nie dziwie się że aktorzy mówią że są znudzeni tym filmem
No właśnie, a prawda jest taka, że po prostu trzeba być dojrzałym facetem bez kompleksów, a nie szczylem, żeby odważnie powiedzieć: "O, tamten a tamten jest przystojny". I nie ma w tym żadnych gejowskich podtekstów, ot, chłodna ocena. A szczeniaki tego nie rozumieją i mają podnietę, że mogą po tym kogoś homo nazwać. Dzieciarnia.
A co najlepsze - laski mogą się nawzajem obmacywać, lizać, słodzić sobie itd. i nikt ich lesbami nie nazwie :-).
Takie zachowanie dziewczyn też mnie denerwuje :P Kurde na dzień dobry sie całować, na do widzenia sie całować.. Kto to wgl wymyślił?
wyobrażasz sobie arbiter, jakby faceci się na powitanie całowali ?? hahah, to byłby cyrk, laski to niedługo będą na powitanie robiły sobie minety, a na pożegnanie, lizały rowa :D
Niektóre już tak robią :-D. Asia przecież coś tam wspominała o lesbijskich akcjach...
słuchaj arbi tego, gdzieś tak o 6 dzisiaj, z pod moich okien, leciał nie kto inny jak Justin Beiber, o żesz ty człowieku, ale jak hardcore, jakieś dwie nastki to puściły, leciało coś tak
"ooooh bejbe, bejbe"
I tak w kółko a one to śpiewały <<<rzyg>>> :P
Justin Beiber? O fuck, to już szambo totalne... Współczucia... Pewnie oddałeś śniadanko przez okno na czyjąś głowę :-D.
Jakie starcie? Odróżnij walkę od drwin i wyszydzania :-). Tu nie ma żadnego starcia - chyba nie widziałaś, co potrafi się na tym poczciwym forum wyprawiać :-).
oj potrafi, ale spokojnie, ja z arbitrem i jeszcze paru na forum, należymy do OZT, Organizacji zwalczającej trolle, więc nas się nie musisz bać, my utrzymujemy tu porządek :P
No prawie porządek :P
Dokładnie tak. Na "Avatarze" już przylgnęła do mnie ksywka Ursus Antytroll, właśnie z uwagi na moje zwalczanie różnych cwaniaczków :-D.
Bardzo dużo postów jednak poświęcacie właśnie Zaćmieniu... Ja np. jestem fanką ;) co prawda bardziej książki ale zawsze fanką.. tak więc, mnie też zamierzasz zwalczac? ;D
Tak jest. Odetniemy Ci głowę i nabijemy na badyla :-). Potem zostawimy Twoje drgające i dymiące jeszcze trollowe ciało i przykryjemy mchem w lesie :-D. Oczywiście piszę to symbolicznie - mówiąc inaczej rozgromimy Cię w słownej potyczce :-).
Wpierw, przed egzekucją, zatrzaśniemy Cię w <<stalowej dziewicy>> albo przyodziejemy Cię w <<bolesną tunikę>> :-D.
Nie no, żartuję :-). Możesz ode mnie dostać tylko róże albo buziaka z ozorkiem ;-D.
Hah jak ładnie dobrane słowa.. ;PP
Dobra panowie and kobieto :D na mnie już czas tak więc dobrej nocy ;D
a więc tak, na życzenie klientki, zgniataczem kciuków, po paluszkach, do dziewicy raczej nie, ale wlewanie do gardła rozgrzanego oleju, a potem Kocia Łapka, tego nie polecam najgorszemu Trollowi, ale jak bardzo chcesz :D
polecałbym jeszcze krzesło inkwizytorskie wedle uznania klientki, także Kołyska Judasza, w ostateczności Nabicie na Pal, można w trakcie zwisania, przypalać ogniem, a przed nabiciem polecam, wyciąganie kończyn na stole, aż do zerwania więzadeł, oraz wyrwania kości ze stawów :P
No, albo by kazali mu rzucić się na miecz za te zwyrodniałe wizje. Lub zostałby spalony na stosie / wrzucony do rozgrzanego oleju / nakarmiony rozżarzonym żelazem :-D.
Fajny jest Byk Z brązu, to taki duży byk, do którego się wkłada człowieka, bod bykiem rozpala się ognisko, a człowiek się piecze jak kurczak :P Miał jeszcze w gębie zamontowaną taką jakby trąbkę, że jak koleś krzyczał z bólu, to ta trąbka zamieniała to na takie jakby odgłosy byka :P
Sprytne :P
Arbiter, co ty na to, aby wprowadzić, inkwizycję dla Trolli internetowych ?? :P to mógłby być niezły biznes, wiesz dostajemy namiary na trolla, łapiemy go, przed sąd, i na pal, albo na tortury, zależne od stopnia ztrollowania :P
Ja już osobiście zmaltretowałem tu ostatnio jednego trolla, męki były na tyle bolesne, że wymiękł i opuścił forum :-D. Mam zapodać linka :-)?
http://www.filmweb.pl/film/Podziemny+kr%C4%85g-1999-837/discussion/Co+to+za+pops uty%2C+chory+f%20ilm+%21%21+Naci%C4%85gane+3+10,1394247
Trzymaj i baw się dobrze :-). Ja kontra słynny Dzida 86, który już wcześniej wiele razy ode mnie oberwał - stąd jego ostra reakcja przy moim wejściu :-D. Jak będziesz chciał, to mogę zlinkować nasze poprzednie starcia tytanów :-D.
za dużo trochę tego, kiedy indziej to przeczytam, ale pierwsze posty przeczytałem :P
Spoko ;-). Uprzedzam, że przednia rozrywka zapewniona :-). Zwłaszcza, że ja uprzednio dałem już adres kolesiowi a on starał się wciskać tam kity, że ja się go przestraszyłem :-).
Ale całego tematu nie czytaj, wybierz z niego tylko posty moje i Dzidziusia :-). I tak nie są związane z tematem więc niczego istotnego nie przepuścisz...