PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

nie dziwie się że aktorzy mówią że są znudzeni tym filmem

jola_25

aha

jola_25

Kłopoty z układem trawiennym. Przykra sprawa. I teraz żałujesz, że ominął cię pokaz bo nie możesz ani się pozachwycać ani skrytykować. Przykro odbierać sobie samej głos na forum...

użytkownik usunięty
jola_25

Mam nadzieję, że nie byłaś w kinie. Tracic tyle kasy na bilet....

Kara to się na pewno należy, może być finansowa choć wolałabym np. przypiekanie pięt...

ocenił(a) film na 1
jola_25

Ten film jest na tyle głupi że nawet go nie oglądałem

UPADLY_WIDZ

Za to ludzie oceniający filmy nie oglądając ich są bardzo "mądrzy"...

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

A sie wypowiada ;D. Nie,no .

ocenił(a) film na 1

mam prawo, nieraz po plakacie idzie stwierdzić marność produktu, jak tam edek odwiedzał fanki we śnie ???

UPADLY_WIDZ

Ty teraz mówisz poważnie??? Nie wiem czy się smiac czy plakac.

ocenił(a) film na 1
kamoaa

możesz to i to, tak czy siak będziesz słodko wyglądać

Jeżeli mamy zaliczyć ten mizerny produkt jako horror o wampirach, to tak troche jest to jak z naszymi politykami, wszyscy udają że robią coś poważnie...

UPADLY_WIDZ

z tym akurat racja.. co jak co ale ten film horrorem nie jest... ale oceniać filmy po plakatch? Naprawde..?

użytkownik usunięty
kamoaa

Ależ jak najbardziej można ocenić film już po plakacie - np. "Zaćmienie", z jakąś niezbyt atrakcyjną dziewczyną na okładce, plus z parą metroseksualnych wampirków odrzuca na wstępie każdego normalnego widza :-).

ocenił(a) film na 4

ten film to nawet niewidomy mógłby ocenić :P

A znasz powiedzenie "nie oceniaj książki po okładce"?
Naprawde takie podejście jest baaaaaaaardzo na poziomie :)

ocenił(a) film na 4
kamoaa

a znasz powiedzenie "mowa jest srebrem, a milczenie złotem ?? :P Trzymaj się złota. :P

Vampire19

a co to ma wspólnego z filmem ? ;]

ocenił(a) film na 4
kamoaa

absolutnie nic :P

użytkownik usunięty
kamoaa

Ty chyba jesteś dziewicą na tym forum :-). Tutaj się ogólnie o filmach nie rozmawia - taki paradoks. To tylko pretekst do spamowania i trollowania. Widziałaś tutaj kiedyś rzeczową dyskusję na poziomie :-)? Stopklatka jest od konkretów - FilmWeb od wygłupów :-).

ocenił(a) film na 4

jak dalej tak pójdzie, to ta strona upadnie :P

a ty to taki kameleon, co chwila inny avatarek :D

Być może ;P jednakże zawsze za wszelką cenę bronię swojego zdania ;)

użytkownik usunięty
kamoaa

Uhmmm, już mi się podobasz :-). Lubię takie charakterne dziewczynki z temperamentem i przysłowiowym pazurkiem :-).

ocenił(a) film na 4

niech jeszcze tylko wstawi swoje zdjęcie :D

użytkownik usunięty
Vampire19

Nie wymagajmy zbyt wiele na początek :-). Niechaj wpierw dziewuszka ochłonie po moim pierwszym "przymizianiu się" ;-).

ocenił(a) film na 4

ja jestem stanowczy, zdjęcie ma być :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Spokojnie, bo spłoszysz naszą Jutrzenkę ;-). Rozpłynie się w powietrzu niczym przelotna morska bryza :-).

ocenił(a) film na 4

chyba już ją spłoszyłem, wiesz, że mam swojego sobowtóra na forum ?? :P

http://www.filmweb.pl/search?q=vampire19.

heheh :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Jakiś zjeb założył multikonto, żeby się pod Ciebie podszywać i zakładać żenujące tematy... Hehehe, znam to, też kiedyś miałem klona :-).

ocenił(a) film na 4

nie raz, jak mi się chce, to ludzi wyprowadzam z błędu :P często dosyć ostro heheh :P

użytkownik usunięty
Vampire19

http://www.filmweb.pl/film/Predators-2010-509652/discussion/Zajebisty!!!+Wracam+ 5ty+raz+z+kina+i+zaraz+wracam+na+kolejny+seans+tylko+zjem+ser.,1419284

Ten temat chociażby mówi wiele o poziomie Twojego sobowtóra :-). Co za zjeb... Zakłada tematy mające na celu skompromitowanie Cię.

Mój podrabiacz był bardziej wyrafinowany. Postawił sobie za cel oszukanie innych userów, że ja rzekomo jestem gejem, i w tym celu podrabiając mojego nicka szalał na forum "Tajemnicy Brokeback Mountain"...

ocenił(a) film na 4

wiem, nawet odpowiedziałem w tym temacie :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Wiesz co... Ja obstawiam, że to nasza ukoffana Asia :-). Daty zamieszczania postów przez Twoją podróbę podejrzanie pokrywają się z czasem, w którym jej cisnąłeś :-). Hmmmmm...

ocenił(a) film na 4

nie ,ja wiem kto to jest :P Bo się z nim "posprzeczałem" ja też założyłem konto na niego, napisałem parę postów, ale mi się znudziło heheh :P tylko moje posty były ostrzejsze heehhe :P

użytkownik usunięty
Vampire19

A jaki ma ten koleś normalnie nick?

ocenił(a) film na 4

sqrwysyn :P a ja z kropeczką hehehe

Hahahaha, pozdrawiam Was ;D

użytkownik usunięty
kamoaa

To foteczki nie będzie :-(? Chlip chlip... A tak się starałem, zobacz jakie ładne zdjęcie na awka dla Ciebie wstawiłem :-(.

Przecież sam mówiłeś, żeby na początek zbyt wiele nie wymagać.. tak więc trzymaj się teraz tego :P

użytkownik usunięty
kamoaa

Oj, ja żartowałem. Jak chcesz to ja w zamian mogę wstawić własne :-).

ocenił(a) film na 4

łapy precz, od mojej kamonki :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Łe tam, trzeba się umieć uczciwie dzielić :-).

ocenił(a) film na 4

jestem samolubny :D

Vampire19

A po co zdjęcia? Anonimowść jest lepsza.. bardziej interesująca.. ;] ;p

użytkownik usunięty
kamoaa

No plisss, chociaż nóżki pokaż :-). Nie musisz od razu twarzy odsłaniać ;-).

kamoaa

I tego sie trzymaj :)

użytkownik usunięty
paatissiaa

Łoho, kolejna w pełni anonimowa :-). Nie ukrywajcie tak tych buziek, przecież na pewno brzydkie nie jesteście.

ocenił(a) film na 4

ale popatrz, asia się ujawniła, i już się tu nie pojawiła :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Od ją od less pocisnęliśmy :-).

I vice versa ;)

nie brzydkie osoby nie siedzą w wakacje o tej porze na filmweb.pl :) Ładne twarze teraz by siedziały na Imprezce ;p

użytkownik usunięty
paatissiaa

A jak ktoś nie lubi imprezek? To co wówczas? Skąd takie brzydkie schematy myślowe i stereotypy?