cooooo k..................va? tylko 3 dni!!! hmmm czy zarzadzajacy teatrem nie maja pojecia o popycie na dobro jakim jest j.g. przeciez wiadomo ze sie wyprzedadza bilety jak swierze boleczki... mozna by spokojnie 2 tyg obstawic przy pelnej sali. no i nie dziwota ze teatry bankrutuja :P
pewnie J.G. ma napięty grafik i nie dałoby rady częściej ;P
Chociaż rzeczywiście 3 przedstawienia na miesiąc to... znacznie za mało :(
może jak dojdzie do ich wiadomości, że ludzie są gotowi przyjeżdżać na to z różnych miast to wystawią więcej:D może jeszcze nie zdają sobie sprawy z Gierszałomanii :P
Obawiam się, że niedługo w ogóle skończą z wystawianiem tego. Bo do kiedy mogą trwać spektakle dyplomowe? maj/czerwiec??
no tak, jak to dyplomowe to może nie być tego tak dużo. ale nie smućcie się, może w jakimś innym spektaklu będzie brał udział :)
Mieszkacie w Lublinie? bo ja niedaleko, tylko że studiuję na krańcu świata więc na bank to przegapię. :/
To jak mieszkasz blisko to może uda ci się przyjechać jakoś na dzień czy dwa do Lbn ;)
ale Wam zazdroszczę!;P czemu u mnie w Opolu nie mogą czegoś zagrać?? Proszę o zdawanie relacji;D a soundrack z WCK można kupić w empiku, ale w sieci także jest;)) już zapomniałam jaka to stronka była, ale jak sobie przypomnę to się podzielę z Wami;))
Wiesz skoro Gierszał ma zawitać do zadupia jakim jest Lublin to pewnie prędzej czy później w Opolu też będzie ;D
Swoją drogą nie ma żadnych nowszych informacji na ten temat, mam nadzieję, że to się w ogóle odbędzie. Bo w tym artykule piszą coś o połowie kwietnia, no a... już jest w końcu praktycznie połowa kwietnia.
haha no marzę o tym!;D może wpadnie na Festiwal czy coś hehe a z tego co mi wiadomo, to zdjęcia chyba w maju zaczną kręcić, bo zważając na to jak zabiegany jest Kuba (zdjęcia do Yumy, teraz w Krakowie Hamleta wystawiają...) to się wyrobi być może na maj...
bdw ktoś gdzieś poruszył watek, czy ma dziewczynę... watpię, aby ktoś przy takim trybie życia znalazł jeszcze miejsce dla kogoś;))
W wakacje pisali, że w kwietniu: http://www.strefabiznesu.dziennikwschodni.pl/artykul/lublin-ratusz-dofinansuje-f ilm-38986.html
Ale może rzeczywiście przełożą je trochę ;)
W sumie przed świętami chyba nie opłaca im się raczej zaczynać.
W każdym razie mam nadzieję, że wypali. I, że będzie można jakoś zobaczyć co się będzie działo na planie :P
A kiedy Kuba przyjedzie do swojego rodzinnego miasta Torunia?! Czekam i wypatruje;P haha. A tak na serio-bardzo chciałabym , chyba jak wszyscy tu zebrani,pojechać do Krakowa na tego Hamleta (zwłaszcza,że w Sukcesie napisali,że Kuba świetnie tam zagrał) ale niestety w maju egzaminy:/
Mogliby dla uczestników tego forum zrobić seans specjalny, troche nas jest ;D
chyba w ogóle tego nigdy nie widziałam... Także dołączam się do pytania, bo chce zobaczyć ;)
nie chce byc czarnowidzem... ale skoro ratusz dofinansowuje film... to cos czuje ze moze to nie byc rzecz ktora pokazywac bede masowo w heliosie... moze jakies filmy studyjne... to po pierwsze - po drugie to chyba kuba bedzie mial drugoplanowke w tym bo jakos ten karolak niby w roli glownej grasuje.po trzecie.. erratum z kotem bylo gotowe w 2005... film czekal na fundusze 6 lat - konkluzja: badzmy cierliwi - napewno szybko tego nie zobaczymy :)
ja mam jednak nadzieję, że pracę nad filmem rozpoczną się w tym roku.
"Tomasz Karolak ma tam grać wysłannika Jesziwy, tropiącego uciekinierów z małej miejscowości."
Mam wrażenie, ze to właśnie w roli uciekinierów zobaczymy Gierszała i Solarza. Może pierwszoplanowa rola to nie będzie, no ale w WCK też miał drugoplanówkę i moim skromnym zdaniem spisał się najlepiej ze wszystkich aktorów (no może z wyjątkiem Chyry).
A w kinach mam nadzieję, że jednak puszczą ;)
Zresztą niech najpierw to nakręcą i przyjeżdżają do Lublina ;P
wojciech solarz... on mi przypomina jessiego eisenberga :) no taki duet to bylby cos... tylko... hmmm gierszał to niestety ma hasidic jew mi nie wyglada. juz sobie wyobrazam te pejsy u karolaka :))))
jakbym mogla pominac moja druchne :-*
jednak prace nad stronka rusza w weekend... bo teraz to raczej cienko z czasem :)
Ja się przywiązałam do tego wątku! ciężko będzie odejść:p ale zgadzam się z tym,że na takim forum łatwiej byłoby się ogarnąć,linki do filmików wrzucić w jedno miejsce, zdjęcia i skany w inne,byłby porządek:)
Ale oczywiście jak stronkę stworzycie to napiszecie jak ją znaleźć?? Chętnie sobie pooglądam i posłucham Gierszała! :P
ja też się przywiązałam, ale fakt, że z tematem nie ma tu już nic wspólnego i mogą nas usunąć. a wtedy byłoby smutno :(
Właśnie. Trzeba pokopiować to co tu mamy xd
W piątek obkmini się możliwości tej stronki co mamy już i zaczniemy coś motać.
Tylko dziewczyny, jak wy chcecie? To ma być taka stronka jednowątkowa? Typu właśnie filmu z Kubą...? Można by pododawać jakieś inne kategorie, np muzykę czy ogółem filmy czy coś takiego, co tylko zechcecie-w końcu to ma być dla nas.
Czyli w skrócie, jaka ma być formuła tego xd?
ja mam wszystkie linki zapisane xD
jak dla mnie to nie powinno być tam źródło gierszałomanii, tylko właśnie jakieś filmiki, muzyka, miejsce na pisanie głupot i takie tam :D
No jak ja się boję, że usuną wątek! TYLE linków z Gierszałem! Chyba bym nie przeżyła! To by było STRASZNE! :P
Nieźle by było jak kiedyś czytamy wywiad z Jakubem, a tam "A tak na koniec chciałbym pozdrowić dziewczyny z wątku na filmwebie "Błędy w filmie" " :D Ach to by było!
Opcja edytuj znowu ma jakiś problem.
Trzeba to wszystko gdzieś ulokować i na tej stronie można zamieścić też np. soundtracki z WCK i z Sali. I scany, zdjęcia, wywiady, wypowiedzi, zawiastuny, może nawet film WCK (jak się da) i takie forum do gadania jakie to cudo się w Polsce uchowało! ;*
Kurde ta opcja edytuj..
I w ogóle to cudowne jesteście WSZYSTKIE! Dziękuję za te linki i w ogóle bo sama nie bardzo mam czas ich szukać.
wiem, dziękuję :P
a co do usunięcia to kurczę, tutaj jest zapisana cała nasza historia. to prawie jak rodzinny album xD
mój właśnie odkryty geniusz informatyczny podpowiada mi, że można każdą stronę w off-line zapisać... jak się komuś chce, bo Madzia chyba wszystkich pobiła :)
http://www.youtube.com/user/Liros122
http://www.youtube.com/user/xMcRobonx#p/u/14/mMPb-xhepMg
http://www.youtube.com/watch?v=A4m52GInjUk&feature=related
haha, lepszej konspiry w życiu nie widziałam :D no to macie tu coś :)
Dlaczego nikt nie nagrał sceny w której Dominik parodiuje swoich rodziców i siebie w tej klubowej toalecie:( Kuba tak genialnie to zagrał!
Pewnie 'operator kamery' był zbyt wstrząśnięty, żeby to zrobić. I wcale mu się nie dziwię.
Powiem Wam, że założyłam to konto tylko dla tego wątku ;D
Przebrnęłam przez trzynaście stron, trwało to... długo. Ale warto było, kazdy link też obejrzałam ;D
Smutne, ale stałam się maniaczką Kuby i trzeba przez to przejść. ^^
heh nie mogę się powstrzymać http://www.photoblog.pl/crazyygirl/91139255/grshau.html xD dziewczyna chyba spotkała Kubę (następny wpis). dodałabym jeszcze jednego bloga, ale jak tak pomyślę, to nie chciałabym, żeby moje hipotetycznego fb tak rozwlekać :) a może to jednej z Was? :))))
Błagam was, nie bądźmy takie jak ta laska T_T
Uwielbiamy Kubę, ponieważ wśród Maciejów Zakościelnych i innych Filipów Bobków ON UMIE GRAĆ, A NIE TYLKO WYGLĄDA. Więc jesteśmy fankami jego talentu to po pierwsze. Proszę powtarzać to sobie jak mantrę do snu :D
Talent, talent, talent i zdolności aktorskie.
(a cudowny uśmiech i pieprzyki dopiero potem, kurna, ukradłabym mu je!)
o ku___va... o ku___va... o ku___va... o ku___va... o ku___va... o ku___va... o ku___va... o ku___va... o ku___va...
preciez bede potrzebowac 10 lat terapiii zeby sie psychicznie podniesc po "czytaniu" tego bloga.... dziewczyny powinnyscie dawac ostrzezenia ze to dla widzow o mocnych nerwach. ja czasami mysle ze takie wynalazki powinny byc jak jazda samochodem... ludzie uznaja ze sie do tego nadajesz... to dostajesz pozwolenie i jezdzisz. nie wiem... mi to sie rozmazala teraz wiara w ewolucje... :/// ale zeby nie bylo ze same negatywy to bedzie sa w rzeczy na tym blogu ktore trafnie odzwierciedlaja rzeczywistosc - nick crazyygirl bardzo trafnie odzwierciedla stan psychiczny jego autorki :)
p.s. po czym wnosicie ze spotkala kube... ???