PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

kolejna klapa

użytkownik usunięty

Całą sagę oglądam z czystej ciekawości, nie ukrywam. Może kryją się we mnie jeszcze jakieś promyczki nadziei, że z tego badziewia uda się zrobić coś przynajmniej średniego. Zwłaszcza, gdy bierze się za to reżyser "Hard Candy". Ale nie, Zmierzch to Zmierzch i nic tego nie zmieni.
Kiepska muzyka, kiepskie aktorstwo (choć, proszę państwa, Stewart wreszcie się uśmiechnęła), kiepskie widoki (ileż można oglądać ten sam las). Nie wspominam o samej w sobie historii, bo... cóż, nie trzeba.
No i spojler, dodając troszkę humoru: Nie sądzicie, że Edward byłby świetnym komentatorem sportowym? "Jacob już idzie. Dotarł. Jest dobry."

Jak ktoś się lubi śmiać, to spadnie z fotela i aż do napisów końcowych się nie podniesie. Polecam w formie komedii, ale horror? Och, nie będę mogła spać...

ocenił(a) film na 5

"kiepskie widoki (ileż można oglądać ten sam las)." Zauważ ze akcja dzieje się w FORKS :D wiec las bedzie ten sam ;]

użytkownik usunięty
kakyu

Tak, wiem, ale zakładam, że w mieście jest również coś innego, a jeśli koniecznie muszą nawiązywać do lasu, to na pewno ma on kilka stron, strony mają różne wysokości, kształty, wyglądy. A ja przez wszystkie trzy części mam wrażenie, że pokazują jeden i ten sam fragment, dlatego ;)