6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324609
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

To smutne....

ocenił(a) film na 1

Nie zdołałam zobaczyć całego, był poprostu stratą czasu...
Chłopak gejo - emo.... Kolejny słaby żart...
Nie wiem kto tak wysoko ocenił ten film, mogę sie jedynie domyślać że to jakieś emowskie dzieci... (oby)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
piopiopio88

No jasne

ocenił(a) film na 1
Makusiek

mamy wiele wspólnego, propsy

Makusiek

Komplementy w przypadku forumowiczów wątpliwej proweniencji są przeciwieństwem komplementu.

Makusiek

Dorosnij, a dopiero potem sie wypowiadaj w taki sposob.
Ktos moze sie nabijac z CIebie, ze nosisz dresiarskie buty i kurtki opidupki z wystajacymi koszulkami + czarne wlosy bo blond niszczy wizerunek, a no i niekiedy brylanciki z akrylem.
Nie oceniaj ludzi po wygladzie, a tym bardziej po tym jak graja w filmie.

Siemanko~

ocenił(a) film na 1
ezils

Chyba wydaje mi sie ze ludzie grający w filmach są przygotowani na ocenę... I jestem dorosła dla twojej wiadomości :) Aha i nie nosze dresiarskich butów - tylko szpilki, ewentualnie adidasy do pracy., wydaje mi sie ze kurtka tez nie jest "dresiarska". Włosy mam czarne bo nie podobały mi sie kasztanowe ^^ A i jeszcze jedno: Nie oceniaj mojej oceny... Gusta są różne a ja na gejów nie lubie patrzeć... Jak ty lubisz twoja sprawa i nic mi do tego.

P.S. Nie znosze emo-boyów ^^ Sa tacy: "nic mi nie wychodzi... Chyba sie potne"

Makusiek

to juz jest podloze psychiczne i nie wypada z tego sie smiac. Inna sprawa jak ktos to robi na powaznie, a inna jak ktos mowi dla picu aby ktos sie nim zainteresowal ;)
Ja nie pisalem powaznie o Twoim wygladzie. Nie wiem jak wygladasz, to byla ironia.
Rowniez nie lubie patrzec na homoseksualistow, ale niech sobie beda. Oby tylko nie okazywali sobie niewiadomo jakiej milosci publicznie.

użytkownik usunięty
ezils

A osoby hetero mogą okazywać sobie uczucia publicznie? Niektórzy może nie chcą oglądać takich scen na pokaz...

ocenił(a) film na 1

Mi osobiście hetero nie przeszkadzaja gdy okazuja swoje uczucia publicznie, jednak geje już tak... To poprostu obrzydliwe.. Odrazu dodam iż to moje zdanie i nikomu go nie narzucam ;)

użytkownik usunięty
Makusiek

Więc ja szczerze powiem, że dla mnie obrzydliwe są pary hetero.

ocenił(a) film na 1

A ja szczerze powiem Idź pan w ch*j

użytkownik usunięty
PageSerafin

Wyborna odpowiedź (sarkazm).

użytkownik usunięty

LOL
może juz więcej w takim razie nie udawaj biseksualisty xD

użytkownik usunięty

Nikogo nie udaję. Kolejne oszczerstwa chcesz rozsiewać? Przyznam zabawne to (Twoje wyimaginowane teorie na mój temat) było do czasu...

użytkownik usunięty

Jakie oszczerstwa? Napisałeś "jestem bi, miałem dziewczynę". Po czym "Więc ja szczerze powiem, że dla mnie obrzydliwe są pary hetero."
Pocieszny jesteś...

użytkownik usunięty

Więc sprecyzuję: Więc ja szczerze powiem, że dla mnie obrzydliwe są pary hetero. Te które przesadnie manifestują swoje uczucie w miejscu publicznym. Rozumiem trzymać się za ręce, delikatnie objąć lub pocałować ale wylizywanie się przy jednoczesnym zgniataniu własnych ciał już fajnym widokiem nie jest. I przykład gdzie takie "cuda" widziałem: lotniska, dworce PKS, dworce PKP, galerie handlowe. W przypadku par homoseksualnych aż takich skrajności nie ma, przynajmniej ja nie widziałem.

użytkownik usunięty

Zgadza się. Takie zachowania są krępujące niezależnie do tego jaka to para. Hereto częściej się widzi, bo stanowi większość.

i chwała Bogu, że większość!!! jednak nie jest tak najgorzej

użytkownik usunięty
pawelencjusz

jak pobędziesz tu na form, możesz zmienić zdanie ( w temacie ' nie jest tak najgorzej")

mozesz po polsku?

mam być za gejami?? prędzej się końca świata spodziewaj!!!

użytkownik usunięty
pawelencjusz

po polsku - tak do końca nie wiadomo, kogo tu na forum więcej:).
Ludzie w różnych sytuacjach zmieniają zdanie - więc raczej powinnam spodziewać się końca świata.

nie ja. Ja geji nienawidze i nigdy nie stane po ich stronie:/

pawelencjusz

NIE "geji", a gejów - to po pierwsze. Po drugie, czy mógłbyś mi wytłumaczyć, co znaczy stanąć po stronie gejów? Ja żadnych stron nie widzę. Ludzie mogą mieć różną orientację seksualną i tyle. Masz swoje przekonania (podejrzewam, że wyniesione z domu i niekoniecznie w pełni przemyślane) oparte na nienawiści do drugiego człowieka. Może warto się nad tym zastanowić.

użytkownik usunięty
pawelencjusz

To będziesz miał problem, jak twój synek lub córeczka będą homo.

nie grozi im to

pawelencjusz

Nie zamierzasz się rozmnażać? Faktycznie, tak chyba będzie lepiej.

Saven

jakbym mial zyc w panstwie w ktorym geje maja rowne prawa co hetero to wolalbym juz dawno ziemie grysc!!!

MedzikDeLow

Cóż za słowotwórstwo. Jestem kobietą.

Również się zgadzam. Ostentacyjne demonstrowanie swoich uczuć, czy może bardziej swojego pożądania jest wyjątkowo prostackim zachowaniem. Po pierwsze wyraża ono brak szacunku do osób trzecich, które są zmuszone obserwować taką sytuację w miejscu publicznym (to tak samo jak z palaczami, którzy jeszcze do niedawna zmuszali osoby niepalące do biernego palenia), po drugie pokazuje brak dojrzałości aktywnych uczestników, którzy nie rozumieją pojęcia intymności. Apeluję więc o umiar, bowiem okazywanie czułości, a emanowanie wulgarno-seksualnym zachowaniem to dwie różne rzeczy.

Makusiek

Makusiek nie dyskutuj z tym osobnikiem. Polityczna poprawność i media już wyprały mu mózg tak bardzo, że zapomniał czym powinien być mężczyzna. Jeśli dla niego hetero są nienormalni to znaczy, że ten osobnik jest już spalony. Dobrze, że Ty jako kobieta myślisz zdrowo. Krzysio to natomiast taka podróba faceta.

użytkownik usunięty
New_World_Order

Spełniam wszystkie kryteria aby uznać mnie za 100% mężczyznę. Więc nie jestem żadną podróbą.

Twoja obrona homosiów dziwi mnie jako mężczyznę. Nie rozumiem jak można stawiać znak równości między homo i hetero. Nie rozumiem jak będąc mężczyzną możesz równać się do lubującego się w analnych zabawach sodomity. Podam inny brutalny argument. Jeśli to takie normalne to "tolerancyjnym" proponuję wsadzenie sobie czegoś w zad - skoro mówicie że to normalne to na pewno sprawi to wam przyjemność. Tak jestem tzw. "homofobem" i jestem z tego dumny.

użytkownik usunięty
New_World_Order

Mnie dziwi Twoja nietolerancja. Ja nie rozumiem jak można stawiać między orientacjami znak nierówności, przecież wszyscy są ludźmi, bez względu na preferencje odczuwają emocje w ten sam sposób. Też tworzą z nadzieją związki i rozpaczają po ich stracie. Tak, związek z mężczyzną sprawia mi przyjemność (trochę większą niż z kobietą). I nie wstydzę się tego kim jestem.

Aaaaaaaaaaa..... To jegomość z tych.... Stąd ta odraza do hetero. Ależ trafiłem.

użytkownik usunięty
New_World_Order

moje stanowisko jest takie - że jesteś pedałem

użytkownik usunięty
New_World_Order

Tylko że ja nie miałem nic złego na myśli. Rzeczywiście widać nie potrafię się zwracać do kobiet. Przepraszam.

użytkownik usunięty

To jest cios poniżej pasa.

A próbowałeś się leczyć ?

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
New_World_Order

Gdybym dodał sobie z 15 kilogramów, to bym na luzie zniszczył Pudziana. Teraz w sumie też, ale musiałbym sobie pomagać obcęgami. U nas na osiedlu od kilku lat są organizowane nielegalne walki, i prawie zawsze wygrywałem przez techniczny nokaut. Raz wygrałem, bo mojemu przeciwnikowi ustał fiut, a powiedziałem, że z ciotami nie walczę.

LOL. Ryłem z tego tekstu przez 30 sekund, ale tak na poważnie, a potem sobie przypomniałem, że to ja jestem autorem tego posta. I niech ktoś na Inne jeszcze napisze, że się osuszyłem.

użytkownik usunięty
Kamasutra

o czym my w ogóle mówimy... Kamas i suchar to oksymoron, twoi wrogowie też to wiedzą i zazdroszczą

użytkownik usunięty

Popsuć zabawę?

użytkownik usunięty

najpierw muszę zniszczyć tą ciotę New_Worl_Geja, jutro i tak nie mam rano polaka