nie dziwie się że aktorzy mówią że są znudzeni tym filmem
Ja akurat nie lubię "imprezek" typu siedzenie całą noc w zadymionym, zachlanym pubie, słuchać dennej muzyki i patrzeć na wytapetowane, grube paszczury dookoła. Wolę zabawy innego typu.
Ja tez tego nie lubie :) Ale teraz ty podałes stereotyp :)
Dla mnie ulubione imprezki to siedzenie przy ognisku z kubkiem jakieś dobrej herbatki i śpiewanie do piosenkek granych na gitarce. Każdy ma inne wyobrażenie "perfekt imprezas"
ps. "grube paszczury dookoła" - kurcze.. to znaczy, ze nie mam już u Cb szans? :( ;p
Co do imprezek, to niechaj tej przykład otworzy wam oczęta:
http://www.filmweb.pl/user/Ulisseska
Ta userka spędza na FilmWebie około pół dnia, nie kwapiąc się do wieczornego imprezowania :-). A przy tym twierdzi, że zdjęcie na awku należy do niej :-).
PS. No co Ty, harcerką jesteś :-)?
Racja, za gorąco jest i nic się nie chce :-P. Choćby i wcześniej pół kilograma witamin i minerałów połknąć!
wolę się nie pocić w klubach i przybierać na masie heheheh, po za tym u mnie nie ma klubów :P
To wbijać do mnie to wam pokaże fajne imprezki :)
a to jakaż wieś że nie ma klubów? A wiejskie remizy? :P
Nie harcerką :p To coś złego takie imprezki? Lubie taki klimat :)
Vampire: a to czemu?
A co do zdjęcia to dzięki ;p Zobaczenie tego zdjęcia przed snem to był naprawde dobry pomysł ;p
Racja, przez ten dym następnego dnia ledwo na oczy widzę.
A co do komarów.. to niie.. dzięki, zabijanie ich nie sprawia mi przyjemności ;P
No jasne ;-P. Ja sam nie lubię tych zatłoczonych, dusznych klubików. Atak astmy staje się realnym zagrożeniem... Poza tym, to żadna przyjemność siedzieć tam i patrzeć na spocone, czerwone wieprze dookoła :-).
czasami nie mówi nic o dowodzie, ale facecik jej piwko kupuje ;p Później można znaleźć taką w nieciekawym stanie w toalecie ;p
zobaczcie na to, to jest dopiero tragizm ludzki :(
http://www.youtube.com/watch?v=S7Nr34jRN44
reszta w okienku obok dla niewiedzących :P
Aaaaaa, to z serii Ewy Drzyzgi, "Rozmowy w toku". Z tego to wymiata Sylwusia, galerianki oraz klony Dody. Polecam obejrzeć, są w sąsiednich filmikach do wyboru.
widziałem te co wymieniłeś, po prostu brak słów :P
aż dziw, że po naszej Ziemi chodzą takie pojeby :P
Najlepsze jest "heloł, chcę być jak Doda". Na bogi, takiego pustaka to jeszcze ziemie sycylijskie nie nosiły do tej pory. Chociaż panienka, co kocha róż też szaleje, no i te od tańca w kisielu... Masakra.
albo widziałem kolesia, który podrywał dziewczyny na tekst
"ile płacisz za światło" o ku*wa !!! :D
Żeby taka dziewczyna chociaż zgrabna była to jeszcze, ale niestety większość klubowiczek na nadwagę i wyglądają jak prosięta ściśnięte zbyt małymi ciuszkami, tłuszcz aż im się wylewa bokami... Coś obrzydliwego. Moje oczy estety nie mogą takich widowisk znieść.
Arbiter ma idealną :D Ja jeszcze muszę popracować :P(chodzi o męską figurę jakby co heheh :P)
arbi, najbardziej podoba mi się to, że jak facet powie, że inny facet jest przystojny to już gej 200 procentowy :P
Ale laska, może powiedzieć o innej, że ładna :P I przy okazji pozazdrościć :P
a ja Się cieszę, że jestem facetem, jakbym miał się jeszcze raz urodzić, to tylko jako men :P