6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324681
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Jakie błędy w filmie udało Wam się zaobserwować?

ocenił(a) film na 10

założę się, że jeszcze bardziej ;P

ocenił(a) film na 10
sombra02

o ile bardziej się da

użytkownik usunięty
sombra02

Ej, laski. Musimy dać radę xd
Ja na Milion $ czekam bardzo, od kiedy zobaczyłam fotkę z wytrzeszczem Pawełka
<3

użytkownik usunięty

A ja od kiedy weszłam w któryś link tutaj. Te emocje. Ta gra. Jejku <33

użytkownik usunięty

Właśnie wymyślam wymówki jak zaciągnąć kogoś na Milion $ do kina.Pomyślą, że coś ze mną nie tak, przecież ja nie chodzę wogóle na polskie filmy.
Najwyżej pójdę sama.

sombra02

(tak trochę nie do tematu) Wyobraźcie sobie co ja przeżywam, kiedy od niedawna co sobotę na basenie jest ratownik zabójczo podobny do Kuby! ; D

użytkownik usunięty
miss_diana

Gdzie mieszkasz? ;d
*szuka biletów na pociąg*

Włocławek.Taka dziura w kuj-pom (btw. blisko Torunia). Ale niestety ostatnio obciął włosy na krótko -.- Miał po prostu identyczne jak Kuba! Chociaż nadal jest niczego sobie ;D W ogóle jak na niego patrzę to on ma jakiś taki podobny styl zachowania do Kuby (spojrzenie, taki lekki zamułek). A ja pływać przez niego nie mogę! ;pp

użytkownik usunięty
miss_diana

Mieszkam w Toruniu! Jejq <3
Wbijam jakoś w weekend ;pp

Tak? To zapraszam ;D

miss_diana

Oo to ja wpadam,blisko mam z Torunia xD

ocenił(a) film na 8
miss_diana

ej no miss_diana ty zamiast sie cykac... to plyn na dno jak kloda... podtop sie troche... to cie bedzie musia ratowac :>

ja na twoim miejscu topilabym sie regularnie :D

ANTRACYT_

wiesz, myślałam nad tym właśnie ;D chociaż niedługo, z moim "talentem" to płynąc zacznę się na niego gapić i wyjdzie samo z siebie to topienie się ;D

miss_diana

miałyśmy się przenieść, o topieniu porozmawiacie w nowym mieszkaniu :P

ocenił(a) film na 8

temat : "Wszystko, co kocham, to wszystko, co mam. A to, co mam, kocham"

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

A ja już zaczęłam się przyzwyczajać do tego wątku :<
No cóż. Trwam w oczekiwaniu.

użytkownik usunięty

Dziewczyny, trzymajcie wszystkie linki! Wszelkie newsy, stronki, miejscie gdzieś pozapisywane.
Jeny, ładowanie tej strony....
Gorzej niż żółw..

użytkownik usunięty
themighell

Dobra, właźta i rejestrujta się!
http://wszystkocokochamy.webs.com/

Nie ma na tej stronie ABSOLUTNIE nic. Ale bw :D

papa Filmwebie ;(

użytkownik usunięty
madzja90

To początek nowego życia! Madzia :D
Zastrzegam, iż JAK NA RAZIE kompletnie nie ogarniam tej strony, więc co złego to nie ja :)

użytkownik usunięty

Ze łzami w oczach żegnam tą stronę.

Nieee to już?:(

jestem już, ale powiem Wam że nie ogarniam:D

użytkownik usunięty
madzja90

Witamy w klubie :D

użytkownik usunięty
madzja90

Ja raczej też. ; o

użytkownik usunięty
themighell

Tak, to bardzo smutny czas dla nas wszystkich opuszczać to zacne miejsce, ten konspiracyjny wątek... Ahh, piękne czasy.
To tu się poznałyśmy, to tu ogarnęło nas uczucie do Kuby/Dominika/Kazika/Pawełka/Zygi.
To tu się oświadczyłam Antracyt, mej lubej.
Ale panuje tu taki burdel, że trza to ogarnąć! A więc, dziewoje, nie rozpaczajcie! :D

wbijajcie i bierzmy się do roboty dziubasy.

użytkownik usunięty
madzja90

Możecie przysyłać do mnie linki, tutaj na filmwebie czy już tam, obojętne. Najlepiej z opisem, co one zawierają. Ja będę miała czas (więcej czasu) dopiero w piątek wieczorem, więc wtedy się "bardziej" zajmę wszystkim. I na serio, trzeba by mi kogoś do pomocy, bo nie wiem jak mam się zabrać do wszystkiego :/ Najlepiej ze 2 osoby, żeby obgadać to np. na gg. Byłabym bardzo wdzięczna.

Mam nadzieję, że troszkę się nas tam zbierze. Bo jednak miło jest mieć kogoś, z kim można pogadać na podobne tematy (co nie zawsze się zdarza w "realu").
Tyle mojego ględzenia.
Ave dziewczyny-muszę już iść kuć historię >.<

ocenił(a) film na 8
madzja90

rip kochany temacie :>

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Przynajmniej ludzie przestaną myśleć, że w tym filmie było tyle błędów... 18 stron analiz :P

ocenił(a) film na 7
ANTRACYT_

Szkoda...
Przywiązałam się do tego tematu, to pierwsza strona na jaką wchodzę po włączeniu kompa ;))
Mam nadzieję, że nowa będzie działała mi w telefonie i będę miała co robić w szkole ;D
Może ktoś po nas przejmie ten temat i trafi na nową stronkę. Będzie nas więcej ;)

Żegnaj filmwebie ;(
Właściwie, żegnaj temacie...
Ze stroną tak szybko się nie rozstanę ;)

XxChocolateFactoryxX

Ahoj dziewczęta! :)
Z nieukrywaną radością przeczytałam wszystkie stronki tego temato-spamu i jestem pod wrażeniem. Waszej kreatywności, poczucia humoru ( blog fanki Jakuba chyba mi się będzie po nocach śnił ) no i oczywiście spodobała mi się wasza świeżo nawiązana forumowa przyjaźń.
Wchodząc tu myślałam ( a raczej byłam przerażona ) iż Sala ma więcej błędów niż Titanic i Władca Pierścieni razem wzięte. Na szczęście okazało się inaczej i dostarczyłyście mi rozrywki na dobrą godzinkę. Jestem pod wrażeniem i na pewno zajrzę nie raz na waszą nowo powstałą stronę. Pozdrawiam serdecznie każdą z Was :)

użytkownik usunięty
gennie85

Czujemy się zaszczycone :)
Zapraszamy!

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

Co to za pesymizm! Żegnamy stare witamy nowe! Na naszym `rodzinnym interesie` jak to któraś wcześniej określiła, będzie jeszcze fajniej :D!

themighell

A wiecie, że 2 dni temu Sylvia dodała filmik jak się podcinała? ;p

ocenił(a) film na 10
themighell

To nie jest błąd, ale film kręcono we Wrocławiu (co łatwo można poznać) zaś autobus, którym jechał Dominik, był z Warszawy.

ocenił(a) film na 10
smolki5

nie uznałabym tego za błąd. W końcu w filmie nie jest mowa, w jakim mieście dzieje się akcja. Calem filmu nie jest pokazanie - to Wrocław, tak jest we Wrocławiu... Szkoła, w której kręcono film też jest w Wawie.

ocenił(a) film na 7
sombra02

SORY, ŻE O TO TU PYTAM, ALE CZY TYLKO U MNIE WASZA NOWA STRONA NIE DZIAŁA??
WYŚWIETLA SIE "OOOPS... Available... coś tam, coś tam" ;//

ocenił(a) film na 8
XxChocolateFactoryxX

omg... mi sie pokazal komunikat : Niestety, ta strona jest niedostępna, ponieważ używa się jej miesięczny limit transferu. Spróbuj ponownie innym razem.

Jeśli jesteś właścicielem witryny, możesz się zapisać na dodatkowej przepustowości logując się na swoje konto Webs.com...

wtf...??? jaki limit...

ocenił(a) film na 10
ANTRACYT_

Wiedziałam, że Was tu znajdę! Mnie też się pojawił ten komunikat i czarna rozpacz ogarnia moje serce. No bo jak to ?! W TRZY dni nabiłyśmy miesięczny limit? Veto, veto, veto!

ocenił(a) film na 10
zajaczek_121

Nie dałoby się jakoś obejść tego limitu? W ogóle na co to jest limit? na zdjęcia? forum? wie ktoś?? I co trzeba zrobić, żeby go nie było? Zapłacić, czy jak?

ocenił(a) film na 8
sombra02

ten limit to bylo 5 mega... chyba na posty... albo na vidy, foty i takie tam.. kurde 3 dni dziewczyny :D nie moge z nas... dobre jestesmy :)... kurcze a juz tak sie fajnie zrobilo... czulam sie na nowej stronce jak w wygodnym fotelu... wszytko bylo takie nowe, poukladane... tyle fajnych watkow na forum. ...shit shit shit...

no kurde ten limit... raczej nie da sie go obejsc.. chyba ze zaplacimy... :(((((((((( sa 2 opcje platnej stronki. jadna za 7 dolcow miesiescznie, druga za 16... nie wiem czy przy naszej hiperaktywnosci i te nie okazaly by sie za male.. kurde no.... wiecie co ma ktos znajomego informatyka ?? jak mozna ocalic ta istniejaca stronke.. lub o ile to mozliwe zalozyc nowa (w sumie to bylo tylko 3 dniowe dziecko)... ale taka na 1000 bez limitow, z forum i galeriami.... no i oczywiscie za free... ja juz przegladam fora.. choc wiele takich darmowych stron okazuje sie byc darmowymi tylko z nazwy... bo limit maja 400 mega w darmowej opcji ( 400 mega by nam moze na 3 godziny... w porywach 4ry starczylo :P).

dziewczyny no musimy cos wymyslic. bo juz przyzwyczailam sie do luksusu.. i nijak na zwykle forum wrucic nie moge :(

ANTRACYT_

Kto by się spodziewał,że będzie taki come back na filmweb xD Czyli strona nie będzie dostępna znowu dopóki się nie zapłaci czy jak?;/

ocenił(a) film na 7
noname22

Kurczę! Ktoś wstawił na youtube filmiki m,in jak Dominik mówi, po hiszpańsku, pocałunek z popiersiem i Alexem, Judo i "w dupie ci sie poprzewracało, kolego..." i gdzie mamy to teraz powstawiać :(( może da sie jakoś jeszcze stronę odzyskać ;(
pewnie niedługo usuną filmiki z neta, ale jakby co mam je na kompie ;))

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

A fora.pl czy tego typu strony?
Noe za bardzo się znam, ale moze tam? ;o
Co za szit, radośnie chciałam wejść a tu co -.-

ocenił(a) film na 8

aaa widzialam te filmiki... kurcze czemu je tak podrobili... 3 czesci smierci. ze sceny w lazience tej po hisztansku tez nie pokazali tego co najlepsze...:( kurcze kiedy te dvd wyjdzie ??:(

użytkownik usunięty
ANTRACYT_

Trochę poczytałam na fora.pl i nic nie piszą, że trzeba płacić. Może tam? Tylko ja się nie znam za bardzo na tych sprawach :<

XxChocolateFactoryxX

kurde, wróciłam niedawno do domu i od razu myślałam o naszej stronce. rozsiadłam się na łóżeczku, wpisałam adres a tu du*a -.- trzeba coś wymyśleć!

ocenił(a) film na 8
miss_diana

no wlasnie... ja tez juz zdazylam sie przyzwyzcaic... no ale mam mala ciekawostke... juz wiadomo jak bedzie wygladala okladka do dvd sali:
w w w.covervil. pl / okladka - sala_ samobojcow-11629. html
oczywiscie adres bez spacji... inaczej nie chcieli go opublikowac :(

ANTRACYT_

buuu, ta stronka była super, jasny podział na video, zdjęcia i forum...
XxChocolateFactoryxX a podałabyś linka?