PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 162944
3,2 32 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE TAK NIE ŁADNIE POTRAKTOWANO NASZ TEMAT ZAKŁADAMY NOWY.

P.S. drogi panie Moderatorze, proszę zostawić nasz temat w spokoju, bo my tu bardzo grzecznie rozmawiamy, a jak ktoś rozrabia to poprostu zabierzcie głos tej właśnie konkretnej osobie i ją USUŃCIE z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
ateate

haha super ! :) ale z tymi przed premierami to może być prawda,a normalnie w kinach od 2 lipca :( szkoda by było .. a jeśli 30 to ha idę na najpróżniejszy seans :) bd tak nastrojowo xd

uwielbiam wychodzić z kina jak już jest ciemno . a wy ?

GilmoreGirl

dzięki i rzeczywiście dawno mnie tam nie było, bo atmosfera daleka od naszej tutaj, a zresztą ten serial nie wzbudza we mnie prawdziwie szczerych emocji= jest wg mnie przeciętny i nie mam ochoty o nim rozprawiać z agresywnymi Fankami. jest to serial jednego aktora ( a książki to już w ogóle ...).

p.s. PRZEPRASZAM ZA ODEJŚCIE OD TEMATU FORUM!!!!

Agila34

oczywiście podziękowania w stronę GilmoreGirl:)( w temacie VD)

Agila34

ale wam dobrze, że mieszkacie w większych miastach ja niestety zobacze po jakimś miesiącu:-(chyba ze w necie eh a co do seansu wieczornego to tez lubie gdy ciemno, zawsze chodze pod wieczór a pozatym u mnie w miejscowości są puszczane póznym popoludniem chyba ze to bajki lub seanse np. szkolne:-)

ocenił(a) film na 10
sonnenEW

ja tam nie mieszkam w większym mieście ;) w moim kinie są filmy dopiero po 2 miesiącach, ale na Zaćmienie nie odpuszczę i pojadę do Białegostoku. ;))

ocenił(a) film na 7
urszulankaa

sonnenEW ,a ty nie możesz pojechac do najbliższego wiekszego miasta jakoś ? :)

ocenił(a) film na 6
cullens93

ja na szczęście mieszkam w Gdańsku . Ale kiedyś mieszkałam w małej mieścince , wiec wiem jak to jest . ;D

asiunia_952

Cześć Dziewczyny! Dawno mnie nie było. Ja też jestem z Gdańska. Wiecie ile wcześniej będzie można zarezerwować bąć kupić bilety?

ocenił(a) film na 6
meg_fw

Nie wiem dokładnie .ale w Heliosie jakoś 2 tygodnie przed . tak było w przypadku NM .

asiunia_952

Oj będzie walka o dobre miejsca hi hi hi

meg_fw

Trudno powiedzieć, ale pewnie jakiś tydzień :-)

Sonnen, a daleko masz do najbliższego dużego miasta?

GilmoreGirl

Ja też mieszkam w większym mieście i napewno pójde , może na nocną premierę , ale wątpie bo mama się mnie bała z koleżankami puśić na NM.

ocenił(a) film na 2
Piper16

I dobrze zrobiła. Lepiej obejrzyj coś na poziomie, np. 'Let the Right One in'.

Hominus_nocturnus

Uhh rozbawiłeś mnie ;p

ocenił(a) film na 9
Hominus_nocturnus

"Uzdrawiacze" nadchodza :P nie bede zlosliwa, albo przynajmniej sprobuje;)

Hominus_nocturnus

Słyszałam, że ten film jest dobry :-)

ocenił(a) film na 6
GilmoreGirl

dobry . ? czyli polecasz obejrzeć . ?

asiunia_952

Tylko słyszałam o nim. Nie widziałam go, przynajmniej jeszcze nie widziałam.

Agila34

właśnie przeszukałam wszystkie okoliczne kina i nic:-( tak to jest w województwie podkarpackim, ani sladu Remember me, ale jak był New moon to w okolicznych wiekszych miejscowosciach był mniej wiecej od razu tak więc jest nadzieja że za pare dni będzie, a jak nie to sobie poczekam:-(

sonnenEW

http://www.youtube.com/watch?v=4BcIY9YMrbQ&feature=player_embedded#

Musze to tu dać!

Patrzcie!

To jest pełna scena w sypialni u Belli z Zaćmienia!!!!

Piper16

Super scenka ...tylko jest tu jeden mankament .. mianowicie w Księżycu w Nowiu na początku filmu we śnie Belli na polanie nie widać Edwarda w lustrze a tu z kolei pod koniec filmiku widać go w lustrze .... troche to dziwne..
A tak pozatym to świetna scena..

Piper16

Mam pytanie - czy ktoś wie skąd mogę ściągnąć muzykę z tego filmiku? Bo w żadnym OST jej nie ma, a powtarza się w każdej części:(

Agila34

OMG! cudne, fajnie było by byc z takim Edwardem:-) jeszcze ok 3 mies. nie moge

ocenił(a) film na 10
sonnenEW

chciałabym obejrzeć ten filmik, ale nie ! obiecałam sobie że nie będę więcej oglądać to nie będę ;))
jakoś wytrzymam. ;D

urszulankaa

Kurczczku

Nawet w książce pisało, że w śnie Belli babcia obejmowała kogoś niewidzialnego tzn. Edwarda nie było widać. A potem między innymi w Przed Świtem było, że normalnie ich widać w lustrze. Bo przecież Bella spojrzała na siebie wampirzyce w lustrze właśnie.

ocenił(a) film na 8
Piper16

no właśnie

hahaha . ja tez nie obejrze ! ;D .

Piper16

http://www.newmoonmovie.org/2010/03/lykke-li-video-for-possibility-from-the-new- moon-soundtrack/

Piper16

No tak... było coś takiego .. ;)
to w takim razie wychodzi na to , że we śnie Belli tylko tak było ,że wampira w lustrze nie widać ...
Sorki mój błąd... ;))

ocenił(a) film na 5
Kurczaczek95

Miło ,że w końcu się o nas zatroszczyli i znów premiera 'Zaćmienia' jest
razem z resztą świata; ) Bardzo mnie to cieszy... :)

ocenił(a) film na 10
doskaxd

teledysk possibility widziałam już. ;))
nawet nawet.. do piosenki pasuje. ;)

ocenił(a) film na 10
Agila34

Co do tej sceny z Eclipse to sie jakos trzymalam, ale nie wytrzymalam !! Buhaha.. ogladnelam jak tylko zaczelo mi sie nudzic.

Dawno mnie tu nie bylo o_O

Sequine

znalazłam parę fotek z planu

http://jackson-rathbone.org/gallery/displayimage.php?album=252&pos=14
http://jackson-rathbone.org/gallery/displayimage.php?album=252&pos=0

ocenił(a) film na 7
Sequine

a ja nie pooglądam xd haha kusi ,ale nie . poczekam ^^ aa polecam ''Remember Me'' ! <3

ocenił(a) film na 10
cullens93

te zdjęcia z planu to ze sneak peak'a ;)

o Cullens oglądałaś już ? jakie wrażenia ;)) ?

urszulankaa

jak dla mnie to super,
przede wszystkim wyglądają lepiej niż w poprzednich częściach
tylko te oczy są troszkę przeraźliwe ale robią niesamowite wrażenie

ocenił(a) film na 8
ateate

no własnie, jakie wrazenia po Remember Me ? ej czemu nie ma tego ani w multikinie ani w heliosie ? ;x .

ej podajcie link do teledysku possibility < prosi > ; D

anabella

oto link do teledysku possibility
http://www.newmoonmovie.org/2010/03/lykke-li-video-for-possibility-from-the-new- moon-soundtrack/

w Helios Białystok Remember me jest wyświetlany od 19 marca nie wiem jak w innych miastach

anabella

remember me= "twój na zawsze" - takie tłumaczenie tytułu

ocenił(a) film na 6
ateate

Ah . nie oglądnę ... mam nadzieje . ; DD a co do Remember me to słyszałam że jest beznadziejny , ja nie oceniam bo nie widzialam ... mówie tylko co słyszałam . ;] Cullen widziałaś . ?

asiunia_952

ja też nie mam zamiaru oglądać tej sceny ;p zobaczymy jak długo wytrwam w tym postanowieniu ;)) mam zamiar iść na Remember me do kina, ale to jeszcze nic pewnego ;)

ocenił(a) film na 7
Tajlana

słuchajcie ! ten film to na prawdę wielkie zaskoczenie dla mnie :) jak wszyscy myślałam,że to romans ,ale to coś więcej . kocham reżysera za ten film <3 poruszył tyle ciekawych wątków ! po prostu jest zachwycający.

to już nawet nie chodzi o to ,że jest tam Robert ( świetnie zagrał ) , jego koleżanka też się wykazała. :) jak na razie to mój ulubiony film na 2010 rok ,zobaczymy może go coś przebije :)

ocenił(a) film na 7
cullens93

jeśli chce cie zobaczyć jak inny oceniają ten film ,to wejdźcie sobie na forum Remember Me ;);) niektórzy naprawdę się rozpisali :D

cullens93

anabella - nie wiem w którym Heliosie patrzyłaś, ale w moim (w Rzeszowie) też od 19 marca wyświetlają ;)
Jak wcześniej wspominałam, niestety nie poszłam i raczej nie pójdę do kina na Remember Me, więc czekam na werseje CAM w necie ;)
Iii wytrzymałam do tej pory z oglądnięciem tej sceny co wcześniej wspominałyście ;D Heh trzymam się! ;P

ocenił(a) film na 10
Patyczax

U nas z Irlandii juz wyswietlaja od paru dni, ale jeszcze nie bylam. Nie zabardzo mam zkim isc. A chcialabym zobaczyc, bo slyszalam ze sie koniec jest nieoczekiwany xDD

ocenił(a) film na 7
Sequine

ja byłam sama :) tak też jest fajnie ^^

cullens93

Patyczax jak to Remember me wyświetlają w Heliosie w Rzeszowie? ;p przecież nic nie pisało w zapowiedziach i teraz też nic nie ma na stronie o tym ;))

ocenił(a) film na 6
amazing141

w Gdańsku w Heliosie jest wyświetlone na 100% więc dlaczego nie ma w innych . ?

ocenił(a) film na 9
asiunia_952

aż 7 min:):) mam wrazenie ze ta trzecia czesc bedzie zrobiona najlepiej:)

http://www.eclipsemovie.org/full-seven-minute-eclipse-behind-the-scenes-sneak-pe ek/

holly_bell

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Genialne!
Nie wiem co powiedzieć!

holly_bell

Świetny sneak peak :-) Mam nadzieję, że ta część rzeczywiście będzie lepsze od poprzedniej. Wygląda na to, że Bryce powinna wypaść dobrze jako nowa Victoria.