Podoba mi się co na to porównywanie powiedział Kuba "Wstaję rano z łóżka, myję zęby i patrząc w lustro widzę tam siebie. Nikogo innego!"
Nie wiem jak wy, ale ja patrząc na niego też nie widzę raczej Pattinsona.
Nie mam pojęcia jak wygląda męskie spojrzenie, więc się nie będę wypowiadać. ;P Może ktoś mnie oświeci ;D
Może to przeciwieństwo niemęskiego spojrzenia ;D swoją drogą ciekawe jak wygląda niemęskie spojrzenie...to tylko Bravo wie;D
No bo to jest, wiesz...
Ten błysk, ten blask czy cholera wie co tam jeszcze. Po prostu "to coś". ^^
tak..ale wtedy kosztowalo 80 gr.... 2,5 to rozboj w bialy dzien - biorac pod uwage poziom artystyczny tej produkcji :)
Właśnie. Dziś kupiłam ze zdjęciami i autografami gwiazd. A ostatnio było z jakimś rzemykiem czy coś. Lans na dzielni jest.
w ogóle dla mniej lekkim paradoksem jest, że w gazecie dla mniej więcej 12-latków piszą o filmie z wejściem od bodajże 15 czy 16 roku życia ;)
Dobra, szczerze to nie przeczytałam tych 3 stron które przybyły od wczoraj xdd
Ale pomyślałam, że może by pójść na całość i... rzucić się na serwis FORA.PL :D
Co wy na to. Nie ma tam galerii, ale można by urządzić porządną linkownię. No i może być kilku adminów.
Odwołuję :D
Dobra, zakłądam stronke o adresie WSZYSTKOCOKOCHAMY
Czy przez myślniki?
Pasuje wam ta nazwa już na bank?
kotek... ty sie wczytaj w regulami www.webs.com bo tam mi sie wydaje tez mozna zrobic kilk u adminow... :P zrsezta webs maja full wypas... wszystko za damo i bardzo profesjonalnie przygotowane... wybierasz caly layout stronki tapete...wszystko podane na tacy
myślę, żeby zostawić na tym czymś. nie wygląda jak typowe forum, jakoś tak tam przyjemniej:D wszystkocokochamy jest git:)
Dlatego odwołałam :D:D Będziemy motać z adminami, a co :D
To mam ząłożyć?
Byłoby: wszystkocokochamy.webs.com
kochanie... juz rozgryzlam... moze byc tyle adminow ile sie chce... site owner rozdaje karty i nominuje... osoba musi zostac memberem (nacisnac przycisk sing in) i site owner mianuje ja adminem i gra :)
Ej, ale można edytować wygląd tej stronki co nie? W sensie ten "temat". I dziewczyny, tutaj któraś wrzuciła super cytat, coś tam ze kochamy to co mamy itd itp xddddd To mogłoby służyć za tytuł strony :) Cholernie mi się spodobało
"Wszystko, co kocham, to wszystko, co mam. A to, co mam, kocham"
Miss Alice zapodała wcześniej, mam nadzieję, że się nie obrazi :P
zobaczcie, co my robimy:D zaczęło się od błędów a teraz zakładamy rodzinny interes xD i to wszystko przez Salę i Kubę <chlip chlip>
kochanie w kazdym momencie mozesz edytowac wszystko.. od tapety po ta mysl przewodnia " na gorze w banerze"... wiec sie nie martw... zreszta czytaj.. tam jest wszytko napisane :P
Ale to jak leciały te słowa xdddddd?
To da się zmienić tak? Temat? Antracyt xd? Bo wybiore brzydki i będzie kaszana xd
Dobra, przeczytałam napis i można xddddddd
wybierz na razie jakiś bez szaleństw a potem się zobaczy. jak będziemy mogły zobaczyć jakie są w ogóle tematy to zrobimy głosowanie ahah:P chyba, że tylko bóg strony może to widzieć. a słowa masz powyżej.
http://film.wp.pl/id,73980,idPhoto,258678,name,Jakub-Gierszal,type,23,osoba_gale ria.html
http://film.wp.pl/id,73980,idPhoto,258677,name,Jakub-Gierszal,type,23,osoba_gale ria.html
tu też fajne foty z ekipą "wszystko co kocham":) nie wiem czy widzieliście;p
ooo właśnie. Dokładnie jutro miesiąc do premiery ;D
Chociaż szczerze powiedziawszy bardziej na Yumę wyczekuje ;))