PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163574
3,5 24 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

nie dziwie się że aktorzy mówią że są znudzeni tym filmem

ocenił(a) film na 4

takie społeczeństwo :P

użytkownik usunięty
Vampire19

No właśnie, a prawda jest taka, że po prostu trzeba być dojrzałym facetem bez kompleksów, a nie szczylem, żeby odważnie powiedzieć: "O, tamten a tamten jest przystojny". I nie ma w tym żadnych gejowskich podtekstów, ot, chłodna ocena. A szczeniaki tego nie rozumieją i mają podnietę, że mogą po tym kogoś homo nazwać. Dzieciarnia.

A co najlepsze - laski mogą się nawzajem obmacywać, lizać, słodzić sobie itd. i nikt ich lesbami nie nazwie :-).

Takie zachowanie dziewczyn też mnie denerwuje :P Kurde na dzień dobry sie całować, na do widzenia sie całować.. Kto to wgl wymyślił?

ocenił(a) film na 4

wyobrażasz sobie arbiter, jakby faceci się na powitanie całowali ?? hahah, to byłby cyrk, laski to niedługo będą na powitanie robiły sobie minety, a na pożegnanie, lizały rowa :D

użytkownik usunięty
Vampire19

Niektóre już tak robią :-D. Asia przecież coś tam wspominała o lesbijskich akcjach...

Takie zachowania trzeba tępić!

ocenił(a) film na 4

słuchaj arbi tego, gdzieś tak o 6 dzisiaj, z pod moich okien, leciał nie kto inny jak Justin Beiber, o żesz ty człowieku, ale jak hardcore, jakieś dwie nastki to puściły, leciało coś tak

"ooooh bejbe, bejbe"

I tak w kółko a one to śpiewały <<<rzyg>>> :P

Vampire19

DŻASTIN BIMBER <3

to jak was chłopcy uraziłam to przepraszam :)

użytkownik usunięty
Vampire19

Justin Beiber? O fuck, to już szambo totalne... Współczucia... Pewnie oddałeś śniadanko przez okno na czyjąś głowę :-D.

Zaczynam sie was normalnie bać :P

użytkownik usunięty
paatissiaa

Dlaczego? Toć my potulni jak baranki.

to starcie z Asią mnie przestraszyło :)
Nie chce byc waszym wrogiem ;p

użytkownik usunięty
paatissiaa

Jakie starcie? Odróżnij walkę od drwin i wyszydzania :-). Tu nie ma żadnego starcia - chyba nie widziałaś, co potrafi się na tym poczciwym forum wyprawiać :-).

oddaje honor :P Jesteś bardziej oblatany w tym forum ^^

ocenił(a) film na 4

oj potrafi, ale spokojnie, ja z arbitrem i jeszcze paru na forum, należymy do OZT, Organizacji zwalczającej trolle, więc nas się nie musisz bać, my utrzymujemy tu porządek :P

No prawie porządek :P

Vampire19

mnie sie tam taki porzadek podoba :)

użytkownik usunięty
Vampire19

Dokładnie tak. Na "Avatarze" już przylgnęła do mnie ksywka Ursus Antytroll, właśnie z uwagi na moje zwalczanie różnych cwaniaczków :-D.

Vampire19

Bardzo dużo postów jednak poświęcacie właśnie Zaćmieniu... Ja np. jestem fanką ;) co prawda bardziej książki ale zawsze fanką.. tak więc, mnie też zamierzasz zwalczac? ;D

użytkownik usunięty
kamoaa

Tak jest. Odetniemy Ci głowę i nabijemy na badyla :-). Potem zostawimy Twoje drgające i dymiące jeszcze trollowe ciało i przykryjemy mchem w lesie :-D. Oczywiście piszę to symbolicznie - mówiąc inaczej rozgromimy Cię w słownej potyczce :-).

Kurcze.. liczyłam jeszcze na jakąś scenę, w której na moje rany sypiecie sól.. ale no trudno ;P

użytkownik usunięty
kamoaa

Wpierw, przed egzekucją, zatrzaśniemy Cię w <<stalowej dziewicy>> albo przyodziejemy Cię w <<bolesną tunikę>> :-D.

yeaaah.. mów mi więcej :P

użytkownik usunięty
kamoaa

Nie no, żartuję :-). Możesz ode mnie dostać tylko róże albo buziaka z ozorkiem ;-D.

No! :) i to mi się podoba najbardziej ! ;DD

użytkownik usunięty
kamoaa

A później wniknę z Twoje jestestwo, by upajać się słodyczą Twego nektaru ;-P.

Hah jak ładnie dobrane słowa.. ;PP
Dobra panowie and kobieto :D na mnie już czas tak więc dobrej nocy ;D

użytkownik usunięty
kamoaa

Dobranoc Afrodyto :-*...

ocenił(a) film na 4
kamoaa

a ode mnie dostaniesz 0,7L :D chcesz ?: D

ocenił(a) film na 4
kamoaa

a więc tak, na życzenie klientki, zgniataczem kciuków, po paluszkach, do dziewicy raczej nie, ale wlewanie do gardła rozgrzanego oleju, a potem Kocia Łapka, tego nie polecam najgorszemu Trollowi, ale jak bardzo chcesz :D

Vampire19

wersje hard poproszę ;P

ocenił(a) film na 4
Vampire19

polecałbym jeszcze krzesło inkwizytorskie wedle uznania klientki, także Kołyska Judasza, w ostateczności Nabicie na Pal, można w trakcie zwisania, przypalać ogniem, a przed nabiciem polecam, wyciąganie kończyn na stole, aż do zerwania więzadeł, oraz wyrwania kości ze stawów :P

Vampire19

Powinieneś sie urodzic w innych czasach ;p

ocenił(a) film na 4
paatissiaa

wolałbym nie, bo mogli by tego wszystkiego spróbować na mnie heehhe :P

Vampire19

Albo wzięli by cie za geniusza :)

użytkownik usunięty
paatissiaa

No, albo by kazali mu rzucić się na miecz za te zwyrodniałe wizje. Lub zostałby spalony na stosie / wrzucony do rozgrzanego oleju / nakarmiony rozżarzonym żelazem :-D.

mnie sie podoba pomysł z palem :)

ocenił(a) film na 4

Fajny jest Byk Z brązu, to taki duży byk, do którego się wkłada człowieka, bod bykiem rozpala się ognisko, a człowiek się piecze jak kurczak :P Miał jeszcze w gębie zamontowaną taką jakby trąbkę, że jak koleś krzyczał z bólu, to ta trąbka zamieniała to na takie jakby odgłosy byka :P

Sprytne :P

Vampire19

nie lepiej Krowa z brązu? Lepsze odgłosy ;p

ocenił(a) film na 4
paatissiaa

niestety to nie moja konstrukcja, więc nie ja to nazywałem hehe :P

Vampire19

jasne, jasne :)
mnie sie i tak podoba pomysł z nabiciem cie na pal :)

ocenił(a) film na 4
Vampire19

Arbiter, co ty na to, aby wprowadzić, inkwizycję dla Trolli internetowych ?? :P to mógłby być niezły biznes, wiesz dostajemy namiary na trolla, łapiemy go, przed sąd, i na pal, albo na tortury, zależne od stopnia ztrollowania :P

Vampire19

NA PAAAL! wszystkich!

Arbiter pozyczyc ci misia do przytulenia?

użytkownik usunięty
Vampire19

Ja już osobiście zmaltretowałem tu ostatnio jednego trolla, męki były na tyle bolesne, że wymiękł i opuścił forum :-D. Mam zapodać linka :-)?

ocenił(a) film na 4

dawaj !! Chće się pośmiać :D

użytkownik usunięty
Vampire19

http://www.filmweb.pl/film/Podziemny+kr%C4%85g-1999-837/discussion/Co+to+za+pops uty%2C+chory+f%20ilm+%21%21+Naci%C4%85gane+3+10,1394247

Trzymaj i baw się dobrze :-). Ja kontra słynny Dzida 86, który już wcześniej wiele razy ode mnie oberwał - stąd jego ostra reakcja przy moim wejściu :-D. Jak będziesz chciał, to mogę zlinkować nasze poprzednie starcia tytanów :-D.

ocenił(a) film na 4

za dużo trochę tego, kiedy indziej to przeczytam, ale pierwsze posty przeczytałem :P

użytkownik usunięty
Vampire19

Spoko ;-). Uprzedzam, że przednia rozrywka zapewniona :-). Zwłaszcza, że ja uprzednio dałem już adres kolesiowi a on starał się wciskać tam kity, że ja się go przestraszyłem :-).

Ale całego tematu nie czytaj, wybierz z niego tylko posty moje i Dzidziusia :-). I tak nie są związane z tematem więc niczego istotnego nie przepuścisz...

ocenił(a) film na 4

spoko tylko wasze czytałem D

użytkownik usunięty
Vampire19

Kurde... Będę miał dziś koszmary ;-/...

ocenił(a) film na 4

ty lepiej rób biznes plan, bo chyba mam pomysła na biznesa :P To się przyjmie, mówię Ci :P