6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324711
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Jakie błędy w filmie udało Wam się zaobserwować?

ANTRACYT_

Właśnie, podłączam się pod to pytanie;D
A w ogóle co za pokemoniasta wersja Gierszał-> grshau....Nikt mi nie powie,że fajnie jest być idolem nastolatek,zwłaszcza tych krejzi.

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

ONA MU ZROBIŁA OŁTARZYK... O.O
http://www.photoblog.pl/cocainexaddict/91357905/oltarzyk-dla-gierszalka-3.html

MichauW

powiem jedno: o ja pier**** .

ocenił(a) film na 10
madzja90

po przeczytaniu pod jednym zdjęciem:
,,Jestem pewna, że on nosił aparat." spadłam z łóżka na podłogę z laptopem ;d

ocenił(a) film na 10
sombra02

A tej z ołtarzykiem to już całkowicie w dupie się poprzewracało ;d

ocenił(a) film na 10
Lyrka

O masakra! Haha! Dlatego może, aby uniknąć takiej sytuacji, że jak strona powstanie ( co popieram, podziwiam i dołączę jak tylko będzie!) to zacznie tak wyglądać, to może niech tematem wyjściowym będą filmy z Kubą, a potem zobaczymy, niech strona żyje własnym życiem, tak jak to forum, które odbiega od tematu, ale jest miejscem miłej, kulturalnej wymiany zdań, jest pożyteczne i nikt się tu nie kłóci :)

użytkownik usunięty
zajaczek_121

Tak, właśnie dokładnie o tym myślałam. Po prostu czytasz w myślach mych xd

Lyrka

Yyyy post "gierszałowy scenariusz" może mial być śmieszny ale wyszedl przegięty;/ są granice dziewczyny i tego się trzymajmy!:)

użytkownik usunięty
noname22

Tak. Bez komentarza to pozostawię.
Właśnie, żeby była kulturka c'nie.

noname22

-.-'
wejdzie Gierszał a tatuaż będzie "jula+dominik" interesujące. ale za to fotka tam świetna Kazikowa jest:
http://wd2.photoblog.pl/np1/201104/BE/91355371.jpg

użytkownik usunięty
madzja90

PsZzZeC!eSz KuBU$$$$ ! dOm!N!k To TEeeEn SaMMm PsS$zyStoJN!!@kKk N!eEEe W!!!E$hHh?!?!?!!? :*;* :D :)

IDŹ TY POKEMONIE!! xD

noname22

"To gierszałowe ''ku**a'' tak seksi brzmi. <3
Czy ''gierszałowe'' piszemy z dużej litery? ;o"

"Hahaha, grshauek gangsta. ;d <3"

powiedzcie mi proszę, że nie skończymy jak te dziewuszki z gimnazjum xD

użytkownik usunięty
madzja90

Oj kochanie, już ja się postaram o to :D
Za każdy taki wpis będzie BAN NA 1000 LAT! MWHAHAHA!
Będziemy rządzić twardą ręką z moją żoną ^^

ocenił(a) film na 10
madzja90

Zróbmy jakieś ograniczenie wiekowe na dołączenie do strony.+16 chyba będzie dobre? Wtedy problem ewentualnych ' gJjjerShaUQoo- loFFereK aJJJĆ <333` rozwiąże się sam ;)

ocenił(a) film na 8
madzja90

mam nadzieje ze nie... tam jest takie zdjecie na ktorym ona lezy na torach... o czym wtedy myslicie ?? :>>>>>> tzn nie piszcie bo sie zrobi lincz... a jednak niefajnie jest odsmiewac kogos az tak ... poprostu odpowiedzcie sobie w myslach... zgodnie ze swoim sumieniem ;)))))))

ANTRACYT_

eeeeeeeeeeem.... szukając zdjęcia na torach, obleciałam mnóstwo fot i powiem Wam, że chyba odbije się to na mojej psychice. nie będę mogła zasnąć w nocy ze strachu.

ocenił(a) film na 10
madzja90

Ha! Ja to samo! Nagle dziewczynce wzrośnie liczba odwiedzin i jeszcze pomyśli, że w takim razie to co pisze jest super, więc będzie tego robić więcej <olaboga> <rwie włosy z głowy> <wpada w histerię>!

zajaczek_121

eeeemmm <wyprana z mózgu>

madzja90

dOm!n!K again. <3
A więc nadal jest zajebiście, tralalalalala Zosia zrobi mi print screena seksi grzywy dominika bo mi samej się nie chce. ;D

Po co ta dziewczyna oglądąła ten film? Ręce opadają...

Witamy kolejną "nie-maniaczkę" Gierszała;p oj coraz tu tłoczniej:):):)

ocenił(a) film na 8

hello keaty... witam cie w sali samobojcow ;)

użytkownik usunięty
themighell

Tak btw... Jak patrzę na zdjęcia z Miliona $....
Ten film bd super xd

ocenił(a) film na 8

ej... nie wymawiajcie przy mnie nazwy milion dolarow... bo mnie szlag trafia... jakby nie to ze jestem maniaczka i ze jesli np jedna ksiazka mi sie spodoba to musze miec wszystko co dany autor napisal (tak wiem chore:), to bym sobie odpuscila te kolekcjonowanie filmografii gierszala... zwlaszcza ze mam zaleglosci z michaela pitta. grrr ten film to pewnie dzien przed premiera nie bedzie mial trailera >:-<

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

Sam fakt, że gra tam Gierszał jest dla niego najlepszą reklamą, więc na cóż trailer ;)

użytkownik usunięty
zajaczek_121

Słuchajcie, ogłoszenie parafialne.
Strona ma duży potencjał, uwierzcie :D
ALE
Jest taka opcja, żeby np założyć stronę na inny adres? nie Wyidealizowanaciemnosc, tylko może coś bardziej ogólnego. Tak sobie pomyślałyśmy.
Więc pomysły-proszę bardzo xd

PS. JA nie jestem jakimś geniuszem internetowym, Antracyt chyba też nie, więc się nie-wiadomo czego nie spodziewajcie ewentualnie dziewuszki xdd

a czemu nie pasuje Wam tak jak jest? to taki mhroczny tytuł, jak dOm!n!k ajć <3

użytkownik usunięty
madzja90

Bo to by było właśnie związane tylko z tym wątkiem tak jakby. A nie chcemy, żeby zrobiła się z tego kurna jakaś Sylwia i jej banda co nie xdddddd

mój mózg nie pracuje zbyt dobrze po tej dawce pokemoństwa, więc jak ogarnę się jako tako, to pomyślę xD

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=KbF3wJI75Vk&feature=related to chyba już było, ale teraz sobie słucham i rozwaliło mnie:
"Mam nadzieje, że nie będę rozpoznawalny albo... będę ubierał czapkę :D" NORMALNIE PADŁAM xdd

madzja90

'ajć'? Czy coś cię zabolało? Może zadzwonić po pogotowie ? ;pp

Cathe

owszem, źle z moją głową.

Cathe

cześć wszystkim. jestem na filmwebie od dawna, ale jakoś się nie udzielałam. od kiedy zaczęłam czytać ten temat (przeczytałam wszystko ;D) stwierdziłam, że się w sumie można zacząć się odzywać. też uwielbiam ten film (no i oczywiście bardzo lubię Kubę, oj bardzo ; ) ) ale nie martwcie się nie jestem żadnym pokemonem ani innym psychopatą ; )

miss_diana

wszystko? jesteś hardkorem.

madzja90

no, starałam się ; D

ocenił(a) film na 8
miss_diana

witamy cie z otwartymi ramionami.. :) i niemartw sie... ktos kto jaka sniadania u tiffaniego nie moze byc pokemonem ;)

ANTRACYT_

dzięki ; )

ocenił(a) film na 8
madzja90

no tytul moze i mroczny <dzieki ;>... ale sa problemy techniczne... bo wyidealizowanaciemnosc uznaje mnie i tylko mnie za swojego pana i stworce... i jakos niemozemy rozkminic jak wspolnie adminowac... a chcialabym zeby to nie byla dyktatura tylko zjednoczenie adminow :)

jak macie jakies pomysly na przekonanie "wyidealizowanejciemnosci" do dzielenia sie nia to pls dajncie znac.. narazie odmowila reakcji na haslo :)

ANTRACYT_

próbowałaś ją przekupić?

ocenił(a) film na 8
madzja90

no to bardziej pytanie do mrsme... bo to jej nie slucha, zato caly czas we mnie zapatrzona jest :) mrs moze wez ty sie na jakas lapowke szarpnij.. :)

ocenił(a) film na 8

"Antracyt chyba też nie, "... ale jestes :P tak moja pozycje geniusza tu na tym forum umniejszac... hanba lol

OK A TERAZ POWAZNIE: DZIEWCZYNY JEST KONKURS... W DUCHU DEMOKRACJI PROSIMY WAS... NO RACZEJ MRSME PROSI :) BYSCIE DALY SWOJE PROPOZYCJE NAZWANIA TEJ NASZEJ PRZYSZLEJ GIERSZAŁOPEDII.

madzi serdecznie dziekujemy za wzniecenie pierwszej kreatywnej iskierki... czekamy na nastepne.

powodzenia :)

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

No toż sama żeś mię tak napisała :D
Ej laski, tylko że ja sama tej strony ewentualnie nie ogarnę i potrzebny jest ktoś do pomocy. Antracyt właśnie i może Madzia? O ile się da xdd

ocenił(a) film na 8

oj bo to bylo tak miedzy nami... a ty tu nasze tajemnice malzenskie zdradzasz :P

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

Może szałnagierSZAŁa.pl? Nie no, żartuję oczywiście.

A np. 'wszystkie filmy, które kocham' ? Wiem, że długie i trochę głupie, ale ogólne, nie gimnazjalne no i brzmi troszeczkę jak WCK ;).

Oby ktoś miał lepszą propozycję!

zajaczek_121

nie wiem czy podołam. z wielką mocą przychodzi wielka odpowiedzialność.

użytkownik usunięty
madzja90

Jaki Yoda kurna :D A co my mamy rzec? Hę? Madzi?
Dobra dziewczęta, idę sobię ja stąd. Tydzień czeka mnie ciężki, więc nie wiem czy zajrzę. Jakby co to pisać co nie :)

Antracyt, ale my wszystkie przecie już prawie jak rodzina! ;*

ocenił(a) film na 8
zajaczek_121

wszystkiefilmyktorekocham mi sie podoba... nawet jak tego nie wykorzystacie do tej gierszalowej strony.. to odrazu mowie ze z czasem zagarne sobie ta nazwe na prywatny blog o filmach :)

ANTRACYT_

"Ej no, przez niego chyba idę na PWST ;o
Jaramy się strasznie filmikami "making of" WCK! Nie no, doszłyśmy 50000 razy! :D. Już się nie mogę doczekać 7-8, to dopiero będzie! <3
Na print screenie Gierszał i Kościukiewicz <3. MISTRZ DRUGIEGO PLANU! ;*. Nie no, piękny jest jego język *_*
Ej, ja chcę trójkąt z Gierszałem i Potkaj :<. To byłby NAJGORĘTSZY TRÓJKĄT EVER! <3 :D
JEZU, JEZU...jaram się.
No i znowu doszłam -.-" ---------------------> WTF o.O ??!!

madzja90

to z tego photobloga? moja psychika chyba tego nie wytrzyma..

miss_diana

eheeem. no ja już mam uszczerbnięty mózg, zresztą widać jakie głupoty piszę. chyba idę to odespać, obym nie miała koszmarów.