6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324711
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Jakie błędy w filmie udało Wam się zaobserwować?

Lyrka

o raaaaaany dziewczyny, bo zgłupieję xD

ocenił(a) film na 7
Lyrka

To jest lepsze :D

http://data.whicdn.com/images/7956283/0701d65ebdaefac96a1f69ebfe7541a2,37,1_larg e.jpg?1300203435

użytkownik usunięty
XxChocolateFactoryxX

Chyba zaczynam się was bać.
Jesteśmy jak fangirl >.<
To jest okropne.
A w ogóle gadka o dziewictwie i seksie... Co to kurna kogo obchodzi?

ocenił(a) film na 10
Lyrka

To jest genialne, ale chyba muszę zaprzestać tej mojej małej gierszałomanii, bo to codzienne oglądnie/czytanie masy wywiadów jest niezdrowe :P

użytkownik usunięty
zajaczek_121

Jak zaczynam mieć obsesję na czyimś punkcie, to tracę kawałek życia, bo myśli krążą wokół jednego tylko.
A to się właśnie stało >.<
I nijak nie mogę od tego uciec!
Gardzę sobą w tym momencie....

pomogę Ci! <plaskacz> lepiej?:D
ja już chyba przestanę tu zaglądać na jakiś czas, bo zaraz oszaleję.

użytkownik usunięty
madzja90

Ale ta fota z angory... Damn.
Najpierw Kuba w ogóle mi nie leżał, ale teraz kurna się do niego przekonałam i bardzo źle! O!

(powtórzę się-uwielbiam jego uśmiech, i te pieprzyki, fak fak fak!)

Ja mam jeden pieprzyk tam gdzie on ;>

Po co ja to napisałam? hmm Pewnie dlatego, że mam Gierszał Fever ;p

ocenił(a) film na 8
Cathe

haha nie mow tego glosno przy mrsme bo sie na ciebie rzuci ;)

ocenił(a) film na 8

mrsme normalnie co cie z oczu spuszcze to nabroisz... Ruhe! :)

Ja lubię jego lewe oko.

ocenił(a) film na 10
Takatam_filmweb

Na początku nie byłam przekonana co do jego osoby - blondyn i te, wspomniane już przeze mnie, wodniste, przerażające oczy robił wrażenie strasznie zarozumiałego i wyniosłego, ale po obejrzeniu mnóstwa jego wypowiedzi o Sali i WCK stwierdzam, że jest dość... intrygujący ;>

ocenił(a) film na 3
themighell

Można by było pousuwać 90% postów w tym temacie.

W scenie, gdzie Dominik prosi o ściszenie muzyki na wyświetlaczu widać wyraźnie, że muzyka leci z USB, a kierowca wyciąga płytę.

użytkownik usunięty
themighell

Czy na filmwebie nie da się założyć jakiegoś czatu, czy kółka wzajemnej adoracji czy coś? Albo gdzieś indziej? Bo myślę, że ktoś niedługo doniesie co my tu wyprawiamy i to wszystko pójdzie sie ^@%$##&^$. Może mogłybyśmy się gdzies przenieść?
Nie koniecznie na filmwebie?

ocenił(a) film na 8

no w sumie fajnie by bylo miec takie forum a nie z siebie debila i fungirl na fw robic :) tylko ciekawe gdzie mozna sobie takie forum/kolko wzajemnej adoracji zalozyc ? zreszta tam pewnie by nie trzeba bylo sie bac ze nam temat za LEGALNE linki usuną... przyznam szczerze ze mam sentyment do tego naszego tematu na fw i bym sie wkurzyla jakby go nam zdemontowali.

p.s. ten koment mial nr 555 :>

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Bo forum zakładać to bez sensu, na jeden wątek?
(Nie dopuśćmy do stworzenia forum o Kubie, błagam!)

ocenił(a) film na 8

ej no nie chodzi mi na jeden watek... takie bardzie prof forum jak np maja zespolu, gdzie sa rzeczy poukladane bardziej. linki w jednym miejscu, scany page'ow w drugim... cos co nie jest pracochlonne a zorganizawane i latwo sie w tym polapac... bo troche u nas mnogosc watkow zaczyna deorganizowac dyskusje :) teraz to nie trzeba tzn wiesz... zaczniemy sie martwic jak nam skasuje ten temat.
jakby co to ja znam jedna strone gdzie za darmo mozna sobie zalozyc bardzo profesjonalna strone z forum itp. wiem bo moi znajomi w ten sposob zalozyli stronke+forum interpolu (czyt. tego zespolu nie organizacji :)

użytkownik usunięty

>>post pod postem bo EDYTUJ ma okres dziś i focha.
Ja poszperam coś jutro, bo dzisiaj muszę się już zbierać; każdy kto by chciał jakoś mieć wkład w ten wątek/jednowątkowe forum xd albo sam założyć (o ile się podejmie) to niech pomyśli nad adresem i w ogóle GDZIE.

I trolle się przeniosą do własnej trollowni :D

ocenił(a) film na 8

ok... mam tu stronke ktora jest nieurzywana... tematycznie pasi...mialam sie nia bawic juz jakis czas temu, ale jakos sie nie skladalo. mrsme... jak chcesz to w ramach prezentu slubnego moge sie nia z toba podzielic ... ma sporo mozliwosci, mozna w niej miec wszystko od vidow, images, po forum.
http://wyidealizowanaciemnosc.webs.com/

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

No jasne! To byłybyśmy Szanownym Państwem Moderatorstwem? :D
To przejdźmy na priv :D

Jejku, genialna jesteś! Ale bd miała wspaniałą żonę :D

ocenił(a) film na 8

to chodz do mnie na profil... tam mam forum <uwodzicielskie spojzenie> :))))) nie chce tu mojego maila zamieszczac :)

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Chwilę mnie nie było. Co tu się dzieje?! Gierszałomania... już zakładacie fanklub? :D

Help! Pamiętacie może na jakiej stronie było kilka filmików z planu do pobrania (przebitki backstage jak kręcą scenę w klasie...) taki surowy materiał bez wywiadów. Mam to kurcze na pulpicie nie pamiętam skąd to było.

użytkownik usunięty

Zaznaczam, nie fanklub!
Nie nie nie!
Po moim trupie!
Nie chcemy zaśmiecać forum :/ Bo ktoś prędzej czy później doniesie, jestem tego pewna. A tutaj linki pozbierane w jednym miejscu w miarę, się w miarę poznałyśmy, więc tak bd lepiej :)

ocenił(a) film na 8

o nie.... zaden funklub... kulturalnie bedzie:) fajnie by bylo te wszystkie filmy z planow wlasnie zebrac w jedno miejce i zrobic taka "tematyczna biblioteke multimedialna". chcuialabym zeby to bylo cos w stylu (swietej pamieci) the movie fanatic... zarabistego bloga/strony filmowej dzieki ktorej odkrylam caly szmat zdolnych mlodych aktorow... tylko w tym wypadku - to by moglo byc bardziej monotematyczne :>

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Można by było też rozszerzyć z czasem, ale to dalekosiężne... Na razie muszę przetrwać najbliższy tydzień! A jak się uda... To sobota bd tylko dla nas :D:D:D:D (mam na mylśi forum itd xd)

użytkownik usunięty

ufff :) Jak tak to super. Służę swoim skanerem jakby coś trza było.

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

Dziewczyny! Jesteście genialne! Dokładnie tego mi brakowało w sieci, bo już zaczęłam się gubić w tym natłoku gierszo-niusów ;)! Dlatego podpisuję się pod Waszym pomysłem obiema rękami i tak jak Miss_Alicjia służę wszelką pomocą!

ocenił(a) film na 8
ANTRACYT_

hej wam;) znalazłam w sieci coś podobnego: http://gierszaljakub.blog.onet.pl/ Wrzucają tam fotki i wywiady.

ocenił(a) film na 8
goshia87

no tylko tam nie ma forum... albo nie widze :)

ocenił(a) film na 8
ANTRACYT_

ano nie ma...tylko komentarze można gdzieś wpisać;P i tak bdw w soundtracku do WCK, która skomponował Daniel Bloom, jest zawarty również bonus, a mianowicie 'Making of WCK' i to jest zupełnie inny filmik niż te w sieci. Tylko troszkę niewyraźny jest ten film, bo został nagrany w klimacie starych czasów (sepia). Ale Kubusia jest tam duuużo:))) Polecam ściągnąć;))

ocenił(a) film na 8
ANTRACYT_

aaa i nie wiem czy wiecie, ale Kuba zagra w kolejnym filmie;)) w maju rozpoczynają się zdjęcia do polsko-izraelskiego filmu "Dwa". http://film.onet.pl/wiadomosci/chasydzki-swiat-lublina-w-filmie-dwa,1,4077000,wi adomosc.html Film zapowiada się dosyć ciekawie. Kuba nie traci czasu;))

goshia87

Ooo,o tym to ja nie słyszałam ;D Kuba się rozkręca!
Ten soundtrack to pewnie można w empiku kupić?

ocenił(a) film na 8
noname22

tak... na youtubie tez jest :) tak nawiasem mowiac to bardzo fajny

goshia87

To świetnie, ja mieszkam w Lublinie to będę waszym szpiegiem ;p

ocenił(a) film na 10
Cathe

haha też jestem z Lublina! Ahhh cudowna wiadomość ;)
Chyba pierwszy raz jakiś większy film w Lublinie kręcą i to z Kubą. No po prostu jestem w szoku ;d

ocenił(a) film na 10
sombra02

ehh... Kuba udzielił wywiadu dla... bravo... niestety...

http://www.bravo.pl/magazyn/bravo/bravo-nr-82011/ida,930853/cmstart,24/

ocenił(a) film na 8
sombra02

hmmm patrzac na zdjecia niektore dochodze do wniosku ze praciownicy brawo powinni miec szlaban na fotoshopa ... szczegolnie na airbrusha

ANTRACYT_

owszem, aż daje po oczach.

ANTRACYT_

Rzeczywiście, kiepska robota. Wygląda jak z wosku.

sombra02

super, że nowy film z Kubą będzie! ale jak widać po komentarzach na onecie, nasze tolerancyjne społeczeństwo już na nim postawiło krzyżyk. plus "film opowiadać też będzie "o miłości przekraczającej obyczajowe granice płci"." - teraz spodziewam się komentarzy w stylu: "beznadziejny film o gejo-żydach". Ale pożyjemy, zobaczymy.

btw pomysł z forum uważam za świetny (:

ocenił(a) film na 10
Lyrka

A ja myślę, że ten film będzie fajny. Osobiście nie mam nic do Żydów, a filmy z akcją we wcześniejszych epokach lubię. Czyżby Kuba znowu miał mieć jakieś kontrowersyjne sceny z chłopakiem? Jeśli tak mam nadzieję, że nie zaszufladkują go do kategorii- gej.

ocenił(a) film na 8
Lyrka

to będzie kolejna, dość trudna rola. Ciekawa jak sobie z nią poradzi, trzymam kciuki;)) Mnie się podoba to, że Kuba wybiera takie konkretne role z charakterem, no oprócz Pawełka z MLN$;)). Ja lubie takie kino, kontrowersyjne, psychologiczne. Mam dość polskich komedyjek;P Więc tym bardziej cenię Kubę, że jest odważny, nie boi się trudnych ról.

ocenił(a) film na 10
goshia87

Kto wie może Pawełek też będzie interesującą postacią... w końcu ma być chyba chory psychicznie, więc może być ciekawie ;)
Trzeba mu przyznać, że role wybiera rzeczywiście świetne, tym bardziej biorąc pod uwagę polskie filmy, które powstają ostatnimi czasy. Mam nadzieje, że dalej będzie zgarniał najlepsze role jakie tylko się da. Kto wie, może niedługo zobaczymy go w jakiejś niemieckiej produkcji ;)
A i fajne jest to, że nie siedzi w jednym gatunku filmowym ;)

ocenił(a) film na 8
sombra02

no dokładnie, dlatego wróżę mu wspaniałą karierę;))) w sumie cały czas mogłabym się wypowiadać na jego temat w superlatywach, baa nawet książkę napisać;D ale nie będę już tutaj zaśmiecać forum;P jak będziecie mieli już jakieś forum specjalne to chętnie tam coś skrobnę;))) no cóż dopadła mnie Kubowa Fever;))) kurde, czuję się trochę jak nastolatka haha kiedy to było:P

ocenił(a) film na 8
sombra02

mysle ze spokojnie moglby zawojowac rynek niemiecki... zwlaszca ze nie bylo w ostatnim roku, ciekawych debiutow mlodego aktora. choc z drugiej strony ... jak na kino niemieckie to wyglada dosc pospolicie - tzn ma takie typowe futures jak dajmy na to Matthias Sweighofer czy August Diehl. no zreszta czas pokaze :)

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

No co Wy! Taki talent i od razu za wschodnią granicę chcecie go wysyłać? Nacieszmy się nim trochę ;)! Niech go w Polsce najpierw docenią, potem niech podbija świat!

ocenił(a) film na 8
zajaczek_121

za wschodznia to nie... taki chudziutki... ruskiej zimy by nie przetrzymal :)... ale np chetnie bym go w niemieckim teatrze zobaczyla - zreszta jego ojciec jest rezyserem teatralnym wiec fajnie byloby taki duet gierszałowski zobaczyc w akcji :) no a biorac pod uwage to ze niemcy jezdza do pracy do austrii... proponuje isc na calosc i teatralnie w wiedniu zakotwiczyc <zaciera raczki :>>>>>

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

Nieee... nie chce go w niemieckim ani austriackim teatrze. Nie chcę, bo zdaje sobie sprawę, że nie zobaczyłabym tego przedstawienia na 100%. Tak, jestem samolubna... troszkę ;P

ocenił(a) film na 8
sombra02

a ja tez jestem samolubna... wlasnie dlatego chce w wiedenskim teatrze :P bo wtedy jest szansa ze to zobacze... zreszta zdf i kilka kanalow niemieckich z "wyzsza kultura" nagrywa przedstawienia teatralne i mozna sobie w tv zobaczyc... :P ps kochani nie wiecie do kiedy graja hamleta ?? juz kombinuje jak sie do krakowa dostac

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

dzisiaj, w piątek i w sobotę ;)
Nie ma już biletów.

Ale w maju mają jeszcze grać, tylko nie ma jeszcze repertuaru. Kurcze... ja też muszę zobaczyć go. Tylko nie mam jeszcze pojęcia jak.