PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

nie dziwie się że aktorzy mówią że są znudzeni tym filmem

kamoaa

Ksiązki tak - film nie! :)
do teraz mnie boli brzuszek ze śmiechu ( seans dzisiaj na 11:30 )
jak dla mnie porażka ;p

ocenił(a) film na 4

ja być owieczka :D

Vampire19

baranki, owieczki :) ciekawie nie powiem ;p

ocenił(a) film na 4
paatissiaa

lubisz owieczki ?? aha i jestem Patyk, a ty jak widzę, Patrycja ? :D

Vampire19

A no trafiłeś :P Jesteś jakby moim imiennikiem ;p

Owieczki są fajne ;) Mięciutkie i wgl.

ocenił(a) film na 4
paatissiaa

a to źle trafiłaś, bo ja jestem Tygryskiem :D

użytkownik usunięty
Vampire19

Buehehehe, ja za to jestem Lwem :-D.

Vampire19

takim co skacze na ogonku jak ten z puchatka?

paatissiaa

Dobranoc wszystkim :) Chyba :)

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 4
kamoaa

Prosimy o photo :D

użytkownik usunięty
jola_25

Aktorzy znudzeni? Hmmm, oni akurat nie powinni za bardzo wybrzydzać i na siłę pokazywać, jakimi to nonkonformistami są, a to z uwagi na pokaźną sumkę, jaką zgarnęli za wystąpienie w tym gniocie :-).

użytkownik usunięty
jola_25

jak nie obejrzałaś całego to nie masz się co wypowiadać. Bo widzisz, z reguły filmy zaczynają się chujowo i później się rozkręcają. No chyba wolisz wielkie wejście chuje muje dzikie węże a resztę filmu w ten sam deseń. Akcja, akcja, akcja. Szczerze mówiąc akcja mnie nudzi.

Pełna kultura :)

użytkownik usunięty
paatissiaa

Nie chce mi się kulturować, bo widzę że jest Vampirek a niżej od niego pisać się nie da;p

użytkownik usunięty

Poza tym jak swego czasu pisałam z kulturą to większość użytkowników nie wiedziała o co mi chodzi. Piszę do większości tubylców tak, żeby zrozumieli.

ocenił(a) film na 4

o żesz ty, zobacz któż to wrócił !! Nasze popychadło, witamy, witamy, proszę się rozgościć :D

użytkownik usunięty
Vampire19

Nie nacieszysz się długo moją obecnością, bo właśnie idę spać. Branoc.

ocenił(a) film na 4

a to wypie*dalaj, żegnam ozięble heheh :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Ktoś cię chyba wykastrował chłopcze, bo świergolisz i cię zrozumieć nie można. Naucz się nowych słówek. Zrób coś ze swoją marną egzystencją, bo inaczej do końca życia będziesz grabić trawę na cmentarzu. Tak bajdełej. Nie przytyjesz od podnoszenia ciężarków.

użytkownik usunięty

Nie ma to jak fachowa opinia... Właśnie od odpowiedniego treningu, z dużymi ciężarami, plus dobra dieta - od tego właśnie się przytyje. Trzeba tylko dobrać ciężar tak, aby móc wykonać jakieś 6 - 10 powtórzeń. I proszę bardzo - czysta masa mięśniowa.

ocenił(a) film na 4

nie gadaj z tą tępą masą, ona nawet nie wie jak hantle wyglądają, w życiu pewnie nie była na siłowni, a jak się ożeni, to tak jej się dupa roztyje, że przez drzwi nie przejdzie,

Ave :P

użytkownik usunięty
Vampire19

To jest tak zabawne jak oklepane lenistwo włażące do góry przez właz.

użytkownik usunięty

A ja idę o zakład, że jeszcze się tutaj pojawisz co najmniej kilka razy, zawsze tak było po pożegnaniu...

użytkownik usunięty
Vampire19

o ty, warszawiak jesteś... to dlatego mnie nie lubisz, bo z Poznania jestem? Taki z Ciebie kibol?;>

użytkownik usunięty

Niespodzianka - miałem rację. Obiecałaś już tu nic nie pisać, ale ponownie Cię rączki świerzbią -_- ...

ocenił(a) film na 4

robisz stąd wyjazd poznaniaku, mam tam kuzyna którego nie lubię, przejadę się do ciebie i spuszczę ci manto :P I wtedy będę mógł zagrabić trawkę na cmentarzu, na twoim nagrobku aahahah

użytkownik usunięty
Vampire19

Daj spokój, wyganianie jej nic nie da - za każdym razem pisze, że już wychodzi i to "ostatni raz", po czym następuje jeszcze kilkanaście takich "ostatnich razów"...

Vampire19

Cóż za nieprzyjemna atmosfera się tutaj porobiła...

ocenił(a) film na 4
kamoaa

spokojnie kamoaa, do Ciebie nic nie mamy, musimy tylko tego paszczura przegonić, i będzie kulturalna rozmowa :D

użytkownik usunięty
kamoaa

Umywam ręce - to nie moja wina :-D. Wyjątkowo tym razem, bo przeważnie to ja robię trzodę na różnorakich forach :-). Ale tym razem jestem grzeczny :-).

Widzę, że chyba ostro nie raz musieliście się pokłócić... ;]]
nieładnie ! :P

użytkownik usunięty
kamoaa

Ale kto konkretnie? Ja się z nikim nie kłócę :-). Jestem wręcz do rany przyłóż!

To miało być do Vampira ;P Bo bez żadnego powodu takie słowa by nie padły :)

ocenił(a) film na 4
kamoaa

takie, tam małe sprzeczki :D chyba już poszła, na czym my to skończyliśmy ?? :P chyba na BEJBERZE :P

Vampire19

male? :P

paatissiaa

Justin Bieber ma dziecinny głos, uważam, że jak na 16 powinen mieć już troszkę inny ;P ale mimo to ja nic do niego nie mam :)

ocenił(a) film na 4
kamoaa

pedałek bez jaj :P miał przyjechać do Polski to go wysłali gdzieś do krajów 3 świata :P

kamoaa

Nie moje klimaty, ale chyba nie chciała bym żeby moje dzieci wychowywały sie na takiej muzyce :)

jola_25

Mnie wystarczyło obejrzenie pierwszej części (z ciekawości). Film jest tandetny i głupi. Nie sądzę, żeby następne popłuczyny były lepsze.

użytkownik usunięty
Scumkill

Oooooo, Scumkill!! Stary, co u Ciebie? Chyba z pól roku na forum nie byłeś! Ostatnio na "Avatarze" gdzieś przepadłeś... Jak tam, zjechałeś jeszcze anty - pirata Victora Fw na pożegnanie :-)?

U mnie jedno wielkie ziewanie. Mam urlop i oglądam reklamy w telewizji i filmy pomiędzy nimi. Tego gówna już nie da się oglądac. Mam nadzieję, że któryś z pasożytów na górze wpadnie na pomysł i wysmaruje jakąs ustawę na temat ograniczenia ilości reklam we wszechświecie. Niedługo te kapitalistyczne świnie i specjaliści od marketingu sprawią, że życie człowieka który ma za mało kasy, żeby odizolowac się od syfu i tandety stanie się nieznośne. ;)

Tak, pamiętam tę całą jałową jatkę na "Avatarze" i Victora_Fw obrońcę uciśnionych artystów i moralności konsumenta. Znudziło mi się, wyczerpałem temat. W sumie ja po nikim nie jechałem a raczej starałem się dyskutowac. Gusta, aborcja, kara śmierci, homoseksualiści, Smolensk tragedy, kapitalizm vs socjalizm. Sam sobie niedowierzam, że daję się wciągnąc w kretyńską dyskusję. Narazie tylko obserwuję i szukam inspiracji.

użytkownik usunięty
Scumkill

Całkiem zrozumiałe. Ja bym jednak zalecał coś, za co tępił nas Viktor - mianowicie, wyposażenie się w wytwory kinematografii na własną rękę, że tak powiem, maksymalne cięcie kosztów :-D. Nie ma innego ratunku, w TV leci szajs, komercha, żałość i dno. Mi też już bokiem odbytu wychodzą te polskie seriale oraz puszczane po kilkanaście razy te same filmy... Brzydzę się rodzimą telewizją. Sytuację ratują jedynie Cyfra Plus, Cyfrowy Polsat oraz Platforma N - bez którejś z nich ani rusz.

A co do Smoleńska to zauważyłem, że właśnie od momentu katastrofy przestałeś się logować. Zupełnie słusznie, ja również na tydzień żałoby sobie odpuściłem takie głupoty jak fora w Necie...