PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 163 tys. ocen
5,7 10 1 162944
3,2 32 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

W ZWIĄZKU Z TYM, ŻE TAK NIE ŁADNIE POTRAKTOWANO NASZ TEMAT ZAKŁADAMY NOWY.

P.S. drogi panie Moderatorze, proszę zostawić nasz temat w spokoju, bo my tu bardzo grzecznie rozmawiamy, a jak ktoś rozrabia to poprostu zabierzcie głos tej właśnie konkretnej osobie i ją USUŃCIE z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agila34

Eeeej co się stało?! Nic takiego tam nie robiłyśmy przecież!! Normalna rozmowa i tyle!! To jest chamskie ;/

Patyczax

Nowa częsc :)

Powiem wam, że przykro mi jak nas potraktowano :(

Przecież tutaj dowiadujemy się o nowinkach z filmu, zwiastunach itp.

Piper16

Mi też ;/
Ale w ogóle dlaczego osunęli? Na forum NM było chyba 5 lub 6 tematów i NIC! A tu od razu usuwają.... ;/

Piper16

to fakt!!! ale może ktoś wie co się na tym wątku stało? może rzeczywiście ktoś coś napisał? ale to skandal, żeby usuwać cały temat z powodu "prawdopodobnej " czyjejś wypowiedzi?

Agila34

Niestety nie pamiętam ;/ Jak pisałam na forum chyba ok. godz. 18 to jeszcze było, ale mówię, nie pamiętam....

Patyczax

może lada chwila pojawi się tu ktoś kto wie dlaczego i o której nas zdjęli

Agila34

dziwna sprawa:-)ja wczoraj zagladałam wieczorkiem to jeszcze był ten temat ;-(

Agila34

co do wiadomości to dziś byłam w multikinie i tam na plakacie było po polsku napisane ze film jednak będzie 30 czerwca tak jak premiera światowa ^^

Evangelin_san

chociaż jedna dobra wiadomość dzisiejszego dnia

ocenił(a) film na 7
Agila34

30 TO NA PLAKATACH PISZE OWSZEM
ALE W POLSCE I TAK BEDZIIE 2 - W PIĄTEK ! 100%

domis3

wiecie co? nie ważne - ważne jaki będzie efekt końcowy:)

Agila34

szkoda, że spamów nie usuwają :/
A co do premiery to polska na stówę będzie drugiego, a to, że na plakatach jest napisane że 30 czerwca to wtopa;)

keshia21

o prosze! to coś pod nami czyli"widzieliście to" zgłosiłam do usunięcia i proszę jak szybko usunięto:)

keshia21

a co tam było? bo nie jestem tu na bieżąco?

Agila34

no wiesz ty co a ja się dziś tam wypowiedziałam:-) teraz patrze i usunięte. Pewnie nawet nie sprawdzają co usuwaja...

Agila34

No Cześć,
Co się stało z wiadomościami czII?
Było spokojnie i nagle bach i nie ma, a jeszcze wczoraj pisałam do Was.
Cóż ważne, że się znalazłyśmy na tym.

maciejka26

Link na allegro i jakieś g...do sprzedaży, nic związanego z sagą, filmem czy nawet aktorami;/ Drażnią mnie takie tematy masakrycznie

keshia21

no ale co ma jeden wpis do kilkudziesięciu innych - niech usuną ten jeden i spokój

ocenił(a) film na 10
maciejka26

ej ale to na prawdę, dziwne, bo o ile mi wiadomo to tam nic nie było, ja
wczoraj siedziałam przy komputerze do późna, do jakiejś 1 w nocy i nic się
nie działo.. ;)

Agila34

napisałam wiadomość z zapytaniem o ten cały bałagan do redakcji "Filmweb" i zobaczymy czy mi odpiszą a jeżeli, to co?

ocenił(a) film na 8
Agila34

ee . dziwne to jest ;x.

może jakiemuś 'antyfanowi' sie nudziło i nacisną ten guzik usunięcia.
pf. debil .

ocenił(a) film na 10
anabella

ja założyłam właśnie temat z pytaniem co ich pokierowało do usunięcia, choć pewnie i tak nic z tego nie wyjdzie, ale warto spróbować... ;)

urszulankaa

Też siedziałam do ok 2 i temat był. Nie rozumiem jak można usunąć coś bez sprawdzenia. To co? Wystarczy powciskać byle gdzie "usuń" i wszystko zostanie usunięte?

GGosiAA

Miałam dokładnie to powiedzieć. Pewnie komuś temat nie spasował i klikną 'usuń'. A to, że na tym forum dziwnie szybko reagują to już inna story ;)

Patyczax

Nie wiem, ale jeżeli tak to podejrzewam, że najpierw usunięto temat Hominusa i wyznawców, więc może ktoś z nich...ale nie wiem...
A z resztą, dajmy sobie z tym spokój, jak będą usuwać to my będziemy zakładac;]

A tak bardziej w temacie...macie jakies nowinki?

Patyczax

Widać że "anty-fanów" mamy wszędzie i atakują nas z najbardziej nieoczekiwanej strony. Szkoda.

Agila34

tak się wszystkie zdołowałyśmy, że zapomniałyśmy po co tu jesteśmy. No właśnie może ktoś coś ma na otarcie łez.

Agila34

http://www.eclipsemovie.org/ -fajny wywiad z Peterem Facinelli:)

ocenił(a) film na 6
Agila34

żadnych nowinek nie mam . ale za to znalazłam analizę pierwszego trailera

http://vampiresdaily.com/newsy/?p=1533#more-1533

co myślicie . ?

ocenił(a) film na 9
Agila34

pewnie już widziałyście, ale żeby nawiązać do tematu :)
http://www.youtube.com/watch?v=vz6EBfBxsHk

czerto

Analiza trailera trafna, zwłaszcza jeżeli chodzi o make-up:)Mam nadzieję, że cały film będzie równie dobry albo jeszcze lepszy niż trailer;]
A sneak peek genialny:):):)

ocenił(a) film na 7
keshia21

Dzis urodziny Kellana Lutza ;))))]

jupi;)

domis3

http://kstewartfan.net/cpg1419/thumbnails.php?album=435
Taką sobie stronkę znalazłam:)

keshia21

Haaa z planu Zaćmienia! Świetne! ;D

keshia21

Moim zdaniem to świetna analiza ;) Jeżeli Eclipse będzie lepszy niż dwie poprzednie części, będę bić brawo David'owi Slade'owi za świetny film (i tak się zapowiada ;))

keshia21

ej normalnie to się zbulwersowałam tym że ktoś usuwa tak potrzebny i praktyczny temat a nie usunie innych na których wszyscy wypisują że zmierzch to jakieś badziewie itd.
sory ale mogliby wypowiadać się w jednym temacie tak jak my mamy 1 temat i tu się pisze różne nowinki..

no albo po co znowu kilka tematów zakładać dla trailera itp.? ;p

no nic koniec, kropka! ;d cieszmy się myślą że do premiery już tylko aż 109 dni ;] ;P

ocenił(a) film na 10
amazing141

no analiza mi się podoba. ;)) no i mam nadzieję ze rzeczywiście ta część będzie bliższa książce. ;)) o jejku jak ja nie mogę się już doczekać. ;))

urszulankaa

Tamte zdjęcia już były pokazane kiedyś, jak dobrze pamiętam ;)

Patyczax

nie wiem, nie widziałam, może były:) znalazłam to wrzuciłam;]

ocenił(a) film na 7
keshia21

Szykuje się świetny film ;) Mam przeczucie że będzie najlepszą częścią z tych 3. Analiza świetna. Przedostatni pkt trafiony w dziesiątkę. Charakteryzacja naprawde rewelacja ;) Nie umiem napatrzeć się na Alice. Wyglada uroczo ;D

ocenił(a) film na 5
luckyy

a ja nadal utrzymuje silną wolę do nie oglądania sneak peeka.
jestem z siebie dumna, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam... ;D

ocenił(a) film na 7
luckyy

to było nie mile .. tak osuwać .. :( hymm . i głupie ..

cullens93

Evangelin_san jak widziałaś już plakat w Multikinie to chyba go tam zagrają?! W końcu może zmądrzeli, jak zobaczyli ile kasy z New Moon przeszło im koło nosa. Jestem z Gdyni, do Multikina mam 15 min autobusem, a i tak musiałam jechać do Gdańska na seans.

ocenił(a) film na 5
GGosiAA

Multikino podpisało na początku marca umowę z dystrybutorem i wszystkie filmy od niego będą już wyświetlane.

Co do usuwania przyczepili się ponieważ najprawdopodobniej uznali, że jest nie na temat, a przyznajcie, że wszystkie wpisy nie były na temat filmu i dla widzimisię.

ocenił(a) film na 9
LeaMao

Zglupialam.... nie wiem czy ktos zauwazyl, albo mi sie tylko wydaje, ale Legiony sa rowniez zbulwersowane usunieciem II czesci tematu...:P w kazdym razie o co by nie chodzilo, to temat usunieto... najwazniejsze ze mozemy pisac dalej:)) sciskam mocno
zazuleczka

zazuleczka

zazuleczko - jak jeszcze raz wywala nasze forum to ja się chyba wypiszę, wkurza mnie ta głupia szarpanina.

ocenił(a) film na 9
Agila34

fakt- bardzo denerwujace, ale o to wlasnie chodzi... zeby nas zniechecic... tylko od nas zalezy czy sie poddamy...;) nie poddawaj sie;):*

Agila34

asiunia 952: to było całkiem fajne :)))........................

ocenił(a) film na 10
Agila34

musimy wymyślić jakiś plan zemsty. ;))

urszulankaa

Cześć Dziewczyny, wróciłam do Was w końcu :-) Popsuł mi się komputer i byłam odcięta od Was i od całej reszty świata ;-) Postaram się jak najszybciej nadrobić zaległości.