6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324711
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Jakie błędy w filmie udało Wam się zaobserwować?

ocenił(a) film na 7
Lyrka

http :/ /w w w. y outube. c om/user /ugibugi11
bez spacji ;)
jakość kiepska i nie ma mojej ulubionej sceny, w szatni po judo ;))
ale da się oglądać...

ANTRACYT_

mam nadzieję, że uda się ją jeszcze odratować ; (
a co do okładki, to fajna ; ) zastanawiam się nad kupnem, ale chyba to zrobię.

użytkownik usunięty
miss_diana

Kurffaaaaaaaaaaa szlag mnie trafiii!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że doszła do was wiadomość.
Co teraz?! Tak będzie każdego miesiąca, a jest dopiero połowa kwietnia!

ocenił(a) film na 8

polowa kwoetnia... stronka powstala 12, wiec w 3 dni ja zajezdzilysmy :)))) nie no naszczescie to byly tylko 3 dni.... kupno stronki to za droga opcja.. wiec szukamy czegos naprwde w 100 orocetach darmowego i bez limitow... zeby bylo z forum, galeriami itp. narazie nic nie mam :(((( te swiatowe stronki to takie kiepskie sa bo darmowe tylko z limitem.... wiec odrazu odpada . szukam teraz na polskich forach o jakis wzmiankach.pls dziewczyny tez uruchomcie radary.. musimy cos szybko znalezc i sie tam reaktywowac... bo ile mozna tu siedziec :/?

ocenił(a) film na 8
miss_diana

o nieee! tyle pracy włożonej w ta stronkę poszlo sie *ebać.... no jak tak można :

użytkownik usunięty
goshia87

Te twoje problemy to był pierwszy sygnał.
Pomyślałam, żeby znaleźć jakąś podobną stronę, w sensie żeby można było zrobić galerię, video powrzucać, tak jak tam, ale kurna nie wiem. Szukam po tych angielskich stronach "fanowskich" różnych celebrytów, nie wiem, nie wiem... Jak się nie da to wbijemy na fora.pl, ale to ostateczność.... (wg mnie)

użytkownik usunięty
goshia87

Ooo dziewczyny jesteście, znowu na stare śmieci wróciłyśmy jak to możliwe?! Jakbym wiedziała, że mamy jakiś limit to byśmy się panowały... chociaż nie, :P chyba nie dałybyśmy rady, ale przynajmniej byśmy wiedziały co nas czeka. Mam nadzieję, że da się odzyskać to co tam stworzyłyśmy :(

ocenił(a) film na 8

no za miesiac to na 100% odzyskamy...tylko wtedy juz pewnie bedzie stronka zastepcza./... wiec jedyne co zrobimy z ta stara to ewentualnie pozabieramy te perelki ktore zostaly tam wrzucone...

no coz... jak cos znajdziecie to mowcie.

edit...ok mam cos... polska strona BEZ LIMITU TRANSFERU... czyli pasi nam.. no ale ma limit na 150mb na strone w czym 75 mb na baze danych... nie wiem czy top duzo czy malo jak na nasze potrzeby :/
http://www.yoyo.pl/

szukam dalej.

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

ja natknęłam się na te yoyo już poprzednio, poczytam o co dokładnie chodzi...

Tylko, ze to chyba nie jest forum tylko strona...

użytkownik usunięty

To wszystko tam jest, ja mam do tego dostęp (siłą rzeczy) aczkolwiek utrudniony troszkę. Więc podjęłabym się przeniesienia zawartości na nową stronę (w końcu teraz we wolne będzie), ale trzeba szybko coś znaleźć, żeby mieć miejsce do dyskusji i w końcu zaprzestania trollowania..

ocenił(a) film na 8
goshia87

ehh no trzeba bedzie cos znalezc... ja bym Wam pomogla, ale dzisiaj odpadam... rano do roboty, ide spac. jutro czegos poszukam na spokojnie. a ja myslalam ze internet taki przyjazny jest, a spiprzyl mi humor na maxa;PP Damy rade dziewczyny;))) ja lece, do jutra, trzymajcie sie;))

użytkownik usunięty
goshia87

Ej a da się to wykupić chociaż na miesiąc czy trzeba na cały rok odrazu? 10 zł to nawet ja mogę zapłacić, zawsze byłby miesiąc do przodu i można by coś szukać, ale pewnie tylko na rok się da...

użytkownik usunięty

na miesiąc też się da, niecałe 4 dolary to kosztuje, ale chyba nie o to chodzi co nie :(
ale dzięki kochana za ofiarność!

ocenił(a) film na 8

bno wlasnie te stronki to sie kupuje na rok i kosztuje to z 299 dolcow.. ale i tak nie wiem czy nawet ten najwiekszy limit by nam na pol roku starczyl... poprostu dajemy czadu :).

jesli juz miusialybysmy placic to lepiej za polska stronke bo to duuuzo taniej wychodzi. no ale to juz naparwde ostatecznosc... musi byc cos darmowego!!!

to moze byc dobre:
http://www.cwahi.net/

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Na popularnym fan-sites.org "strona musi notować przynajmniej 500 odsłon dziennie, żeby załapać się na darmową domenę"
Szkoda, że nasze wejścia się nie liczą :P

użytkownik usunięty

http://www.vgh.pl/ coś takiego mam... ale nie przeczytałam do końca jeszcze... skusiły nie te "forum" itd..

z tego co przeczytałam, to to może być dobre. nielimitowany transfer i darmowa stronka. hmm..

użytkownik usunięty
miss_diana

Właśnie też tak myślę. Założę stronę, ewentualnie się usunie...

właśnie. żeby przynajmniej wiedzieć jak ona wygląda, nie? chociaż wydaję mi się,że może być ok.. przeszukałam trochę innych i nic ciekawego nie było.

użytkownik usunięty
miss_diana

Ale nie mogę rozkminić jak to bd z fotami/filmami, serwer trzeba załatwić... Wtf..

użytkownik usunięty

Chociaż chyba nie! Aczkolwiek i tak się nie łapię :D

użytkownik usunięty

wszystkocokochamy.hpu.pl

ocenił(a) film na 8

TAK... JA W RAMACH TRENINGU zalozylam strone probna.. jak zwyjkle wyidealizowanaciemnosc
http://wyidealizowanaciemnosc.hpu.pl/news.php

i tak to mniej wiecej wyglada.. nie ma oddzielnej kat na filmy..ale mozna wrzucac linki.. wiec pasi, wiem jak tez ustawiac banery i zmieniac tlo..bo przetestowalam... wiec jak cos to wal z pytaniami :)

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Mina Kuby na banerze nie zachęca do odwiedzin :D

ANTRACYT_

hmm.. w sumie wygląda nieźle. ja taka typowa fanowska stronka ; ) mi się podoba.

użytkownik usunięty
miss_diana

to co, przenosić to wszystko? nie wiem czy zdjęcia mogą dodawać wszyscy, czy tylko SITE OWNER....? filmiki trza bd w linkowni...

no ja za tym jestem. ale niech jeszcze dziewczyny wyrażą swoją opinię ; ) mi się wydaję, że zdjęcia mogą dodawać wszyscy (bardzo dawno temu byłam na jakiejś stronce w tym stylu i każdy dodawał), zresztą zaraz założę konto i się zobaczy ;D

miss_diana

no przed chwilą założyłam to konto i mogę dodawać zdjęcia, linki, artykuły i newsy.

użytkownik usunięty
miss_diana

Spoko, a jakieś limity też tam są? Zawsze można się pilnować i dawać fotki nie ważące za dużo (chociaż ja tam lubię HQ)

użytkownik usunięty

napisali że nie ma :/
h*j ich wie za przeproszeniem...

użytkownik usunięty
miss_diana

to super.
było nas 24, mam nadzieję że dołączymy tutaj w tym samym składzie

będzie trzeba wszystkich powiadomić o nowym adresie jakoś

ocenił(a) film na 10
miss_diana

Ja się dostosuję do wszystkiego byle było o tym co wcześniej i z tymi co wcześniej :)!

użytkownik usunięty
zajaczek_121

Na razie się rejestrujcie, a ogarnę ją jutro, bo dziś późno. Do zobaczenia tam.
Zobaczymy co w tego wyniknie....
:) ale myślmy pozytywnie!

damy radę! ; D
też lecę, bo zasypiam na klawiaturze po prostu.
do zobaczenia jutro dziewczyny!

użytkownik usunięty
zajaczek_121

świetnie powiedziane <333

ocenił(a) film na 8
zajaczek_121

no ja na razie nie moge niczego dodawac:

"Brak kategorii. Administrator musi najpierw dodać kategorię w Panelu Administracyjnym.

Materiały dodane na tej stronie muszą zostać zatwierdzone przed opublikowaniem przez Admina w Panel Administracyjny -&gt; Zarządzanie Użytkownikami -&gt; Nadesłane materiały"

no fajnie by bylo tez mrsme (super administratorze) nominowac jakis zwyklych adminow.. bo jak bedziemy z kazdym postek na jedna osobe czekac to to nie ruszy...

p.s. pls zmien skurke i daj jakis baner... bialy cholernie meczy oczy :)

p.p.s tu jest jak dodawac filmiki :>
http://www.webmasterzy.org/index.php?showtopic=22776

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Kochanie, przysięgam że wszystko zrobię jak chcecie, bo to dla nas wszystkich i my wszystkie tworzymy to.
Ale jutro >.< wybaczcie

użytkownik usunięty

No dobrze, zarejestrowałam się. I wierzę w to, że już tam zostaniemy :<

ocenił(a) film na 8

no ja tez.. wogule fajna stronka.. mozna sobie bez problemu ustawic ze kazdy nowy uzytkownik bedzie musial byc zaaprobowany (selekcja :D).. no i chyba mozna ustawic ze forum jest tylko dla uzytkownikow...a nie gosci na stronie. co by bylo fajne biorac pod uwage to ze watek o artykule w gazetce 5 lo zostal skasowany i ze mozemy byc inwigilowane :P

p.s. keaty.. na forum wyslalm link do banera ktory jest moim kandydatem na okraszenie stronki... tell me what you think :)

Ja też się bardzo delikatnie mówiąc zdenerwowałam ale widzę, że nie tracicie czasu więc i ja przestanę ubolewać. Też trochę poszperałam i jedyne co mi się rzuciło w oczy to ta sama strona co podała MrsMe http://www.vgh.pl/

ocenił(a) film na 8
Takatam_filmweb

to jest nowa stronka
http://www.wszystkocokochamy.hpu.pl/forum/index.php

narazie w powinajach...ale juz niedlugo sie zacznie :)

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Nic z tego nie będzie...
ZNOWU

ocenił(a) film na 8

co znowu ??

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Napisałam Ci wszystko ://////////////
Tam limit, a tu nic nie można zrobić beze mnie :/ A chyba nie o to nam chodziło.. :(

ocenił(a) film na 8

hej dziewczyny! i jak tam? co sie dzieje? znowu sie cos partaczy?? ;\

goshia87

Może jednak tutaj zostaniemy...? tylko szkoda tych galerii;/

ocenił(a) film na 8

no szkoda wlaśnie..:/ jesli sa problemy z zalozeniem stronki, to moze rzeczywiscie tutaj zostanmy i bedziemy sie linkami wymieniać;) przynajmniej nic tutaj nie usuną, tzn mam taka nadzieje!;D

użytkownik usunięty
goshia87

Odkryłam, iż na fora.pl jest możliwość utworzenia galerii!
:D