bang!....bang!
To za ten zakup ;]
A co do tresci to moim zdaniem bujda. Już dawno słyszałam o tym, ze scenariusz wyciekł przez Jeya i mnie to nie zdziwiło i wątpię żeby wyleciał.
Co do Roba...ma charakterek, jest dorosły, ma branie itp. itd. wolno mu:) A i tak brałabym to co napisali przez palce:)
keshia21 popieram: ode mnie jeszcze raz BANG!!! i nie wierzcie w te bzdurne gazetki, to czysta propaganda. ble ble
właśnie chodziło o to - neutralny: a zdjęcie zrobiło na mnie baaardzo fajne wrażenie i taki jest efekt, ale nie zamierzam już zmieniać go na inny- przy tym zostanę.
Tak, wiem i nawet w to nie wierzę ;P Ale wiecie "ciekawość to pierwszy stopień do piekła" i takie tam ;) Ciekawość mnie zżerała, więc kupiłam ;p
A co do nowinek to nie ma żadnych?
to słyszałyście?:David Slade był zagorzałym przeciwnikiem sagi "Zmierzch" do czasu aż dowiedział się, że został reżyserem Twilight Saga: Eclipse, The wówczas szybko zmienił swoje zdanie i zaczął tłumaczyć się tym, że był to żart, którego celem była promocja
filmu.
(źródło: http://saga-zmierzch-zacmienie.filmy.aeri.pl/)
a to dotyczy kristen: Kristen Stewart wystąpi u boku Julianne Moore w thrillerze "Backwoods".
Detale fabuły pozostają nieznane. Wiadomo jednak, że film przedstawi wizję końca świata.
Za kamerą projektu stanie mąż Julianne Moore, Bart French. Prace na planie rozpoczną się latem tego roku.
(p.s. źródło te same co powyżej)
Do: keshia21
Dziękuje .. przezwisko takie mam.. ;p
Ja słyszałam o tym , że Slade był przeciwnikiem sagi wydaje mi się , że to możliwe ale gdy dowiedział się , że jest brany pod uwagę na reżysera to zmienił zdanie... bo to troche głupio by wyglądało .. no i musiał się jakoś wytłumaczyc....
Agila, jakże bym mogła Cię nie poznać ;-) Pomyślałam, że Sofia mogłaby zrobić z sagi coś naprawdę fajnego bo bardzo podobał mi się jej film Lost in Translation (Między Słowami), daleko było jej w nim do typowo amerykańskiego kina. A tak na marginesie to mnie też podobała się pierwsza część i to co zrobiła Hardwick.
haha tak,tez słyszałam tę historie ze Sladem . i muszę przyznać,ze fajna historia hah uśmiałam się jak o tym usłyszałam,ale to chyba prawda. :) mi się też avatarek podoba ;)
a co do reżyserki Zmierzchu..szczerze Księżyc w Nowiu bardziej mis ie podobał,chociaż I cześć miała to coś, te tajemniczość ^^
hahaha ciekawość jest super ! przyłączam się do Bangów ! xd
nie ma mowy na wyrzucenie z obsady Jacksona ! hah jestem w 100% przeciwna, on jest super ! :D
wygląda bardzo ...staro, i niestety nie jest w ogóle podobna do siebie, kłania się Photoshop...
a dodatkowo krzywdę jej zrobili, po za tym mimo , że jej typ urody mi się nie podoba to tu wygląda tragiczne(jakieś 30 lat a nie kilkanaście)
czemu on tu jest w ogóle do siebie nie podobna?
kogoś poniosła chyba za bardzo wyobraźnia że tak zmienił zdjęcie..
czy to nie jest wspaniała wiadomość? http://www.filmweb.pl/%22Saga+%22Zmierzch%22+Zaćmienie%22+w+Polsce+tego+samego+d nia+co+w+USA,News,id=59029
dooooooooooooooooobbbbbbbra wiadomość
ale do kina na najpóźniejszą godzinę!
Chcę ten film przeżyć na maksa, a nie tak jak NM wśród dzikich chichotów niewymiarowych dziewczynek (=nie chce nikogo obrażać) , które w "dziwny" sposób reagowały na wszelkie oznaki czułości i miłości głównych bohaterów.
właśnie dotycząc tego postu ja rónież się wybieram do kina na tą część sagi, jak myślicie kiedy iść najlepiej żeby uniknąć takich wypadków? to jasne że pewnie zawsze będzie sporo ludzi ale tak żeby przynajmniej nie było "tłumów". Z góry dziękuję za odp.
jeśli chcesz spokojnie obejrzeć film to polecam ostatni seans albo pierwszy najwcześniej jak się tylko da i najlepiej w środku tygodnia latem w słoneczny dzień
dzieciarnia na późne seanse nie wejdzie, a rano będzie w szkole lub latem na plaży
sama tak chodzę na filmy i wiem że tak jest najspokojniej
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!! juz sie nie moge doczekac!!!!!!! w koncu jakies dobre wiesci w tym tygodniu:)))
może zrobią w ramach np. ENEMEFu kolejną noc filmowa z wampirami wcześniej(tak jak to było w przypadki New Moon)
no nie wiem czy to nie jest kaczka dziennikarska w Polsce premiery filmowe w Helios Multikino i Cinemacity są w piątki i póki co nie było nic słychać o zmianach chyba że są przewidziane tzw. pokazy przedpremierowe ale to będą seanse dla wybranych raczej- nie chcę być złym prorokiem ale tak to wygląda
Dziewczyny, ale wiadomość :)
Słyszałyście, że mają też go wyświetlać w Multikinie?!
Ps. W jakich godzinach ( w sensie najpóźniejszych) wyświetlali New Moon, bo teraz pewnie będzie podobnie?
:-) :-) :-) :-) :-) la la la.
Jeżeli dobrze pamiętam to najpóźniejsza godzina sensu w dniu premiery New Moon to 21, chociaż ręki sobie nie daję uciąć.
Agila, wstawiłam się za Tobą na forum Vampire Diaries (chociaż dosyć dawno chyba tam pisałaś) :-)