nie dziwie się że aktorzy mówią że są znudzeni tym filmem
Kłopoty z układem trawiennym. Przykra sprawa. I teraz żałujesz, że ominął cię pokaz bo nie możesz ani się pozachwycać ani skrytykować. Przykro odbierać sobie samej głos na forum...
mam prawo, nieraz po plakacie idzie stwierdzić marność produktu, jak tam edek odwiedzał fanki we śnie ???
możesz to i to, tak czy siak będziesz słodko wyglądać
Jeżeli mamy zaliczyć ten mizerny produkt jako horror o wampirach, to tak troche jest to jak z naszymi politykami, wszyscy udają że robią coś poważnie...
z tym akurat racja.. co jak co ale ten film horrorem nie jest... ale oceniać filmy po plakatch? Naprawde..?
Ależ jak najbardziej można ocenić film już po plakacie - np. "Zaćmienie", z jakąś niezbyt atrakcyjną dziewczyną na okładce, plus z parą metroseksualnych wampirków odrzuca na wstępie każdego normalnego widza :-).
A znasz powiedzenie "nie oceniaj książki po okładce"?
Naprawde takie podejście jest baaaaaaaardzo na poziomie :)
a znasz powiedzenie "mowa jest srebrem, a milczenie złotem ?? :P Trzymaj się złota. :P
Ty chyba jesteś dziewicą na tym forum :-). Tutaj się ogólnie o filmach nie rozmawia - taki paradoks. To tylko pretekst do spamowania i trollowania. Widziałaś tutaj kiedyś rzeczową dyskusję na poziomie :-)? Stopklatka jest od konkretów - FilmWeb od wygłupów :-).
jak dalej tak pójdzie, to ta strona upadnie :P
a ty to taki kameleon, co chwila inny avatarek :D
Uhmmm, już mi się podobasz :-). Lubię takie charakterne dziewczynki z temperamentem i przysłowiowym pazurkiem :-).
Nie wymagajmy zbyt wiele na początek :-). Niechaj wpierw dziewuszka ochłonie po moim pierwszym "przymizianiu się" ;-).
Spokojnie, bo spłoszysz naszą Jutrzenkę ;-). Rozpłynie się w powietrzu niczym przelotna morska bryza :-).
chyba już ją spłoszyłem, wiesz, że mam swojego sobowtóra na forum ?? :P
http://www.filmweb.pl/search?q=vampire19.
heheh :P
Jakiś zjeb założył multikonto, żeby się pod Ciebie podszywać i zakładać żenujące tematy... Hehehe, znam to, też kiedyś miałem klona :-).
nie raz, jak mi się chce, to ludzi wyprowadzam z błędu :P często dosyć ostro heheh :P
http://www.filmweb.pl/film/Predators-2010-509652/discussion/Zajebisty!!!+Wracam+ 5ty+raz+z+kina+i+zaraz+wracam+na+kolejny+seans+tylko+zjem+ser.,1419284
Ten temat chociażby mówi wiele o poziomie Twojego sobowtóra :-). Co za zjeb... Zakłada tematy mające na celu skompromitowanie Cię.
Mój podrabiacz był bardziej wyrafinowany. Postawił sobie za cel oszukanie innych userów, że ja rzekomo jestem gejem, i w tym celu podrabiając mojego nicka szalał na forum "Tajemnicy Brokeback Mountain"...
Wiesz co... Ja obstawiam, że to nasza ukoffana Asia :-). Daty zamieszczania postów przez Twoją podróbę podejrzanie pokrywają się z czasem, w którym jej cisnąłeś :-). Hmmmmm...
nie ,ja wiem kto to jest :P Bo się z nim "posprzeczałem" ja też założyłem konto na niego, napisałem parę postów, ale mi się znudziło heheh :P tylko moje posty były ostrzejsze heehhe :P
To foteczki nie będzie :-(? Chlip chlip... A tak się starałem, zobacz jakie ładne zdjęcie na awka dla Ciebie wstawiłem :-(.
Łoho, kolejna w pełni anonimowa :-). Nie ukrywajcie tak tych buziek, przecież na pewno brzydkie nie jesteście.
nie brzydkie osoby nie siedzą w wakacje o tej porze na filmweb.pl :) Ładne twarze teraz by siedziały na Imprezce ;p